Ai sa te pierzi in...decolteul ei! Nicoleta Luciu a facut senzatie cu sanii mai mult pe afara! Simpatica vedeta a venit in platoul emisiunii "Happy Hour" pentru a interpreta cel mai nou single al sau si a povesti cum pregateste o serie de concerte inafara tarii. Cu toate astea, Nico a facut senzatie nu prin ritmurile piesei, ci prin modul cum era imbracata - mai mult goala, decat imbracata. Insa, chiar daca nu lasa multe de imaginat, Luciu a reusit sa atraga toate privirile prin forma fizica de invidiat, dar mai ales, prin decolteul extrem de provocator si incitant, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Andreea Mantea, in lacrimi, in direct! Plange dupa Stefan Stan. Prezentatoarea de la Kanal D a aparut in lacrimi, miercuri seara, alaturi de Madalin Ionescu la show-ul pe care il prezinta. Andreea Mantea a fost daramata de vestea pe care i-a dat-o Stefan Stan prin intermediul presei, ca ei doi se despart. "A fost o dupa-amiaza incredibila. Andreea Mantea a aflat in timpul sedintei de sumar ca s-a despartit de Stefan Stan. Te simti bine, Andreea?", a intrebat-o Madalin Ionescu pe colega lui. Andreea a vrut sa raspunda ceva, insa a izbucnit in lacrimi si s-a intors cu spatele la camerele de luat vederi, anunta Click.

Jojo s-a facut mai sexy dupa divort! Jojo (31 de ani), vedeta PRO TV, nu pare foarte afectata in urma divortului de Ionut Crama, asa ca, in vacanta din Egipt din care tocmai s-a intors, ea a pozat in ipostaze sexy: privind in zare, de pe stanci, si cu silicoanele la vedere. Si colegul ei de trust, Radu Valcan, si-a etalat corpul impecabil, in vacanta din insulele Seychelles, petrecuta alaturi de Adela Popescu, informeaza Libertatea.

Amanta lui Guta, cu sanii personalizati, unul e MI, altul e TEA: "O va lasa pe Tonciu si va veni la mine". Nu a trecut nici o zi de cand Dana, amanta lui Guta, a strigat sus si tare "cat de mult il iubeste pe manelist", ca ea deja si-a schimbat optiunea si a facut o noua pasiune. Cu o pereche de pantalonasi foarte scurti si un maieu care-i scotea decolteul in evidenta, Dana si-a personalizat sanii: pe unul l-a numit MI si pe celalalt, TEA. Intrebata de moderatorii show-ului, Ilinca si Adi, de ce s-a indragostit tocmai de Mitea, Dana a marturisit zambind pana la urechi: "Are ochii verzi, niciodata sa nu-i crezi", scrie Cancan.

Incendiar! Sex-tape cu o vedeta din Argentina! Actrita argentiniana Fatima Florez este in centrul unui imens scandal, din cauza unei inregistrari in care apare in timpul unei partide de sex salbatic. Fatima Florez este o vedeta cunoscuta si apreciata in America de Sud. Blonda ingroasa acum lista vedetelor care s-au inregistrat in timp ce faceau sex. Ba mai mult decat atat, inregistrarea partidei de sex salbatic dintre Fatima si sotul ei, Norberto Marcos, a fost furata, iar imagini incendiare au impanzit internetul. Blonda a recunoscut existenta acestui material incendiar si a declarat ca era foarte posibil ca acesta sa fie publicat. "Mi-e un pic teama de asta", a declarat Fatima pentru cotidianul "Muy", anunta Click.

Cantareata celebra, cu sfarcul la vedere pe covorul rosu. O celebra cantareata din Franta a lasat audienta cu gura cascata la ceremonia de decernare a Globurilor de Cristal, care a avut loc luni, la Paris. Cantareata-fotomodel Inna Modja si-a facut aparitia pe covorul rosu imbracata intr-o rochie verde cu un decolteu urias si fara sa poarte sutien. Inevitabilul s-a produs: un sfarc iesit la lumina, spre deliciul fotografilor. Insa, carcotasii spun ca de fapt cantareata a premeditat gestul pentru a atrage atentia asupra ei. Nascuta in Mali, in anul 1984, cantareata Inna Modja s-a ridicat la inaltimea numelui ei, care s-ar putea traduce "Inna e rea", informeaza Libertatea.