O poveste fabuloasa! Nina, o romanca din Bistrita, este mostenitoarea imperiului Swarowsky! Are doua diamante inestimabile! Frumoasa Nina s-a nascut in Bistrita si a devenit sotia unuia dintre mostenitorii imperiului Swarovsky. Ea si sotul ei duc o viata discreta, insa nu rateaza nicio ocazie sa-si petreaca vacantele pe meleagurile ei natale. Daniel Swarovski a trait intre anii 1862 -1956 in Republica Ceha. Acesta a pus bazele companiei si a revolutionat piata bijuteriilor cu cristalele care ii poarta numele. Compania produce sculpturi mari si in miniatura, bijuterii, obiecte de decor si candelabre, toate din cristal. Daniel Swarovski a avut trei fii, care s-au ocupat de afacerea familiei, urmand ca nepotii lui sa se ocupe in continuare de celebrul brand care a ajuns cunoscut pe intreg mapamodul, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Oana Zavoranu, cu sanii la vedere, la Capatos! Oana Zavoranu a revenit "pe sticla" dupa o perioada de o luna si jumatate, in care a lipsit pentru diferite proiecte personale. Din decembrie, de cand a fost externata in urma tentativei de sinucidere. "Querida" si-a facut aparitia intr-o bluza neagra, transparenta, care i-a lasat sanii la vedere. "Zavo" a vrut sa lamureasca un lucru: nu a ramas gravida. "Viata mea a luat o turnura grozav de buna. Dupa ce am trecut prin momentul greu, de cumpana, mi-am luat timp sa ma linistesc, sa-mi stabilesc prioritatile", a spus oana la"Un show pacatos", anunta Click.

Simona Sensual investeste 10.000 de euro in fundul ei. Simona Sensual vrea sa aiba un trup perfect pana in primavara. Focoasa blonda isi remodeleaza fundul si care va investi nu mai putin de 10.000 de euro. Ea a scos deja din buzunar o mare suma de bani pentru un tratament cu laser. "E vorba de cateva mii de euro. Vreo 2.000 - 2.500 de euro. E singurul tratament pe care il consider performant. Deja se vede, am scazut un pic in centimetri", a spus Simona Sensual, la emisiunea "Acces Direct". Potrivit aceleiasi surse, blondina va mai scoate din cont inca 7.000 de euro pentru a completa terapia cu laser, informeaza Libertatea.

N-are de gand sa se dezbrace pentru bani! Antonia: "Nu voi accepta niciodata sa pozez nud". Una dintre cele mai frumoase femei din Romania nu are de gand sa pozeze vreodata dezbracata. Antonia nu vrea sa urmeze exemplul vedetelor care pozeaza nud in reviste pentru barbati. Vedeta prefera sa ajunga cunoscuta prin muzica ei, iar daca ar primi propunerea de a poza fara haine, contra cost, ar refuza fara sa stea pe ganduri. "Nu as accepta niciodata sa pozez nud", a spus artista. Totodata, tanara mamica a declarat ca se gandeste sa mai faca inca un copil in viitorul apropiat. "Maya e plina de energie si o sa o inscriu la gradinita acum. Mi-ar placea sa am un nou copil, dar nu e inca momentul", a mai dezvaluit Antonia, scrie Cancan.

Mihai Mitoseru a plans, in direct: "Am vrut sa ma omor!" Actorul Mihai Mitoseru si-a adus aminte joi seara de cel mai dramatic episod al vietii sale: accidentul rutier, din anul 2000, in care a murit iubita lui de atunci, Cristina. "Imi pare rau ca tatal ei n-a vorbit cu mine. Trebuia sa ma injure, sa-mi dea o palma, ceva, dar sa discute cu mine. Dupa moartea ei, am vrut sa ma sinucid, n-am vrut sa mai traiesc. Am continuat sa muncesc. Nu inteleg de ce patronii de televiziuni nu ma angajeaza. Mi se spune ca am ramas legat de imaginea accidentului. In schimb apar pe la toate televiziunile, ca invitat. De ce? Pentru ca fac audienta", a spus Mitoseru la Kanal D, anunta Click.

Madalina Pamfile umbla fara sutien, de cand si-a marit sanii. Si-a martit bustul la finalul anului trecut, iar acum se mandreste cu noii ei sani. Atat de mult incat pare sa nu mai simta nevoia unui sutien, ci doar dorinta de a arata cat mai mult. Cel putin asta demonstreaza Madalina in fiecare fotografie facuta in ultima perioada si la fiecare iesire in oras. Ea si-a postat recent o fotografie de la o cafenea, unde s-a afisat imbracata cu o bluza decupata in lateral, lucru care lasa sa se vada ca bruneta nu poarta sutien. De altfel, ea a facut un obicei din acest lucru, fie pentru ca nu mai simte nevoia, fie pentru ca vrea sa arate cat de dotata este mai nou, informeaza Libertatea.