Isi da des cu stangul in dreptul! Vezi gafele care au facut-o de rasul lumii pe Inna! Interviurile in engleza si prestatiile live nu au facut minuni pentru palmaresul Innei, ba dimpotriva. Cea mai recenta dovada sta concertul ei din deschiderea Festivalului Olimpic al Tineretului European, de la Brasov, unde a fost contestata. Dupa ce a cantat live in cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), Inna s-a ales cu o reactie foarte dura din partea publicului, dar si din partea unor sportivi care Atleta romana, Monica Iagar, a fost foarte vehementa cu privire la ce i-a fost sa dat sa vada pe scena din Brasov. "Tocmai o aud pe Inna cum falseaza... In viata mea nu am asistat la o asemenea batjocura adusa olimpismului. Ma dor urechile, pe bune", a declarat Iagar potrivit Cancan.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Expertii o fac praf pe Inna pentru concertul de la Brasov: "Totul a fost un rahat, o aiureala", comenteaza si Click. Inna a facut-o lata weekendul acesta. Duminica, cu ocazia deschiderii Festivalului Olimpic de Iarna al Tineretului European (F.O.T.E.), primaria Brasov a invitat-o pe aceasta sa sustina un program artistic, live, numai ca reprezentatia a fost una dezastruoasa.Atat spectatorii prezenti pe arena Liceului cu Program Sportiv "Ion Tiriac", din Brasov, cat si telespectatorii postului TVR (care a transmis totul, in direct) si-au bagat degetele in urechi, atunci cand Inna a inceput sa cante, si au fost cu atat mai suparati cand au auzit ca solista ar fi primit 10.000 de euro pentru acel recital. Compozitorii au criticat dur interpretarea brunetei.

Andreea Marin a aruncat bomba: "Exista posibilitatea unei impacari intre mine si Stefan". Prezenta in weekendul trecut in Turcia intr-un miniturneu de schimb de experienta cu ziaristii turci, Andreea Marin (37 de ani) a profitat de ocazie pentru a-si reface stocul de plante medicinale. Vedeta s-a intors de la Istanbul cu mai multe ceaiuri, dar si cu... ganduri de impacare cu sotul ei, Stefan Banica jr. "Eu si Stefan suntem intr-o relatie buna. Ne intelegem mai bine ca inainte. Exista si posibilitatea unei impacari, dar vreau sa las lucrurile sa vina de la sine", a declarat Andreea potrivit Libertatea.ro

Nicoleta Luciu, 100% naturala. Cum arata fara strop de machiaj, relaxata si fericita. Nicoleta Luciu nu se teme sa apara nemachiata in fata tarii intregi si a dovedit acest lucru la filmarile de la "Dansez pentru tine", unde si-a expus chipul fara strop de fond de ten, rimel sau fard. Acum, insa, a vrut sa le arate admiratorilor cum arata si cand este complet relaxata si fericita. Pentru ca fanii i-au spus ca este frumoasa si nemachiata, Nicoleta Luciu a prins curaj si le-a aratat admiratorilor sai cum arata abia trezita din somn. Bruneta a publicat pe contul sau de Facebook o fotografie in care apare 100% naturala, scrie protv.ro

Bahmu si Prigoana, la un pas de impacare. Si-au aruncat reciproc vorbe grele, care pareau sa fi pecetluit definitiv despartirea lor. Si totusi, dupa sapte luni de cand s-au separat, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana par dispusi sa se impace. Afaceristul i-a facut ieri dimineata o vizita -fulger fostei lui sotii, despre care mai nou vorbeste foarte frumos. "Adriana e mama copiilor mei superbi si deliciosi. N-am ce sa spun rau despre ea, pentru mine este de neinlocuit", i s-a confesat Silviu Prigoana unui amic. Afaceristul pare deranjat de faptul ca Adriana Bahmuteanu si-a refacut viata amoroasa alaturi de un tanar afacerist, scrie Click.