I-a scris textele, dar s-au si iubit! Dan Pantoiu pastreaza legatura cu Mirabela Dauer: "Cand dispare patul, ramane prietenia!" Unul dintre cei mai cunoscuti avocati din Arges este legat puternic si de lumea artistica. Dan Pantoiu a scris texte pentru multi cantareti, dar mai ales pentru Mirabela Dauer, cu care a avut si o relatie speciala. Colaborarea cu Mirabela Dauer a durat opt ani si intre cei doi a existat una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste. El a scris "Ce dor mi-a fost de ochii tai", "Revino" sau "Fara tine" special pentru Mirabela. Inevitabil, intre ei s-a nascut o idila. 'Am avut o relatie de dragoste, de prietenie, de respect. Nu o sa neg niciodata asta. Am fost cei mai buni prieteni. Si am ramas in continuare. Cand intre un barbat si o femeie dispare patul, relatia amoroasa, ramane prietenia", spune azi Dan Pantoiu. Dar pe vremuri, el a fost "prins" intre doua femei: Mirabela Dauer si sotia sa, scrie Cancan.

VedeteFoto: Colaj foto

De ce vrea Magda Catone sa-l declare senil pe Serban Ionescu? A murit dupa o lupta lunga cu boala si nici acum nu are parte de liniste. Testamentul lasat de Serban Ionescu da de furca sotiei care nu stie ce sa mai nascoceasca pentru a pune mana pe averea actorului. Magda Catone vrea sa-l declare senil post-mortem. La aproape trei luni de la moartea artistului, testamentul acestuia nu a fost inca deschis. Cea care trebuie sa mearga la notar pentru a solicita deschiderea documentului este chiar sotia lui, Magda Catone. 'Probabil ca stie ca nu are ce lua, de aceea nu se grabeste", ne-a spus avocatul Catalin Dancu, cel care s-a ocupat de testamentul actorului, dar si de procesul de divort al celor doi soti, scrie Click.

Jennifer Lopez, fara lenjerie intima pe covorul rosu! Chiar dacă are 43 de ani, Jennifer Lopez reușește și acum să atragă atenția pe covorul roșu și eclipseze concurența mai tânără. Jennifer a făcut senzație, joi, la premiera din Las Vegas a filmului ”Parker”, în care joacă rolul feminin principal. Actrița a apărut pe covorul rosu într-o rochie alba, semnată de Kaufman Franco, dar fără lenjerie intimă, scrie Daily Mail. Mai mult, spatele rochiei și o dungă laterală aveau culoarea pielii, dând impresia că este ecagerat decupată, citeaza Libertatea.ro

Amintiri din copilarie! Crudu:"La 14 ani m-am dus la o terasa, dansam ca nebuna si patronul m-a angajat pe loc. Dar eram penibila" Provenita dintr-o familie modesta, cu posibilitati materiale reduse si certuri frecvente, Daniela Crudu si-a luat viata in maini la numai 14 ani. Atunci, intamplator, s-a angajat, ilegal, ca dansatoare la o terasa din Regie, unde a castigat primii bani. Daniela Crudu a avut o adolescenta zbuciumata, iar sansa de a lucra in televiziune, ivita in urma cu patru ani, i-a schimbat viata definitiv. Inainte sa devina asistenta la "Neatza cu Razvan si Dani", bruneta isi castiga banii lucrand ca dansatoarte si facand show-uri erotice la petrecerile private, unde presta in sanii goi si lasa barbatii sa o atinga. Danielei nu i-a fost niciodata rusine cu trecutul ei, iar mediul in care a crescut i-a favorizat intrarea in aceasta lume ce pare, pentru multi, promiscua, scrie Cancan.

Botezatu, implicat fara vina in jaful secolului? Dupa ce trei romani au furat tablouri in valoare de 200 de milioane de euro din Olanda, nume grele apar in dosarul deschis de anchetatori. Scandalul celor sapte opere de arta furate de trei romani dintr-un muzeu din orasul olandez Rotterdam se extinde. Mai nou, numele celui mai mare creator de moda roman, Catalin Botezatu, este implicat in ceea ce Politia Romana si Interpolul considera a fi cel mai mare furt de opere de arta din istorie. Asistentul manager al creatorului de moda Catalin Botezatu si un cetatean din Republica Moldova s-ar fi intalnit cu un om de afaceri, Constantin Dinescu, pentru a-i propune sa cumpere doua dintre picturile disparute. Cei doi i-ar fi propus acestuia sa achizitioneze un tablou de Matisse si unul de Gaugain evaluate la 60 de milioane de euro, scrie Click.