Corneliu Vaida, amicul lui Teo Trandafir: "Constantin n-a iubit-o asa cum l-a iubit ea!". Timisoreanul Corneliu Vaida si sotia sa s-au numarat, in urma cu sase luni, printre invitatii la cununia religioasa si la petrecerea de nunta, organizate la studiourile Media Pro din Buftea. "A fost o nunta de vis!", scria impresionat, a doua zi, Corneliu Vaida, pe blogul sau, blogoslovnic.blogspot.ro. Integral in Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Teo: Ma doare inima cand vorbesc despre sotul meu. Pe cat de fericita a fost in ziua casatoriei sale, pe atat de trista este acum. Teo Trandafir (44 de ani) vorbeste cu greu despre despartirea de Constantin Iosef (44 de ani), barbatul pe care il iubeste inca foarte mult, desi, la doar sase luni dupa casatorie, a parasit-o. Numai ea stie ce este in inima ei. Ar pleca in Franta cu el, daca ar putea, insa datoria morala fata de oamenii care i-au salvat viata o tine legata de Romania. Citeste interviul exclusiv in Click.

Delia, reprezentanta noastra la Miss Universe, a gafat pe scena? Uita-te cu atentie la picioarele si la bikinii ei! La proba costumelor de baie, Delia s-a prezentat pe scena, in fata juriului, intr-un costumas albastru de baie, de sub care a lasat sa se vada prea multe... "Nu s-a uitat nimeni atent la bikini sa vada ce ne arata Delia?", a comentat imediat Anca. Comentariul acid a fost repede contracarat de fanii Deliei, care i-au reprosat ca e nedreapta. Insa, ce-i drept, o privire atenta in acea zona, ne arata ca aprecierile Ancai nu au fost deloc deplasate, relateaza Cancan.

Constantin Iosef intr-un club de fite! Soarbe din priviri niste fete aproape goale! Constantin Iosef s-a mutat de la Teo de acasa dupa ce, de comun acord, au decis sa se desparta, si da semne ca viata lui s-a schimbat complet. De la o viata linistita, de familist, in compania simpaticei vedete TV, Iosef a trecut la nopti petrecute prin cluburi, in compania unor tinere frumoase si puse pe distractie, scrie Libertatea.

Bianca nu da doi bani pe escapadele nocturne ale lui Cristea! Vezi ce au facut dupa ce ''Printul'' s-a vrajit cu o blonda. Daca acesta ar fi fost scenariul unei telenovele, probabil ca spiritele s-ar fi inflamat si Cristea ar fi fost azvarlit cu tot cu bagaje in strada. In realitate insa, lucururile nu au decurs asa. Obisbuita cu aventurile forbalistului, Bianca i-a trecut cu vedere escapada fara finalizare in dormitor si cei doi si-au vazut mai departe de viata lor in doi, informeaza Cancan.

Doctorul Ion Uta, tatal vedetei Teo Trandafir, e ingrijorat de starea de sanatate a fiicei sale: ''E rau de tot si mi-e teama ca lucrurile se vor agrava''. Ion Uta (70 de ani), tatal lui Teo Trandafir, este, in ultima vreme, mai ingrijorat ca niciodata, din cauza starii de sanatate a fiicei sale, care a fost parasita de Constantin Iosef (44 de ani), sotul ei. Mai mult, contactat de ziarul Libertatea, medicul Ion Uta il face praf pe barbatul fiicei sale, acuzandu-l ca a alergat dupa banii lui Teo si ca este cartofor, mort dupa jocurile de noroc.Ion Uta (70 de ani), tatal lui Teo Trandafir, este, in ultima vreme, mai ingrijorat ca niciodata, din cauza starii de sanatate a fiicei sale, care a fost parasita de Constantin Iosef (44 de ani), sotul ei. Continuarea in Libertatea.