Jos textila de dragul fanilor! O vedeta TV si-a aratat nurii intr-un pictorial incendiar. Revista "H para Hombres" le-a pregatit o surpriza cititorilor ei, in luna ianuarie, reusind sa realizeze un pictorial fierbinte cu prezentatoarea de televiziune Veronica Pliego. Vedeta, la ale carei forme poftesc multi barbati, a acceptat sa-si dea hainele jos si sa pozeze in lenjerie intima, in ipostaze extrem de senzuale. Ba mai mult decat atat, Veronica a pozat si topless, incendiarele imagini putand fi vazute in numarul de luna aceasta al revistei. Veronica este gazda emisiunii "Al Extremo" de la TV Azteca, scrie Click.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Drama in showbiz! Andreea Tonciu, obligata sa paraseasca Bucurestiul! Vezi ce s-a intamplat! Capitala ar putea avea, in curand, o diva in minus. Andreea Tonciu este nevoita sa plece din Bucuresti si sa lase in urma tot ce a realizat. Este o dovada de dragoste faptul ca ar renunta la viata mondena si s-ar duce oriunde pentru iubitul ei. Conform unor apropiati, Nicolae Mitea urmeaza sa semneze cu o echipa de fotbal din divizia A care nu ar activa in Bucuresti. Bruneta s-a destainuit spunand ca ar pleca oriunde pentru Niky si nu i-ar parea rau atata timp cat iubitul ei ar avea in sfarsit unde sa joace. Cu toate ca in planurile brunetei pentru 2013, prioritar era sa-si gaseasca un job stabil, Andreea ar renunta la idealurile sale doar ca sa-i fie aproape lui Niky. Posibil ca decizia brunetei sa fie luata pentru a evita desele crize de gelozii pe care acesta i le face si sa n-o puna din nou pe banca de rezerva, anunta Cancan.

Presa internationala anunta ca romanca Madalina Ghenea este aleasa actorului Gerard Butler: Ceruta de nevasta in Scotia! Revista americana Star si cotidianul irlandez Irish Independent au anuntat ieri ca actorul Gerard Butler se afla zilele acestea in Scotia, tara lui natala, alaturi de iubita lui Madalina Ghenea, careia i-a pregatit o surpriza uriasa. Conform ziaristilor, Butler a dus-o pe romanca la mama lui ca sa o ceara de nevasta. "O iubeste foarte mult pe Madalina si s-a pregatit minutios pentru acest moment", a declarat o sursa din anturajul lui Butler pentru Irish Independent. Aceeasi sursa a relatat si faptul ca Madalina (25 de ani) va primi inelul de logodna ca in filme, cu Gerard ( 43 de ani) stand in genunchi in fata ei, iar familia lui sa fie prezenta in acel moment, informeaza Libertatea.

Mircea Radu, declaratie surprinzatoare: "Voi deveni tata in 2013". S-a insurat acum doua luni si nu mai vrea sa astepte nicio secunda! Mircea Radu vrea sa devina tata cat mai curand. Omul de televiziune care s-a casatorit in noiembrie cu iubita lui, de 25 de ani, vrea ca in acest an sa aiba un copil. "Voi fi tata in 2013. Nu tatic! Nu e stilul meu sa fiu tatic, dimpotriva! Gasesc usor gretoase toate astea cu mamica, ciorbita, vacuta etc... Voi fi tata", a declarat Mircea Radu pentru okmagazine.ro, scrie Cancan.

Oana Zavoranu isi deschide televiziune online. Dupa un sfarsit de 2012 presarat numai cu ghinioane, Oana Zavoranu a intrat in noul an cu dreptul, la orizont aparand numeroase oportunitati profesionale: planul de a pune bazele unei televiziuni online si roluri in seriale TV. Imediat dupa tentativa de sinucidere a Oanei Zavoranu (39 de ani), mama vedetei afirma ca lipsa proiectelor de televiziune au facut-o pe fiica sa sa cedeze psihic si sa-si doreasca sa incheie conturile cu viata. Imediat a lansat ideea de a o trimite in SUA pentru a se relaxa si a-si recapata fortele. Zavo nu a luat drumul Americii, ci a ales sa puna bazele unei televiziuni online, impreuna cu iubitul ei, Razvan Dumitrescu (27 de ani), fost ziarist, si alti doi prieteni jurnalisti. "Incep sa-mi reiau activitatea jurnalistica pe care am lasat-o in urma cu ceva timp, iar elementul nou care apare in cariera mea profesionala este colaborarea cu Oana. Se stie ca este un om bun de televiziune si acest lucru imi vine in ajutor. Ideea de a se implica intr-o televiziune online i-a apartinut. Stia ca tot timpul am filmari, eu fiind reporterul si producatorul unei emisiuni de monden tot pe online si acum, dorindu-si sa petreaca mai mult timp cu mine, a decis sa se implice organizatoric in acest proiect. Astfel, vom imbina utilul cu placutul", a declarat Razvan, in exclusivitate pentru Click!.

Pamela Anderson socheaza: "Nu-mi plac sanii mei, ci zambetul". Intr-un interviu acordat recent presei britanice, bomba sexy Pamela Anderson, 45 de ani, i-a lasat pe jurnalisti cu gura cascata. Ea a declarat ca niciodata nu i-au placut sanii ei, chiar daca acestia i-au adus faima mondiala. Ea a marturisit ca mai mult ii place zambetul si e convinsa ca asta e trasatura cu care atrage cei mai multi barbati. Din pacate pentru cea mai dorita blonda de pe planeta, ziaristii englezi au contrazis-o vehement, scrie Libertatea.