Andreea Marin se intoarce ca "Zana" in televiziune! Ani la rand s-a tinut departe de televiziune, desi ofertele au curs pe banda rulanta. Acum, Andreea Marin se pare ca e decisa suta la suta sa revina in forta pe sticla. Culmea, tot in rolul unei "Zane" care ii ajuta pe oameni sa-si implineasca visele. Multa lume s-a intrebat, weeekendul trecut, de ce s-a dus glont Andreea Marin (38 de ani) la Madrid! Abia revenita din Dubai, acolo unde a evadat pentru a scapa de asaltul presei cauzat de divortul de Stefan Banica jr. (45 de ani), "Zana" si-a luat din nou zborul, cu destinatia Spania, de aceasta data. Conform site-ului nefiltrat.ro, vedeta isi pregateste revenirea spectaculoasa in televiziune, cu ajutorul unui format pe care o firma de productie din Spania vrea sa-l importe in Romania. Se pare ca una dintre cauzele divortului de Banica jr. ar fi contractul pe care vedeta vrea sa-l semneze cu respectiva casa de productie din Peninsula Iberica si cu care Stefan nu a fost de acord, scrie Click.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Politiciana cu sanii cei mai mari il acuza pe Gigi Becali de discriminare sexuala. Satula sa-l tot vada pe deputatul liberal George Becali cum insulta reprezentantele sexului frumos ori de cate ori are ocazia, peremista Anca Carcu i-a facut politicianului plangere pentru discriminare sexuala la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD). "Nu este normal ca un om care a fost trimis de romani sa-i reprezinte in Parlamentul Romaniei sa se comporte ca la mahala, atat cu colegele sale, cat si cu orice femeie care are curajul sa nu-i impartaseasca ideile. Domnul Becali jigneste repetat orice femeie care ii iese in cale. De la jurnaliste la invitate in studiurile televiziunilor, nici una nu scapa de apelativele triviale ale unui om in care romanii si-au pus increderea si l-au facut deputat. Am decis sa-l reclam pe omul politic si persoana publica George Becali la CNCD, intrucat cineva trebuie sa puna capat acestui comportament discriminatoriu la adresa femeilor in spatiul public", spune peremista, anunta Libertatea.

Ramane Moni fara iubitul chinez? Fosta doamna Columbeanu are, se pare, probleme cu viza pentru America, acesta fiind motivul pentru care sta mai mult decat de obicei in Romania. Inceputul lunii o aducea pe Monica Columbeanu intr-o vizita in Romania, vacanta care pare ca s-a prelungit din cauza unor probleme cu pasaportul si reinnoirea vizei pentru Statele Unite. Ultima perioada a adus nori de suparare deasupra Monicai Gabor. Fosta doamna Columbeanu a intampinat, se pare, probleme la intoarcerea in bratele lui Mr. Pink, iubitul ei din America, si a petrecut mai mult timp in Romania decat ar fi trebuit. Motivul? Viza pentru Statele Unite, conform nefiltrat.ro. Desi mai are cateva luni pana ii expira viza pentru a lua drumul Statelor Unite, fosta doamna Columbeanu a dorit sa revina la numele de fata si in actele oficiale. Doar ca numele din respectivul pasaport unde are viza este Monica Columbeanu si de aici si problemele aparute. In plus, viza expira in cateva luni, iar vedeta va trebui sa aduca noi acte care sa dovedeasca ce contract de munca are peste Ocean, informeaza Click.

Cornelia Catanga, in ipostaze indecente acoperita doar de un prosop! Uite-o asa cum numai Padureanu o stia pana acum. Cornelia Catanga s-a aprins foarte tare la Cancan TV, emisiune difuzata, la Acasa Tv, de luni pana joi, de la ora 22, dupa ce mai multe filmulete din telefonul ei mobil, pe care l-a pierdut, au fost facute publice. Infuriata, Cornelia Catanga a fost la un pas sa cedeze nervos cand a vazut ca filmuletele au fost facute publice. "Sunt foarte suparata. Nici nu mai dorm cu Padureanu in pat. Nu pot sa accept ca mi-a pierdut telefonul. M-am aprins foarte tare", a spus Catanga la Cancan Tv. Cantareata si-a pus mainile in cap cand a vazut imaginile cu ea la dus si aproape goala. scrie Cancan.

Unul dintre cele mai cunoscute manechine de la noi a ramas doar in lenjerie intima in direct! Dupa o vacanta petrecuta pe meleaguri mai insorite, unul dintre cele mai cunoscute manechine de la noi a dorit sa demonstreze ca forma ei fizica este una de invidiat. Este vorba de Laurette, despre care presa mondena a scris ca s-a mai implinit, iar silueta nu mai este cea care a consacrat-o. Proaspat intoarsa dintr-o vacanta in egipt, manechinul a dorit sa demonstreze ca este vorba doar de barfe. Si ce mod mai bun de a demonstra ca are un corp de vis decat dezbracandu-se? In direct! Laurette a ramas intr-o lenjerie intima animal-print si a defilat prin studioul Kanal D, facand senzatie cu formele ei. Ba mai mult a urcat pe cantar pentru a arata ca are 58 de kilograme (57 de kilograme fara pantofi, dupa cum sustine manechinul) si a le inchide gura definitiv carcotasilor care se luau de formele ei rubensiene. "Sunt atat de slaba incat mama ma suna zilnic sa ma intrebe daca am mancat. Mulatrele trebuie sa aiba forme mai generoase, insa eu am slabit mult. Eu cred ca arat destul de binisor, hai sa nu spunem bine, pentru ca fiecare femeie are defectele ei", anunta Libertatea.

Casandra lui Ogica vrea sa se "tuneze" din nou. Ce vrea sa-si mai faca? Sotia lui Ogica, binecunoscutul jucator la Loto, este nemultumita de asptectul sau fizic. Tanara cu o talie extrem de subtire a decis sa faca ajustari la fata. Casandra vrea sa apeleze la o rinoplastie. "Nu am un defect major la nas, dar nu e perfect. As vrea sa fie perfect", a supus Casandra la "Acces direct". De asemenea, sotia lui Ogica mai vrea sa-si repare dantura si sa-si vopeasca parul, informeaza Click.