Victoria Beckham: "Sotul meu este un mincinos!". Victoria Beckham (38 de ani) a spus despre sotul ei ca e un mincinos. Totul a inceput anul trecut, cand David Beckahm (37 de ani) a declarat ca se trezeste in fiecare dimineata ca sa le pregateasca celor patru copii ai sai micul dejun. Victoria a dezvaluit ca se trezeste cu noaptea in cap ca sa prepare prima masa a zilei. Asta in timp ce sotul ei leneveste in pat. "Mincinosul!", a spus in gluma Victoria intr-un interviu acordat revistei Elle, noteaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Singura femeie care a fost casatorita cu Ion Tiriac isi spune povestea vietii alaturi de fostul tenismen. Consoarta fostului jucator in Cupa Davis a Romaniei a fost Erika Braedt, handbalista la Stiinta Bucuresti, o sasoaica pe care miliardarul a ajutat-o, ulterior, sa emigreze in Germania. Ion Tiriac a plecat plin de sperante din Brasovul natal la Bucuresti, pentru a urma cursurile Institutului de Cultura Fizica (ICF). In scurt timp a fost legitimat la Dinamo, clubul Ministerului de Interne, primind apoi si gradul de maior la Pompieri. Pe durata facultatii, in 1962, avea sa faca o mare pasiune pentru Erika, una dintre colegele sale, sportiva si ea, handbalista la Stiinta. Pana la casatorie n-a trecut mult. Ion Tiriac s-a casatorit in 1963 cu pivotul Stiintei Bucuresti, Erika Braedt. Practicant, in paralel, si al hocheiului pe gheata, Tiriac a luat-o de nevasta pe Erika intre doua turnee de tenis si inaintea participarii la Jocurile Olimpice de Iarna de la Innsbruck, scrie Adevarul.

Mihaela Radulescu se marita cu Otil in SUA? Mihaela Radulescu (44 de ani) si Dani Otil (33 de ani) se pregatesc, in mare secret, dupa 4 ani de amor, sa avanseze relatia la alt nivel. Apropiatii lor ne-au dezvaluit ca, in curand, cei doi isi vor oficializa legatura departe de ochii curiosilor, dupa modelul eternei rivale a Mihaelei, Andreea Marin, care i-a jurat credinta lui Stefan Banica jr in SUA, in urma cu 7 ani. "Zanei" nu i-a fost de bun augur "Pamantul Fagaduintei", intrucat anul acesta a anuntat divortul, insa viitorii insuratei nu se tem de un final identic.Mihaela a sustinut adesea ca nu mai vrea sa se recasatoreasca, mai ales ca s-a fript pana acum de trei ori, insa, dupa o atenta evaluare a relatiei sale cu Dani Otil, care o idolatrizeaza ca pe o zeita, se vede treaba ca si-a schimbat radical gandurile, anunta Libertatea.

Bomba! O.J.Simpson s-a facut homosexual in puscarie. Fost jucator de fotbal american si actor de cinema celebru, O.J Simpson (65 de ani) a devenit gay in inchisoare, potrivit "National Enquirer". Cel care a fost subiectul unui proces rasunator, in urma caruia a fost achitat, dupa ce a fost acuzat de uciderea fostei sotii si a partenerului ei, se afla in puscarie din 2008, cand a fost condamnat la 33 de ani de detentie pentru jaf armat si rapire. Plictisit in spatele gratiilor, OJ Simpson a devenit homosexual si se mandreste cu acest lucru, scrie Click.

Risca 8 ani de inchisoare, dar nici in cot nu-l doare! Giovani Becali a facut show in clubul BOA, a pus in genunchi o animatoare. Condamnarile din "Dosarul Transferurilor" au zdruncinat din temelii lumea fotbalului romanesc. Nume grele din sport au luni o zi grea, cand are loc judecarea recursului facut de DNA. Cu doar doua zile inainte de a se prezenta in fata magistratilor, Giovani Becali pare ca nici nu ii pasa de cei 8 ani de inchisoare pe care ii risca. Agentul FiFA a fost filmat vineri seara de paparazzii Cancan.ro in clubul BOA din Capitala in timp ce petrecea in voie pe ritmurile muzicii electronice. Cu toate ca procurorii au grabit termenul de judecatata si chiar au cerut majorarea pedepsei lui Giovani, de la 8 ani la 15 ani, Ioan Becali gusta din plin din placerile vietii. Inconjurat de mai multe domnisoare care i-ar fi putut fi cu usurinta fiice, omul de fotbal a dansat alaturi de ele pana in zori.

Uite ce casa si-a "tras" Depardieu in Rusia. Actorul, cu o avere de 120 milioane $, incepe o noua viata in tara sa de adoptie. Se muta la tara in apropiere de Moscova! Celebrul actor francez Gerard Depardieu (64 de ani), acum cetatean rus, si-a construit o casa modesta situata la circa 50 de kilometri de capitala rusa. Gerard Depardieu este indragostit de Rusia! Chiar inainte de a primi cetatenia rusa de la presedintele Vladimir Putin, starul a hotarat sa-si construiasca o casa la tara in apropiere de Moscova, pentru a merge la pescuit. "Cand a vazut peisajele noastre, mestecenii, iazurile cu rate salbatice, unde poti sa pescuiesti, s-a hotarat sa se stabileasca aici", a spus Nikolai Borodachev, director al achivei de filme Gosfilmofond, noteaza Click.