Catalin Radu Tanase, printre privilegiati. Stie ce salariu are Andreea Esca! Catalin Radu Tanase aniverseaza ziua de nastere, azi, pe 29 ianuarie. El doreste sa petreaca alaturi de familie si prieteni, iar printre acestia se numara si Andreea Esca. Inca de la inceputuri, de cand s-au cunoscut, intre Andreea Esca si Catalin Radu Tanase s-a legat o frumoasa relatie de prietenie. Prezentatoarea stirilor de la Pro tv a tinut sa-i faca o urare si a postat pe Facebook urmatorul mesaj: "Astazi, colegul si prietenul meu Catalin Radu Tanase implineste 40 de ani... La multi ani!!!!!!" Pentru ca sunt asa buni amici, cei doi stiu extrem de multe lucruri personale unul despre celalalt, printre care si cu cat este remunerat fiecare la locul de munca. Despre Andreea Esca se spune ca este vedeta cel mai bine platita din televiziune si ca ar avea un salariu colosal. De ani buni, salariul vedetei este o adevarata enigma pentru opinia publica. Totusi, colegul ei a aflat acest amanunt strict secret, scrie Libertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Amanta lui Guta a facut test de sarcina in direct! Vezi daca manelistul urmeaza sa aiba cel de-al zecelea copil. Dana, amanta lui Nicolae Guta, a dezvaluit ieri seara la CANCAN TV ca e gravida cu Nicolae Guta si, pentru ca nimeni nu o credea, a facut testul de sarcina in direct. Adi Artene i-a inmanat testul de sarcina Danei, care, in direct, a mers la toaleta, insotita in permanenta de o camera video. "Face smen, iti dai seama ca ea are deja seringa pregatita cu ce trebuie", a ras tot timpul Nicolae Guta, aflat in studio. Cand Dana a venit de la baie si i-a inmanat testul, manelistul a reactionat inedit. L-a luat si l-a aruncat imediat pe podea. Dupa momente bune, amanta l-a luat si l-a pus pe masa. Testul de sarcina arata ca Dana este insarcinata. "O sa va arat si rezultatul de la chiuretaj", a promis amanta suparata, anunta Cancan.

Mircea Geoana a vandut la colt de strada martisoare facute de sotia lui. Invitati de Madalin Ionescu la Kanal D, sotii Geoana au rememorat prima intalnire, dar si primul business realizat impreuna. Politicianul a povestit cum a cunoscut-o pe sotia sa, Mihaela, in telescaun. "Eu eram debutant, ea era profesionista, asortata din cap pana in picioare. Echipamentul meu era imprumutat." Geoana recunoaste ca sotia lui l-a cizelat foarte mult, ajutandu-l sa descopere arta si sa-si formeze propriile gusturi. Tot de la ea a primit si primele lectii de business. "Sotia mea Mihaela facea martisoare si eu le vindeam pe la Universitate. Are un talent de a crea lucruri unice, a invatat sa faca tapiserii de la sotia pictorului Pacea", informeaza Click.

Andreea Balan, mai fierbinte ca vara! Foto incendiare. In ultima vreme, Andreea Banica face show nu doar pe scena, ci si pe site-ul de socializare Facebook. Vedeta posteaza fotografii din ce in ce mai provocatoare, spre deliciul fanilor sai din mediul virtual. Mandra nevoie mare de felul in care arata, cantareata de 28 ani isi etaleaza fundul si sanii din ce in ce mai mult. In urma cu putin timp, solista a postat cateva imagini in costum de baie, dand de inteles ca s-a saturat de vremea rece: "Mai e putin pana la vara. Eu zic sa ne pregatim de pe acum". Pozele la limita nuditatii au strans mii de vizualizari si sute de aprecieri, scrie Libertatea.

Adevaratul motiv pentru care Nicoleta Luciu l-a iertat pe Zsolt dupa ce a inselat-o! Vezi cum explica totul chiar ea! Nicoleta Luciu si-a dorit mereu o familie numeroasa, dar a vrut mereu ca micutii ei sa aiba alaturi si tatal. Nicoleta Luciu a avut o copilarie marcata de faptul ca tatal ei consuma alcool. "Am asistat la scene violente in familie, cand a fost vorba de alcolism. Dar le-am uitat. De la 15 ani mi-am ocupat timpul, am incercat sa fac cursuri, sa fac ceva. I-am stiut de frica tatalui meu. Nu pot sa spun ca am avut o copilarie nefericita, l-am respectat pe tatal meu. Noi nu am fost la discoteci, nu am lipsit noaptea de acasa", a explicat Luciu la "Povestiri adevarate", la Acasa TV. Desi anul trecut sotul ei a tarat-o in mijlocul unui scandal cu iz de inselare, Nicoleta a trecut peste si nu regreta, anunta Cancan.

Miley Cyrus, fara sutien! Nu mai e o fata cuminte! Actrita, cunoscuta telespectatorilor romani din serialul "Hannah Montana", a crescut si odata cu varsta s-a schimbat si look-ul ei, vedeta alegand acum sa apara in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Actrita si cantareata Miley Cyrus apare pe coperta revistei "Cosmopolitan", numarul din martie. In imaginea de pe coperta, vedeta are un look extrem de provocator. Miley a imbracat un costum de culoare alba, care ii vine foarte bine. Ceea ce atrage, insa, atentia, este faptul ca vedeta nu poarta sutien pe sub haina, lasandu-si la vedere decolteul, informeaza Click.