"Antonia are o relatie ascunsa de ochii lumii care o va ajuta sa parcurga mai usor aceasta perioada!" Sa fie vorba despre Velea? Lumea showbiz-ului autohton a fost impanzita de zvonuri conform carora, dupa despartirea de sotul ei, Antonia ar fi inceput o idila cu colegul ei de scena Alex Velea. Drept vorbind, apropierea dintre ei a ridicat multe semne de intrebare. A mers cu Antonia la concertele ei din tara, desi nu avea un angajament. A insotit-o la mondenitati, ascunzand in acelasi timp apropierea de ea. Alex Velea a ajuns pe buzele multora intr-o "combinatie" neasteptata. Voci din showbiz-ul autohton sustin ca relatia dintre Antonia si Alex Velea ar fi depasit pragul prieteniei si colegialitatii, dupa ce cantareata s-a despartit de Vincenzo, sotul ei, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Adelina Pestritu recunoaste: "Da, eu si Liviu Varciu suntem oficial impreuna". Il numeste deja "sotul". Prezentatoarea de la Kanal D a recunoscut dupa doua zile in care a fost surprinsa in compania fostului ei sot, Liviu Varciu, ca s-a impacat cu acesta, iar ei doi formeaza din nou un cuplu. "Nu pot sa dau prea multe detalii, ca ma cearta sotul. Suntem oficial impreuna. Vom vedea daca ne mutam impreuna. Se citeste pe chipul meu ca sunt fericita", a spus Adelina la Kanal D, anunta Click.

Bahmu nu exclude ideea unei impacari cu Prigoana, dar, "Nu cred ca va putea trece niciodata peste faptul ca am avut un alt barbat". Silviu Prigoana a socat lumea showbiz-ului cand a declarat, pentru Happy Hour, la botezul lui Pepe, ca o iubeste in continuare pe Adriana, ca regreta tot ce s-a intamplat si ca o vrea inapoi. Adriana Bahmuteanu a intrat in direct in cadrul emisiunii "Un show pacatos" si intrebata daca reactia negativa la declaratia lui Silviu este o ambitie personala, ea a spus: "Nu este o ambitie, dar incerc sa am o viata echilibrata si fac in asa fel incat copiii mei sa nu simta ca exista tensiuni in viata mea. Mai stau sa ma gandesc la ce se intampla". Bruneta a recunoscut ca s-a intalnit cu Prigoana, dar ca i-a promis acestuia ca ceea ce au discutat va ramane intre ei, informeaza Cancan.

Rona Hartner a plecat din studio de la Acces Direct! Vezi ce i-a reprosat Simonei Gherghe! Rona Hartner a fost invitata la "Acces direct", pentru a discuta despre zvonurile legate de mutarea ei inapoi in Romania. Situatia a luat o turnura total neasteptata insa, dupa ce actrita din "Asfalt tango" a acceptat sa vizioneze imaginile de la emisiunea "Marius Tuca Show", in care Corneliu Vadim Tudor o jignea, spunandu-i ca este "prostituata, stripteuza si amanta lui Emil Constantinesc". Atunci, artista i-a aratat degetul mijlociu lui Vadim Tudor, s-a ridicat de pe scaun si a plecat din studio. Figura s-a repetat si in emisiunea Simonei Gherghe, Rona Hartner parasind platoul, nu inainte de a-i reprosa prezentatoarei ca au fost date doar declaratiile lui Corneliu Vadim Tudor, iar replicile ei au fost taiate, scrie Libertatea.

Oana Zavoranu, cu sanii pe afara in postura de asistenta TV! Uite-o pe blondina cum poate arata cu ochelari de tocilara! Vedeta a venit in emisiunea lui Capatos in postura de asistenta, dar si de invitat. Ea si-a facut intrarea dansand sexy, iar apoi a luat loc pe un jilt rosu, demn de numele pe care-l poarta. Oana a venit imbracata intr-o pereche de pantaloni de piele, stramti pe picior si un corset extrem de decoltat, din care aproape-i ieseau sanii. Capatos a precizat ca Oana nu va lua in serios o postura de asistenta si ca ei cauta pe cineva la modul serios, dar Zavo a intervenit rapid si a spus ca "de ce nu?" si ca "i-ar placea aceasta functie". Blondina a fost foarte exuberanta si pisicita pe parcursul emisiunii si parea ca se simte extrem de confortabil in noua "functie", anunta Cancan.