Piturca nu-si recunoaste copilul cu Vica. Razboiul dintre Victor Piturca si Vica Blochina pare fara sfarsit! Selectionerul o cheama din nou in instanta pe fosta amanta si sustine ca Edan nu este baiatul lui! Dupa ce a avut castig de cauza la prima instanta, care l-a obligat pe selectioner sa-l recunoasca drept fiu pe Edan (6 ani) si sa-i plateasca pensie alimentara in jur de 9.000 de euro lunar, acum antrenorul a iesit la atac! Contesta decizia magistratilor de la Buftea si nu-si recunoaste baiatul, scrie Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Madalina Ghenea o inlocuieste pe Naomi Campbell. Vezi cum a reusit romanca noastra aceasta performanta. Fotomodelul roman Madalina Ghenea o va inlocui pe celebra Naomi Campbell in noua campanie a brandului Love and Republic, a carui imagine a fost, pana acum, manechinul de culoare. Ghenea a inceput deja campania de promovare, ce se anunta una de mare succes. Ascensiunea profesionala a iubitei lui Gerard Butler este una fara precedent pentru ea. Astfel, in perioada 17-23 februarie, Madalina Ghenea va fi master of ceremony si va prezenta Festivalul de Film Italian "Los Angeles Italia", care va avea loc la Los Angeles, in saptamana Oscarului, scrie Cancan.

Bianca Dragusanu si Victor Slav, eroii unui reality-show. Romanii sunt obisnuiti cu astfel de productii, caci alte doua vedete, este vorba despre Monica Gabor si Anamaria Prodan, au acceptat ca o camera de luat vederi sa le urmareasca pas cu pas. Din acest reality-show nu va lipsi, evident, nici Victor Slav, barbatul de care Bianca s-a indragostit la repetitiile pentru dansul de striptease, difuzat de Revelion. Daca ea este mult mai nonconformista, se zvoneste ca Victor Slav nu e deloc incantat ca un post de televiziune va da buzna in viata lui personala, scrie Libertatea.ro

Ce avere fabuloasa are milionarul Andei Adam! In ianuarie, Anda Adam si-a vizitat mama stabilita in America, asa cum face an de an. Doar ca anul acesta a fost primita regeste de un roman care locuieste de peste 30 de ani in California. Atat de mult a indragit-o acesta pe solista, incat i-a facut toate poftele. Dar cine este misteriosul milionar romano-american? Nick Radoi are o avere estimata la peste 30 de milioane de dolari. Anda Adam (32 de ani) e o femeie singura, ramasa recent fara iubitul Victor Slav, asa incat e libera sa accepte complimente din partea oricarui barbat. Nick Radoi, un roman plecat acum 33 de ani in America, a profitat din plin de acele zile, scrie Click.

Tania Budi a avut parte de cel mai penibil moment din viata ei! Zilele trecute, Tania Budi si-a serbat ziua de nastere, intr-un cadru intim. Desi petrecerea a fost una de pomina, la un moment dat, blonda a fost pe punctul de a cadea in penibil, insa a fost salvata de prieteni. La 12 noaptea, ospataritele au intrat in restaurant cu un tort in mana, cu lumanarile aprinse. Crezand ca este o surpriza din partea invitatiilor ei, surse prezente in restaurant ne-au povestit ca Tania a sarit in sus de fericire. Din pacate, blonda nu stia ca in aceelasi local, o alta femeie isi sarbatorea ziua de nastere, iar tortul respectiv nu ii era destinat ei, scrie Cancan.