Bianca, inconjurata de barbati goi sub ochii lui Slav! Uite cum s-a uitat roscata la ei si reactia surprinzatoare a lui Victor. Bianca Dragusanu, invitata la CANCAN TV, se plangea ca Victor nu e cu ea, dar o asteapta acasa, cand iubitul ei si-a facut aparitia cu un buchet imens de lalele pe care i le-a daruit. "L-am primit pe Victor de la Dumnezeu, ce puteam sa cer mai mult", a spus Bianca. Indragostitii nu sarbatoresc Valentines Day, dar au avut o zi frumoasa. "Eu primesc zilnic cadouri din partea Biancai, nu avem nevoie de zile speciale ca sa ne aratam sentimentele", a explicat Victor. Integral in Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Elena Basescu este insarcinata. La aproape 6 luni de la casatoria sa cu Bogdan Ionescu, zis Syda, Elena Basescu (33 de ani), fata cea mica a presedintelui Romaniei, este insarcinata. Cu doua zile in urma, informatia a fost publicata de presa doar cu confirmari anonime venite din cercul de prieteni al cuplului. Aseara insa, a sosit si confirmarea oficiala chiar de la Traian Basescu, fericitul viitor bunic. "Hai, ma, sa vorbim despre asta peste trei luni", le-a raspuns, intr-o doara, seful statului jurnalistilor de la Cluj care l-au intrebat despre sarcina Elenei, anunta Libertatea.

Bote a socat-o pe Bianca: "Te-am inselat! De multe ori m-am dus de placere, alta data demonstrativ, dar numai cu femei frumoase". La ani de zile dupa ce s-au despartit, Botezatu a recunoscut ca a inselat-o pe Bianca, pe vremea cand ii era iubita, chiar intr-un interviu acordat roscatei. Multa vreme, Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu au fostmat un cuplu, poate unul dintre cele mai nebadaioase din showbiz. Designerul a explicat cum s-a indragostit de roscata, dar si ca acum nu are o iubita, informeaza Cancan.

Andreea Marin ii poarta hainele lui Banica jr.! Divorteaza, dar intre ei tot mai exista legaturi! O dovedesc doua aparitii publice ale celor doi fosti soti Andreea Marin si Stefan Banica jr, la distanta de doar o luna si jumatate. In decembrie 2012, Banica a sustinut un recital la "Dansez pentru tine" (PRO TV) imbracat cu o camasa neagra cu imprimeuri florale marca Eton, la care a asortat celebrele bretele Albert Thurston, ambele branduri fiind aduse in Romania de stilistul Adina Buzatu. In mod socant, cu cateva zile in urma, Andreea Marin a acordat un interviu emisiunii "D-Paparazzi" de la Kanal D, prilej cu care a purtat exact acelasi model de camasa Eton si aceleasi bretele, relateaza Click.

Bahmu intinereste pe zi ce trece alaturi de noul ei iubit! Si-a schimbat stilul, atitudinea si se poarta ca o fetiscana.

Dupa zece ani patrecuti alaturi de afaceristul Silviu Prigoana, in care a avut parte de patru casatorii si tot atatea divorturi, Adriana si-a gasit fericirea in bratele altui barbat. Mihai, ceva mai tanarul ei iubit, o face sa radieze. Paparazzii CANCAN.ro i-au fotografiat pe cei doi intr-un mall bucurestean. Acestia iesisera sa ia masa in compania catorva prieteni, printre care si afaceristul Sorin Marcus. Ca niciodata, Adriana era tot un zambet sip area sa infloreasca de cate ori privirea ei se intersecta cu cea a noului ei iubit. Continuarea in Cancan.