Botezatu a pus pe el 150.000 de euro intr-o seara si a iesit in oras! Miercuri seara, Catalin Botezatu s-a numarat printre printre invitatii unui eveniment cu staif care a avut loc la Palatul Parlamentului. Si cum orice aparitie a lui este indelung studiata, designerul a avut grija sa surprinda si de aceasta data. Elegant si rafinat, Bote a ales o tinuta neagra, insa accesoriile au facut diferenta. Din cap pana in picioare, a pus pe el aproape 150.000 de euro. Mai exact, Botezatu a purtat piese vestimentare exclusiviste sau facand parte din linii colectii limitate si, evident, costisitoar, scrie Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Oana Zavoranu s-a confesat unui martor-cheie inainte cu cateva ore sa intre in coma. Cu doar cateva ore inainte sa ajunga de urgenta la spital, Oana Zavoranu s-a confesat unui martor-cheie si i-a cerut ajutorul pentru a afla daca va mai fi vreodata impreuna cu Pepe. Viorel Gongoi, fiul celebrei "Mama Omida", barbatul cu care Oana Zavoranu era in razboi in urma cu ceva timp, a fost luni acasa la vedeta si a stat 4 ore la povesti cu aceasta. Cel putin asta sustine barbatul care a dezvaluit joi seara, la Acasa TV, ce a discutat cu Zavo si pentru ce i-a cerut aceasta ajutorul, scrie Libertatea.

Roxana are planuri mari cu partenerul de la "Dansez": "Viata lui e un troller. Il ajut sa-si cumpere casa si il inscriu la scoala". George, partenerul ei de la "Dansez pentru tine", a devenit, pentru Roxana Ionescu, fratele pe care nu l-a avut niciodata. Impresionata de povestea lui, vedeta va face tot ce-i sta in putinta sa-i croiasca un viitor tanarului care i-a intrat la suflet. S-a nascut intr-o familie cu sapte copii, din Dorohoi. Cu un tata violent si bolnav, George, ca cei mai multi dintre fratii lui, nu a avut sansa unei copilarii normale, ajungand intr-un centru de plasament. O parte din fratii lui nu au rezistat in orfelinat si au fugit, iar una dintre surori si-a pierdut viata, relateaza Cancan.

Leonardo DiCaprio i-a despartit pe Orlando Bloom si Miranda Kerr. S-a terminat! Casnicia actorului Orlando Bloom, in varsta de 35 de ani, cu fotomodelul Miranda Kerr, de 29 de ani, pare ca s-a sfarsit dupa ce presa americana a anuntat ca cei doi au hotarat deja sa se desparta. Vestea vine in urma speculatiilor ca Miranda l-ar insela pe Orlando cu fostul ei iubit, Leonardo DiCaprio, in varsta de 38 de ani, anunta Click.

Cea mai decoltata aparitie a Adelinei Pestritu! Nu iti imaginai ca o sa apara asa la TV! Adelina Pestritu e una dintre vedetele care a avut grija sa pastreze cat de cat ceva si pentru intimitate, asa ca aparitia ei decoltata la orele tarzii ale dupa-amiezei, in direct pe un post TV, ne-a luat prin surprindere. Admirand de zor o scurta prezentare de moda din platoul emisiunii "Drept la tinta", Adelina Pestritu a fost ea in centrul atentiei tuturor telespectatorilor, informeaza Cancan.

Razvan face declaratii halucinante despre Oana Zavoranu: "Nu-i spun ce nu-i convine, vorbim doar despre starea ei". El a tinut sa clarifice toate nelamuririle din presa legate de starea de sanatate a Zavorancei: "Acum vin de la ea. Era treaza, bause o cana de ceai, iar medicii ii administrasera o alta branula cu calmante si vitamine. Ea nu-si poate administra nimic pe cale orala, fara ca organismul sa-i refuze". Integral in Cancan.