Antonia, asa cum nu ti-ai imaginat-o vreodata! Uite-o in 2007 in America, liceana, nemaritata si cantand... la ruj! In 2007, pe vremea cand nimeni nu auzise de Antonia Iacobescu, nici de Antonia Castellano, o tanara americanca, ce avea origini in Romania, visa la o cariera de artista. Pentru ca scena si concertele cu mii de fani erau departe, Antonia canta atunci in masina. Nu singura, ci alaturi de o prietena din Las Vegas. Mai tanara cu 5 ani si fara griji de maritis, Antonia a cantat la tubul de ruj, s-a strambat, s-a filmat pe ea si pe prietena ei, exact asa cum o stim acum, ca un adevarat copil care se prosteste la oglinda, scrie Cancan.

VedeteFoto: Colaj foto

Secretul relatiei dintre Stefan Stan si Andreea Mantea. Sunt tineri, aratosi, dar si faimosi, insa Stefan si Andreea trebuie sa treaca si proba timpului, ca povestea lor de dragoste, care a debutat inainte de Craciun, sa se transforme intr-o casnicie. Amandoi au suferit din dragoste (el a fost casatorit in SUA, iar ea tocmai a iesit dintr-o relatie cu un anume Robert, care o insela la greu), asa ca si-au dorit cu ardoare un partener de viata serios: "Ma tem sa nu fiu din nou dezamagita, caci toti iubitii m-au inselat", a declarat Andreea, saptamana trecuta. Reporterii ziarului Libertatea au aflat mai multe despre Stefan de la un amic de-al lui, care a dorit sa-si pastreze anonimatul, scrie Libertatea.

Simona Trasca, preludiu fierbinte in club cu subalternul lui Chef Scarlatescu. Face ce face si gaseste cate un tinerel caruia ii suceste mintile. Simona Trasca are lipici la barbatii mai mici ca varsta decat ea, iar ultimul "sagetat" este Stelian Oprea, un bucatar de 23 de ani, cu o cariera mai mult decat promitatoare. Dupa ce a baut cateva guri de sampanie, Simona chiar i-a multumit tanarului pentru cadou, rasplatindu-l cu o ploaie de saruturi patimase si, probabil si cu o noapte fierbinte de amor, scrie Cancan.

Detaliul care a prefigurat divortul Andreea Marin - Stefan Banica jr., in urma cu aproape un an. Relatia dintre Andreea Marin si Stefan Banica jr. era compromisa de multa vreme. Cel putin asta intelegem din comportamentul fostei "zane a surprizelor", conform unei dezvaluiri facute de Cristian Brancu. Prezentatorul emisiunii "Agentul VIP" a scris pe blogul personal despre o sedinta foto la care Andreea Marin in primavara anului 2012, pentru revista "Tabu". In celebrul pictorial cu Silviu Biris, partener ar fi trebuit sa-i fie de fapt chiar sotul ei, Stefan Banica jr., sustine Brancu. "Andreea ar fi respins ideea rece si ferm. Nu era pusa in discutie cunoscuta reticenta a lui Stefan in fata presei. Era mai mult. Nu isi doreau asa ceva. Prin urmare, Silviu Biris a fost cel ales pentru a intruchipa personajul masculin", scrie realizatorul de la Antena 2 citat de Click.

Dezvaluiri facute de vecinii sotilor Banica: Cine e de vina pentru divort. Divortul sotilor Banica pare sa nu-i fi luat prin surprindere pe vecinii acestora, care nu se sfiesc sa-si dea cu parerea despre motivele rupturii unuia dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul romanesc. Daca unii dintre vecini sunt de parere ca Andreea Marin Banica ar fi cea care a pus capat casniciei, pentru ca si-ar fi gasit un alt iubit, altii sustin ca, de fapt, Stefan este cel care nu poate rezista alaturi de o singura femeie. "Nu se intelegeau deloc. Se certau, cum se cearta toata lumea. Nu e Stefan omul care sa stea doar cu una", a spus unul dintre vecinii cuplului Banica, pentru Romania Tv. "Din cauza ei se despart. Ea nu mai vrea. Si-a gasit pe altul. Unul din firma aia a ei cu binefacerea. A luat tot unu cu bani, ca nu o fi luat vreun tinichigiu.", a spus un altul, potrivit Libertatea