​Inna si Antonia au ajuns sa planga din cauza aceluiasi barbat! Vezi cine le-a frant inima divelor! Antonia si Inna au o relatie mai veche cu acest barbat, sunt apropiai si petrec mult timp impreuna. Numai ca ambele au primit o veste foarte proasta zilele trecute, intrucat tanarul urmeaza sa le abandoneze si sa plece in Statele Unite. Barbatul pe care Inna si Antonia il "impart" de mai multa vreme nu este nimeni altul decat coregraful lor personal Emil Rengle. Talentatul dansator a frant inima celor doua artiste cand a luat hotararea sa plece in America, pentru a se specializa pe plan profesional. Legatura dintre ei trece de sfera profesionala, ei sunt foarte buni prieteni si chiar au iesit si in oras impreuna, de multe ori. Emil n-a plecat insa pana nu si-a incheiat toate angajamentele profesionale, respectiv pana nu a pus la punct ultimele dansuri pentru Antonia, Inna si Alex Velea. El pleaca in America insotit de prietena lui Luiza Comsa, care face parte din trupa de balet Edi Stancu, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Simona Trasca a avut parte de un striptease, in direct: "Duc lipsa de sex". Simona Trasca, alias Pamela de Romania, a avut un inceput de an 2013 foarte productiv. Blonda a reusit sa dea pe spate doi barbati bogati, care au cerut-o de nevasta. Simona a refuzat ambele cereri. "Unul dintre barbati ma place foarte mult, de un an si jumatate. Am fost cu el la munte, mi-a luat camera separat. Nu i-am acceptat cadourile. Inca mai iubesc un baiat cu care eram anul trecut. N-am avut parte de multe partide de sex, duc lipsa din acest punct de vedere", a recunoscut "Pamela de Romania", anunta Click.

Nicoleta si Iuliana Luciu au pe cine semana! Uite ce frumoasa este mama lor! Nicoleta si Iuliana si-au sarbatorit mama, Lucica Luciu, care-si sarbatoreste astazi ziua de nastere. Nicoleta Luciu a postat pe contul ei de Facebook o fotografie in care apare alaturi de mama ei, Lucica,si de sora ei mai mica, Iuliana. "La multi ani mamica noastra frumoasa", a scris Nicoleta pe reteaua de socializare. Cele trei femei seamana foarte bine si se poate observa cu ochiul liber pe cine seamana cele doua surori Luciu. Mama lor este foarte frumoasa, informeaza Cancan.

Cristi Minculescu, interviu la aniversare: ce planuri are fostul solist al trupei Iris. Fostul solist al trupei Iris, Cristi Minculescu, a implinit miercuri 54 de ani. El declarat ca isi doreste sanatate, multa liniste sufleteasca si sa fim mai toleranti. Minculescu a vorbit pentru Rock FM despre planurile muzicale din perioada imediat urmatoare. "N-am nimic deosebit in plan, atata doar ca mai vin niste prieteni din zona si diseara ma duc la repetitie, pentru ca se apropie cantarile din club, iar sambata trebuie sa trag vocile la 'Kingdom of Dreams'. Regina (Regina Hammerle - backing vocals) a inregistrat deja", a spus Cristi Minculescu. Rocker-ul a vorbit si despre albumul pe care-l pregateste cu trupa sa Lotus, scrie Click.

O alta romanca si-a indeplinit visul de a aparea la bratul unui actor celebru. Vezi cine l-a cucerit pe fratele Juliei Roberts. De zece ani, locuieste in Statele Unite, unde vrea sa devina o cantareata cunoscuta. Desi vede actori celebri la fiecare pas, blonda nu are sansa sa stea zilnic cu ei de vorba. De curand, l-a intalnit pe celebrul Eric Roberts. Desi locuieste in "tara tuturor posibilitatilor", Catalina Toma, fosta regina R&B a Romaniei, nu s-a zbatut foarte mult pentru a-si crea o cariera artistica, ci a lasat totul pe seama destinul. Asa a remarcat-o, total intamplator, un producator american, care i-a propus sa intre in studioul lui de inregistrari, promitandu-i ca va deveni la fel de cunoscuta ca Lady GaGa, Rihanna sau Mariah Carey. Cand nu este la studioul de inregistrari, Catalina ia cursuri de actorie, dorind sa-si indeplineasca un vis mai vechi, acela de a juca in filemele de la Hollywood, anunta Cancan.