Anna Lesko, supersexy! Sanii astia te baga-n boala! Seducatoarea cantareata a postat pe contul ei de Facebook o fotografie care ii pune in valoare atuurile fizice. Anna Lesko isi incinge bine admiratorii. Vedeta a facut publica, pe contul ei de Facebook, o imagine in care apare imbracata doar in lenjerie intima de culoare neagra. Artista sta langa fereastra si priveste cu nostalgie pe geam. Ceea ce atrage, insa, atentia este decolteul impresionant al cantaretei. Se pare ca ipostaza provocatoare face parte dintr-o sedinta foto realizata recent de Anna. "Am chef de putina nostalgie astazi... voi??", este mesajul care insoteste poza, anunta Click.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Larisa Dragulescu a pozat in sanii goi! Uite ce ipostaze erotice a experimentat. Fosta sotie a gimnastului Marian Dragulescu face furori in showbiz, cu trupul ei, mai ales dupa ce si-a tunat bustul cu o pereche de silicoane. Larisa Dragulescu a pozat, mai sigura pe ea ca niciodata, in ipostaze sexy, imbracata in lenjerie provocatoare. Ea a renuntat chiar si la sutien pentru cateva cadre pe care nu le mai incercase niciodata in fata aparatului foto. "Mi-am aruncat o gramada de sutiene, dupa ce mi-am pus silicoane. Imi place de mine mai mult. La sedinta foto a fost foarte frumos, m-am simtit bine. Chiar atat de goala nu am mai pozat pana acum. Poate as poza si in reviste pentru adulti, depinde de oferta. Rusine nu imi este. Nu mai am complexe, dupa ce mi-am marit bustul", a declarat Larisa la emisiunea "Drept la tinta", informeaza Libertatea.

Miscare bizara si inexplicabila a Magdei Catone! Vrea sa-l declare pe Serban Ionescu dement post-mortem! Actiune neasteptata si bizara a Magdei Catone. Ea cere ca marele actor sa fie declarat senil din cauza bolii si sa fie numita tutore in calitate de sotie. Femeia crede ca sotul ei nu avea discernamant iar averea artistului era in pericol. Serban Ionescu nu are liniste nici in mormant. Magda Catone a deschis un nou proces la judecatorie pe numele sau si cere instantei sa constate daca acesta are sau nu discernamant. In cazul in care expertiza medicala consfinteste ca Serban Ionescu si-a pierdut discernamantul, ea solicita sa fie declarata tutore legal in calitate de sotie pentru a avea cine sa-l protejeze de "dusmanii" care profita mediatic sau financiar de pe urma sa. Actiunea actritei este surprinzatoare si nimeni nu intelege care este scopul acestui proces avand in vedere ca Serban Ionescu a murit la sfarsitul lunii noiembrie, scrie Cancan.

Laura Cosoi, spectaculoasa in costum de baie. Tie ii place? Actrita Laura Cosoi a petrecut vacanta in insulele Seychelles. S-a distrat de minune alaturi de iubitul ei, Cosmin. Fosta iubita a lui Smiley, Laura Cosoi, a avut parte de o vacanta de vis. Ea a povestit despre asta pe blogul sau. "Sunt un om extrem de norocos. Nu stiu cum se intampla, insa viata ma duce pe cele mai frumoase cai si asta ma face tare fericita. In fiecare an, inainte de sarbatori, imi fac planul de vacanta. Pentru ca programul de filmare in ianuarie este ceva mai relaxat, imi permit sa imi iau o vacanta mai lunga si astfel pot alege meleaguri cat mai indepartate. Dupa lungi cautari am ales o destinatie inedita: Seychelles.", a scris blonda pe blogul sau, anunta Click.