La o luna de cand s-au combinat, Stefan Stan si Andreea Mantea s-au certat la spital. Andreea Mantea a venit de urgenta la Spitalul Floreasca, luni noaptea, plangandu-se de dureri puternice la nivelul abdomenlui. Iubitul ei, Stefan Stan, a ajuns mai tarziu si a plecat dupa cateva minute, timp in care s-au certat. Cu o zi inainte sa ajunga la spital, focoasa bruneta a fost fotografiata de paparazzi CANCAN.ro. Mantea a mers, luni in jurul pranzului, in cartierul bucurestean 23 August, acolo unde a oprit masina pe o straduta si a stat minute in sir inauntru, singura si foarte trista, relateaza Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Simona Gherghe a cedat: a plans in direct! Criticile telespectatorilor au daramat-o. Prezentatoarea emisiunii "Acces direct", de la Antena 1, este cu moralul la pamant. In editia de marti seara, Simona Gherghe a inceput sa planga imediat dupa ce au intrat in platou Ioana Tufar, Dan Capatos si mama lui Mitoseru. Motivul? Reactiile opiniei publice si ale personalitatilor la materialul difuzat luni, in emisiunea ei, cand Ioanei Tufar i-au fost aratate ceara din urechi si jegul dintre degetele de la picioare. Si postarea de pe Facebook a lui Mihai Bendeac a suparat-o pe Simona Gherghe. Comediantul a scris: "Simona, mai esti om?". Integral in Click.

"Beyonce de Romania", recital semi-nud sub privirile soferului! S-a dezbracat in masina fara nicio jena. Madalina, cantareata de muzica de petrecere, supranumita "Beyonce de Romania" nu are inhibitii. Cel putin fata de oamenii ei de incredere. Recent, tanara i-a oferit un numar de striptease ad-hoc, soferului ei. Aflata la inceput de drum in muzica lautareasca, dar detinand un telnt muzical ce nu poate fi contestat in breasla, Madalina a devenit celebra anul trecut, in momentul in care paparazzii CANCAN.ro au fotografiat-o in compania lui Jean de la Craiova, intr-un hotel de la marginea Bucurestiului.

Cruduta se face actrita! Cruduta (23 de ani) pare sa aiba actoria in sange, asa ca, in viitorul apropiat, va profita la maximum de aceasta calitate nativa, desi inca nu are studii de specialitate. Ramasa fara postul de asistenta TV la emisiunea ''Un show pacatos'', in urma demisiei de acum trei saptamani, Daniela nu va ingrosa nicidecum randul somerilor, caci postul Antena 1 i-a facut o oferta de nerefuzat: un rol intr-un nou serial de comedie, pe un salariu frumusel, de 1.500 de euro. Scandalurile repetate cu iubitul ei, fotbalistul Mihai Costea, din cauza geloziei lui bolnavicioase, au determinat-o pe Daniela sa renunte la colaborarea cu Dan Capatos, in emisiunea caruia interpreta rolul de asistenta usuratica, informeaza Libertatea.

Imagini exclusive cu ''Zana'' atipita din avion! Andreea Marin, rapusa de oboseala la intoarcerea de la Milano! Un zbor cu avionul, chiar si unul scurt, de numai doua ore, ca cel dintre Milano si Bucuresti, e un bun prilej de odihna si, pentru unii, pentru a ''fura'' cateva zeci de minute bune de somn. Asta a facut si Andreea Marin, in timp ce se intoarcea cu o cursa de linie de la Milano. Un cititor fidel al site-ului nostru a transmis, pe celebra adresa de email pont@cancan.ro, o inregistrare in care fosta sotie a lui Stefan Banica se odihneste, intinsa pe trei scaune, in avionul cu care zbura pe ruta Milano-Bucuresti. Integral in Cancan.

Bahmu, cine iese dimineata din casa ta? Dupa ce luni de zile a fost vazuta numai in compania copiilor ei sau a prietenelor, de curand, in preajma Adrianei Bahmuteanu si-a facut aparitia si un personaj masculin misterios. Ieri-dimineata, cu noaptea-n cap, fotoreporterii Click! au surprins iesind din casa vedetei un barbat, despre care vecinii spun ca l-au vazut des pe la ea. Timp de zece ani a avut o viata amoroasa zbuciumata alaturi de afaceristul Silviu Prigoana (49 de ani). Desi multi sperau ca cei doi sa se impace, dupa ce s-au separat neoficial vara trecuta, si sa nu ajunga la cel de-al patrulea divort, nu s-a intamplat asa. Continuarea in Click.