Preludiu pe partie! Roxana Ilie s-a harjonit cu sotul in zapada! Se iubesc de trei ani, sunt casatoriti din septembrie 2011, dar cu toate astea par sa traiasca o idila fara sfarsit. Iar lucrul acesta se poate observa din imaginile care ii infatiseaza pe ce doi, pe partia de schii din Poiana. Roxana Ilie si Mihai Plesa, sotul ei, se simt pe partia de schi ca la ei acasa. Desi sunt casatoriti de aproape un an si jumatate, cei doi se comporta ca doi indragostiti si nu rateaza nicio ocazie de a-si arata dragostea unul fata de celalat. Si o fac pe unde ii apuca, vara, la mare si iarna, la schi. Asa s-a intamplat si wekeendul trecut, cand paparazzii CANCAN.ro i-au fotografiat pe acestia cand se aflau pe partia din Poiana Brasov si se dadeau cu placa. Echipati adecvat sporturilor de iarna si accesorizati cu caciuli si ochelari de de protectie, Roxana si Mihai au profitat de o pauza intre coborari, ca sa se mai sarute putin. De aici si pana la alte gesturi nu a mai fost decat un pas, iar Roxana l-a facut prima aruncandu-se in bratele sotului ei care a luat-o pe sus, la propriu, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cristian Cioaca: "Sotia mea se afla intr-o manastire". Politistul Cristian Cioaca, acuzat ca si-a omorat sotia in 2007, spera sa primeasca ajutor din partea Bisericii pentru a iesi din puscarie. Astfel, el le-a cerut procurorilor sa apeleze la Patriarhia Romana pentru a investiga daca nu cumva Elodia Ghinescu se afla in vreo manastire sau in vreun schit. In demersul sau, Cioaca solicita "emiterea unei adrese catre Patriarhia Romana pentru a se comunica date si informatii privind posibilitatea ca sotia mea sa fie gazduita intr-una din institutiile de cult din tara, respectiv schituri sau manastiri, sub o identitate reala sau sub vreo alta identitate". Instanta urmeaza sa decida, in urmatoarele zile, daca Cioaca va fi eliberat, anunta Click.

Super sexy! Inna, cu sanii in vant, in noul ei videoclip! Frumoasa Inna se pregateste sa isi uimeasca din nou fanii, cu un videoclip extrem de "fierbinte", in care apare imbracata foarte sumar. Pe marginea piscinei, imbracata intr-un sutien minuscul, care ii lasa sanii la vedere, in mare parte, inconjurata de prieteni, in toiul unei petreceri de pomina. Asa arata Inna in noul ei videoclip, realizat in Los Angeles, pentru piesa "More than friends". Artista a postat azi, pe contul ei de Facebook, un teaser la videoclipul pe care il va lansa oficial abia vineri. Imaginile i-au adus Innei mii de like-uri si comentarii din partea fanilor nerabdatori sa vada imaginile incitante din noul clip, informeaza Libertatea.

Demisie din dragoste! Daniela Crudu a renuntat la cariera in televiziune la amenintarile lui Gigi Becali! Daniela Crudu si-a tinut promisiunea si si-a dat demisia de la emisiunea de la Antena 1. Anuntul a fost facut de Dan Capatos! Daniela Crudu a luat o hotarare care ii va schimba viata. Dupa discutia pe care a avut-o aseara cu Gigi Becali, Cruduta a decis sa-si dea demisia. "Daniela Crudu a hotarat sa renunte la emisiune din dragoste pentru Mihai Costea. Ea a incercat sa ne spuna asta de aseara. Lucrurile au evoluat, hotararea era luat. Probabil va urma un casting pentru noua asistenta pacatoasa", a declarat Dan Capatos. Daniela Crudu si Mihai Costea formeaza un cuplu de mai bine de un an, dar Gigi Becali nu a fost niciodata de acord cu relatia lor. Si asta din cauza job-ului Danielei. Gigi i-a spus Crudutei ca daca il iubeste pe Nila atunci sa renunte la fotoliul de asistenta si sa nu-l mai faca gelos pe fotbalist. Ceea ce, in cele din urma, bruneta a si facut, scrie Cancan.

Andreea Antonescu s-a casatorit in secret! Fosta jumatate a trupei "Andre", Andreea Antonescu, a marturisit la emisiunea "Happy Hour" ca s-a casatorit in secret cu iubitul ei, Traian Spak. Cei doi sunt si parintii unei fetite, in varsta de 1 an si 8 luni. Micuta se numeste Sienna, iar nasa ei de botez este Andreea Balan, cealalta ex-componenta a trupei "Andre". "A fost important pentru mine sa-i propun sa fie nasa, eu mai aveam doua variante, niste prieteni foarte buni, niste oameni pe care ii respect foarte tare si, acum probabil o sa iti pice un pic fata, iti spun sincer ca am vrut sa va propunem si tie (n.r. - lui Catalin Maruta) si Andrei", a declarat Andreea Antonescu. In aprilie 2011, familia Andreei Antonescu a fost zguduita de un eveniment nefericit, sinuciderea socrului ei, anunta Click.