Bianca, doar in lenjerie la fereastra camerei unde s-a iubit cu Victor Slav. Cel mai intim moment intre Bianca si Victor nu a fost scapat din vizor de catre paparazzi Cancan Tv! In timpul vacantei de la Roma, roscata a fost filmata in lenjerie intima, in camera de hotel. Intr-o dupa-amiaza, roscata a iesit la geam imbracata intr-un sutien minuscul, crem. La un moment dat dispare, isi pune un tricou pe ea si se intoarce la geam. Dupa putin timp, tresare si incepe sa danseze, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Simona Gherghe a jignit, in direct, o vedeta: "Cine e, ma, penibila asta?" Prezentatoarea emisiunii "Acces direct", de la Antena 1, a dat-o in bara, la inceputul show-ului ei, de marti seara. In timpul promo-ului pentru subiectele din editia respectiva, Simona nu si-a dat seama ca a ramas cu microfonul deschis si si-a permis s-o jigneasca pe Ana Vaida, care mai este cunoscuta si ca Sharon Stone de Romania. Subiectul era ca tanara respectiva acceptase rolul de muncitoare sexy, intr-un reportaj fabricat, probabil, chiar de colegii ei de la "Acces direct". La vederea imaginilor, Simona a avut o replica mai ciudata: "Cine este, ma, penibila asta?". Dupa ce prezentatoarea si-a dat seama ca are microfonul deschis, s-a intrerupt din vorba, anunta Click.

Denisa de la Bambi pare sa aiba serioase probleme in casnicie. Si-ar fi prins sotul in pat cu amanta! Lovitura de teatru in casnicia aparent perfecta a "caprioarei" Denisa Tanase, cu medicul ortoped Cornel Brotac. In spatele vacantelor scumpe, a buchetelor imense de flori si a declaratiilor siropoase facute in direct la TV, Cornel Brotac nu ar cauta sa-si demonstreze neaparat marea dragoste fata de Denisa. El ar incerca doar ca solista sa-l ierte pentru escapada amoroasa. Povestea lor de iubire a inceput cu stangul si se pare ca tot cu stangul a mers pana acum. S-au cunoscut pe vremea in care doctorul Cornel Brotac era proaspat casatorit, dar si proaspat tatic. Trei luni i-au luat ortopedului sa o dea uitarii pe cea care ii era sotie si sa o inlocuiasca rapid cu Denisa. Cei doi s-au cununat pe fuga, la Las Vegas, pe 21 februarie 2011. De la distanta, Cornel si Denisa par ca formeaza un cuplu frumos si linistit, insa apropiatii lor cunosc mai multe amanunte picante din interiorul acestei casnicii, tinuta de solista departe de ochii presei. Acestia ne-au declarat ca, in urma cu doua luni, Denisa l-ar fi surprins pe Cornel cu o amanta in pat. Socul a fost cu atat mai mare cu cat femeia care se lafaia in asternuturile solistei ar fi, de fapt, o fina de-a ei, informeaza Libertatea.

Inna si Antonia impart aproape orice, chiar si barbatii! Vezi cine a reusit sa le vrajeasca pe cele doua artiste! Pe una o pipaie prin mall-uri, iar cu cealalta face baie aproape gol in miez de noapte. Coregraful Emil Rengle are norocul de a fi mereu in compania celor doua cantarete. Antonia si Inna au devenit atat de bune prietene incat impart si barbatii. Dupa ce Antonia a fost fotografiata alaturi de Emil intr-un centru comercial, acum au aparut fotografii cu Inna si tanarul pe cand se balaceau impreuna intr-o piscina din Los Angeles. Barbatul pe care Inna si Antonia "il impart" este coregraful lor personal, asa ca cel mai probabil nu exista gelozii in gasca lor, insa este mai mult decat evident ca legatura dintre ei trece de sfera profesionala, devenind foarte buni prieteni. Pe langa faptul ca ies deseori in oras, Emil Rengle nu rateaza nicio petrecere sau o vacanta alaturi de canterete, scrie Cancan.

Dezvaluiri despre Catalin Botezatu: "A vrut sa se sinucida, este un artist. Putea fi ucis". Cine a spus asta? Fostul lider sindical al minerilor, Miron Cozma, a povestit la emisiunea "Rai, da buni", de pe Antena 2, viata pe care a dus-o in puscarie, alaturi de designerul Catalin Botezatu. Designerul a fost arestat in 1996, la Cremona - Italia, si incarcerat intr-o inchisoare de maxima securitate, dupa ce a fost acuzat, in tara, de bancruta frauduloasa. Dupa ce a fost extradat, a petrecut trei luni de detentie in penitenciarul din Rahova. Catalin Botezatu, povesteste in volumul "Trei vieti. Pedeapsa", ca a vrut chiar sa se sinucida atunci cand era in detentie, anunta Click.