Andriana Bahmuteanu, din nou mamica? Bruneta a iesit fericita din cabinetul medicului ginecolog! "Nu mai facuse sex de un an". Dupa o casnicie cu omul de afaceri Silviu Prigoana, plina de impacari si despartiri, din care au doi copii, iata ca vedeta si-a gasit din nou fericirea. Adriana are o relatie de aproape doua saptamani cu un barbat mai tanar decat ea, in varsta de 33 de ani, alaturi de care este foarte bucuroasa. Bahmu si noul ei iubit s-au mutat deja impreuna, iar ea pare foarte indragostita de el. Ba mai mult, vedeta a fost filmata in timp ce se indrepta spre cabinetul medicului ginecolog. E foarte posibil ca Bahmu sa suspecteze o sarcina, desi s-a ferit sa ofere vreo declaratie pe acest subiect. "Ma simt bine, multumesc", este tot ce a spus Adriana, in timp ce se deplasa spre casa, din cabinetul medicului, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ce planuri are Stefan Banica dupa despartirea de Andreea Marin. Intr-un interviu exclusiv acordat emisiunii "Happy Hour", Stefan Banica jr. a declarat ca desi este un om extrem de ocupat, reusind sa faca si muzica, si teatru deopotriva, ii ramane suficient timp pe care sa-l petreaca si cu cei doi copii ai lui. Solistul a mai spus ca l-a deranjat enorm agresivitatea presei vizavi de divortul de Andreea Marin. "Eu un traiesc din banii statului, ca sa fiu nevoit sa sau explicatii despre viata mea privata!". Stefan Banica jr. a vorbit la "Happy Hour" pentru prima data despre divort. El a spus ca, desi este persoana publica, asta nu inseamna ca nu are dreptul la viata privata, anunta Click.

Gina Pistol a facut crize cand l-a vazut pe Radut cu Anda Adam: "Imi venea sa le dau cu o sticla in cap". Ginei Pistol i-a picat cerul in cap cand a aflat ca fostul ei iubit, Mihai Radut, ca a iesit impreuna cu Anda Adam in club. Gina Pistol nu si-a revenit inca dupa despartirea de iubitul ei cu noua ani mai tanar, Mihai Radut, iar aparitia acestuia la un eveniment in compania unei alte femei la fel de frumoase si celebre a facut-o sa vada negru in fata ochilor. Fostul iepuras Playboy a marturisit ca, atunci cand a vazut-o pe Anda Adam cu fostul ei iubit, dupa care a plans saptamani in sir, "ii venea sa le dea cu o sticla in cap". "Mihai Radut a iesit cu Anda Adam ca sa se razbune pe mine. L-am zarit pe Mihai, am vazut-o si pe Anda. Ea are numarul meu si putea sa ma sune sa-mi spuna sa iasa cu Radut, sa-mi ceara niste sfaturi, ca nu ma suparam. Asta e, daca au vrut oamenii sa petreaca o ora de fericire, eu nu am cum sa le iau fericirea. Nu mi-a picat bine, imi venea sa le dau cu o sticla in cap, dar am fost ZEN", a marturisit Gina Pistol, informeaza Libertatea.

Incredibil, dar adevarat, Radu Mazare se apuca de cantat! "Eu si Lori vom rupe gura targului". Vezi toate detaliile colaborarii. Numai pe asta n-a facut-o pana acum! Radu Mazare, edilul Constantei, va debuta in aprilie in lumea muzicala, cu o melodie in duet cu nimeni alta decat Loredana, una dintre cele mai de seama artiste de pe la noi. Radu Mazare face treaba, dar stie sa se si distreze. Iar atunci cand vine vorba despre primarul Constantei, un lucru e cert: nu-si refuza absolut nici un moft. Si, cum si-a dorit de ceva vreme sa se apuce de cantat, iata ca a reusit sa duca la bun sfarsit si aceast proiect, pe care-l va prezenta publicului pe data de 15 aprilie. Totusi, Mazare recunoaste ca nu are calitati vocale remarcabile si ca nu intentioneaza sa se reprofileze si sa urmeze o cariera in domeniul showbiz-ului, scrie Cancan.

Oana Roman: "Oricat de urat mai vorbesc unii despre mine, sunt foarte fericita". Oana Roman a tinut sa le vorbeasca tuturor celor care o barfesc si care o critica, prin intermediul unei retele de socializare. Prezentatoarea emisiunii "Drept la tinta" de la Kanal D a tinut sa specifice ca, in ciuda tuturor vorbelor grele pe care le aude despre ea insasi, este o persoana cat se poate de fericita si de implinita. "Orice ar spune oricine si oricat de urat mai vorbesc unii despre mine, sunt foarte fericita, ceea ce va doresc si voua dragii mei. Demult nu m-am simtit atat de fericita si de implinita. Am inceput acest an cum nu se poate mai bine si ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare secunda pentru tot", a scris Oana Roman. Comentariul ei a strans in cateva ore peste 700 de aprecieri din partea fanilor sai si nenumarate comentarii, in mare parte de sustinere, anunta Click.