Imagini socante cu Oana Zavoranu pe targa! E mai mult moarta decat vie! Oana Zavoranu a fost transportata de urgenta in aceasta seara la spital. Doua echipaje medicale au ajuns de urgenta la ea la acasa si i-au acordat in prealabil primul ajutor. Medicii de pe ambulanta au incercat sa-i acorde primul ajutor, in locuinta, Oanei, dar in zadar. Se pare ca nu au reusit s-o stabilizeze si a fost nevoie sa o duca la spital. Astfel, imediat dupa ce primul echipaj medical ii acorda ajutor, un alt echipaj se pregatea s-o duca la Spitalul Floreasca. Oana Zavoranu a fost scoasa pe targa din casa si intubata. Vedeta era inconstienta si, potrivit primelor informatii, aceasta ar fi luat un pumn de pastile, probabil somnifere, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Hotnews

Ruby si testul de sarcina! Finalul la care nu te asteptai! "Ar fi trebuit sa-i faci sex oral". Vedetele autohtone din ziua de azi se folosesc de retelele de socializare cat pot de mult pentru a se promova si pentru a interactiona cu fanii lor. Chiar daca de multe ori reusesc sa atraga reactii pozitive din partea fanilor cu ajutorul fotografiilor in care apar in ipostaze sexy, sunt si momente in care efectul scontat survine dupa publicarea unor lucruri amuzante sau interesante. Acesta este si cazul lui Ruby care s-a gandit sa publice o fotografie cu un mesaj amuzant, fotografie care implica un test de sarcina cu un rezultat surprinzator, anunta Click.

Andreea Esca si-a etalat sanii la pupitrul stirilor. Cea mai indragita stirista de la Pro TV, Andreea Esca, a inceput sa poarte tinute care ii scot in evidenta bustul generos. De mai bine de 17 ani, Andreea Esca aduce Stirile Pro TV in casele romanilor si, daca la capitolul look nu a umblat mai deloc, iata ca in ultima perioada poarta sacouri cu decolteuri mai indraznete. Potrivit realitatea.net, Andreea Esca si-a facut aparitia, luni seara, la pupitrul stirilor imbracata intr-un sacou alb, decoltat, etalandu-si pieptul in fata telespectatorilor. Andreea Esca, in varsta de 40 de ani, este o jurnalista romanca si ocupa pozitia de realizator-prezentator in cadrul Stirilor ProTV. In viata personala, este casatorita cu Alexandre Eram si are doi copii, Alexia si Aris, informeaza Libertatea.

Tragedie in lumea muzicala! Una dintre cele mai iubite cantarete a murit intr-un accident aviatic. Cantareata Jenni Rivera a murit duminica, dupa ce avionul de mici dimensiuni la bordul caruia se afla artista de origine mexicana s-a prabusit in nordul Mexicului. Ramasitele avionului au fost descoperite in apropiere de localitatea El Tejocote, au anuntat autoritatile mexicane, care au precizat ca nu exista supravietuitori. Avionul Lear Jet, care transporta sapte persoane, a fost descoperit de taranii din satul El Tejocote, aflat la circa 200 de kilometri de orasul Monterrey, a precizat primarul comunei Iturbe. Avionul decolase din Monterrey la ora 09.15 GMT, avand-o la bord pe cantareata Jenni Rivera, doi piloti si alte patru persoane. Avionul se indrepta spre aeroportul din Toluca, atunci cand a disparut de pe ecranele radarelor, la o distanta de circa 100 de kilometri fata de locul de unde decolase, scrie Cancan.

Dan Bittman nu-si mai ascunde operatia la gat: "Astept sa vad rezultatele. Acum, rezultatul e ca traiesc". Solistul trupei Holograf a aparut la editia din weekend a "X Factor" imbracat lejer, fara sa-si mai ascunda operatia de la gat. In plus, solistul a vorbit si despre starea sa de sanatate. Dan Bittman resimte efectele operatiei suferite in luna octombrie la Viena: este ragusit si are un semn urias, de sub urechea dreapta pana la baza gatului. "A fost o operatie foarte grea. Astepta sa vad rezultatele operatiei. Pana acum, rezultatul ar fi ca inca traiesc", a declarat Dan Bittman la emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1, anunta Click.