Mihai Traistariu: "Deja se stie! Tibi Scobiola va fi Vocea Romaniei". Artistul a dezvaluit pentru Click! ce barfe a auzit din culisele emisiunii de la PRO TV. A doua zi de Craciun vom afla cine este "Vocea Romaniei", in finala concursului care se va transmite in direct la PRO TV. Pana atunci, Click! a luat legatura cu unele dintre cele mai bune voci din Romania, pentru a afla care dintre cei patru finalisti - Julie Mayaya, Tibi Scobiola, Vizi Imre si Cristi Nistor - are cele mai mari sanse la premiul de 100.000 de euro. Mihai Trastariu face o dezvaluire-soc: "Cei din culisele competitiei spun ca Tibi va castiga". Sunt talentati, tineri, iubiti de public si antrenati de patru nume mari ale muzicii din Romania, inegalabilii Horia Brenciu, Loredana Groza, Smiley si Marius Moga.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Sanii "Zanei" Andreea Marin, gata-gata sa sara din sutien. Andreea Marin a demonstrat ca la cei 38 de ani ai sai continua sa fie extrem de sexy. Vedeta si-a pus in valoare atuurile fizice, inclusiv bustul impozant, purtand, la show-ul lui Stefan Banica jr, o bluzita neagra, indraznet de transparenta, luandu-le piuitul spectatorilor. Fosta "Zana" a Surprizelor a fost prezenta, ca in fiecare an, la unul dintre concertele de Craciun ale sotului ei, Stefan Banica Jr, pe care l-a incurajat la greu, fredonandu-i piesele si dansand pe ritmurile melodiilor. In momentul in care si-a dat jos haina, spectatorii prezenti la Sala Palatului n-au mai slabit-o pe Andreea Marin din ochi, caci privelistea oferita de fosta "Zana" era incitanta. Andreea Marin Banica a fost constienta de efectul electrizant produs printre barbati, cu bustul ei impozant, inghesuit in- tr-un sutien minuscul. Ea a declarat ca s-a imbracat atat de provocator la sugestia stilistilor ei, care au inceput sa ii propuna tinute tot mai sexy, scrie Libertatea.

Aroganta maxima! Stefan Hrusca despre Connect R: "Cine e baiatul asta?". Prezent in Romania doar in perioada Sarbatorilor de iarna, Stefan Hrusca pare ca nu e la curent cu ce se intampla in showbiz-ul autohton pe timpul verii. Venit la Cluj pentru un concert, Hrusca a dovedit ca nu este nici la curent si nici foarte interesat de activitatea colegilor sai de breasla, adica restul artistilor din Romania. Intrebat care sunt activitatile sale din timpul verii, in timp ce alte vedete "nu dorm", facandu-se referire la Connect-R si la hit-ul sau din acest an, maestrul colindelor a spus ca nu stie despre ce vedeta este vorba. "Connect-R?! Nu stiu cine este acest baiat, care nu doarme vara", a raspuns Hrusca. El a sustinut un concert la Cluj, la finalul caruia a acordat zeci de autografe, anunta Cancan.

Ramona Lazuran, "la cutite" cu viitoarea soacra. A plecat de acasa in miez de noapte cu fetita ei. Un scandal monstru in familie a facut-o pe manechinul Ramona Lazuran sa izbucneasca in plans si sa paraseasca in graba caminul in care locuia cu iubitul ei, Cristi Voicu, sambata, in miez de noapte, cu tot cu fetita ei, Maya. Ca nurorile sunt greu acceptate de soacre nu este doar un mit. Zicala se verifica si pentru Ramona Lazuran, care, dupa o rafuiala cu mama viitorului sau sot, a plecat de la iubit de-acasa, plansa toata, in mare graba si cu fetita de cativa anisori cu ea, scrie Click.

Vedeta care arata senzational la nici 3 luni de cand a nascut pentru a treia oara! O sa ramai fara cuvinte cand o sa afli dieta ei. Reese Witherspoon arata senzational la nici trei luni de cand a adus pe lume un baietel, cel de-al treilea copil al sau. Actrita din "Blonda de la Drept" a fost fotografiata, zilele trecute, pe strazile din Los Angeles, intr-o forma de zile mari. Imbracata intr-o rochita rosie, scurta, Reese a afisat un look fresh si o silueta de invidiat, semn ca femeile pot sa fie la fel de sexy si dupa ce devin mame. ctrita Reese Witherspoon este adepta dietei pe baza de mancare de copii. Reese spune ca ii este mai comod sa manance piureuri de bebelusi si alte produse destinate celor mici, pe care le cumpara de la supermarket, decat sa tot calculeze caloriile. Dieta ei consta in 14 borcanele de mancare de bebe pe zi si o cina pe baza de cruditati si gratar. De obicei un borcanel de mancare pentru bebelusi este de 100-150 de grame si e extrem de satios. Reese a inceput acest regim in urma cu mai bine de doi ani si s-a indragostit de el, anunta Libertatea.

Zavo inca se afla la spital. Medicii i-au interzis vizitele. Ajunsa la spital dupa o supradoza de medicamente, Zavo se afla in continuare sub ingrijire medicala la o clinica particulara. Desi vedeta a cerut sa fie externata in cursul zilei de ieri, medicii i-au impus sa mai ramana pana azi sau maine. Imprudenta a costat-o mult pe Oana Zavoranu. In cursul zilei de luni a luat o supradoza de medicamente, motiv pentru care a ajuns in stare de inconstienta, la Spitalul de Urgenta, acolo unde i s-au facut spalaturi stomacale, scrie Cancan.