​Cu sanii pe afara si foarte dezinvolta! Vezi aici cat de sexy a redevenit Paula Seling! Dupa ce a fost aspru criticata ca ba ca s-a ingrasat, ba ca si-a pierdut stralucirea, Paula Selling se reinventeaza si devine brusc dezinvolta. Paula Seling s-a lasat pozata intr-o ipostaza total neobisnuita fata de felul in care este perceputa de catre publicul sau. Respectiv purtand o rochita mulata si extrem de decoltata, sanii sai fiind la un pas sa ii sara din cupele neincapatoare. Cu capul mult pe spate, gura deschisa si parul in vant, total opus coafurii cuminti pe care o afiseaza in timpul concertelor sale, artista a oferit o imagine de zile mari, care aminteste de solistele rock din strainatete, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Botezatu, despre o casatorie cu Tania Budi: "Never say never". Declaratie de dragoste in direct. La final de an, Catalin Botezatu a facut bilantul. Si-a dat seama ca are de toate, mai putin o sotie. Designerul a dezvaluit ca ar fi putut fi de mult insurat cu Tania Budi, care s-a aflat langa el in emisiunea "Acces direct" de joi. "Mama mi-a spus mereu ca eu cu Tania trebuia sa ma insor. Daca vede ca spun asta, probabil ca plange. Mi-a mai zis ca am fi avut copii frumosi. Despre o eventuala castorie cu Tania Budi? Never say never. Dragostea este oarba, o iubesc mult pe Tania", a mai spus Catalin Botezatu. Si Tania a confirmat ca tine mult la Botezatu, anunta Click.

Bianca Dragusanu, in lenjerie sexy, dar fanii au fost scandalizati si au pus-o la zid. Bianca Dragusanu, aproape goala, in lenjerie neagra, extrem de sexy. Este o imagine care ii lasa pe multi sa ramana fara cuvinte. Sau, cel putin, asta se intampla pana de curand. Bianca si-a postat pe Facebook o fotografie foarte sexy, de la o sedinta foto, care ar fi trebuit sa ii impresioneze pe fani si sa ii lase cu gura cascata. In cazul unor, chiar asa s-a intamplat, insa foarte multi amici virtuali ai focoasei roscate au criticat-o dur pentru ipostazele sexy in care se afiseaza zilnic pe reateaua de socializare, informeaza Libertatea.

Mama Zina a fugit din azil sa bea o bere! A tinut mortis sa se rasfete cu o masa copioasa! Mama modei romanesti s-a retras de ceva vreme din peisajul monden, ea fiind in prezent cazata la un azil de lux din Snagov. Desi s-au facut multe speculatii in ceea ce priveste conditiile in care este tinuta, cat si despre starea ei de sanatate, reporterii CANCAN.ro sunt cei care au fost la ea in vizita, la caminul de batrani, si au aratat ca Mama Zina este foarte bine ingrijita si fericita. Ea a tinut la vremea respectiva sa precizeze ca ii prieste foarte tare locul unde este cazata, dar si ca se pregateste sa revina in lumea modei, scrie Cancan.

Laura Cosoi, cu sanii la vedere! Vezi aici ce poza si-a facut blonda! Fosta iubita a lui Smiley a fost intotdeauna mai retinuta cu viata personala, mai ales atunci cand a fost "combinata" cu actualul jurat de "Vocea Romaniei". Totusi, acum blonda pare a fi un pic mai volubila, si lasa si ea mai multe la vedere. Laura Cosoi a vrut sa le arate fanilor ei de pe Facebook o privelisite de neuitat. Nu, nu cu bradutul sau cum ninge afara, ci cu decolteul ei. Tanara s-a fotografiat in cursul zilei de joi intr-o postura provocatoare, care a lasat imaginatia multora s-o ia razna, anunta Click.