Nicolae Mitea isi ia adio de la Andreea Tonciu in lacrimi! "Este un moment foarte dificil pentru mine, am vrut un copil de la ea". Dupa aproape patru ani de iubire, Andreea Tonciu si Nicolae Mitea au decis sa puna punct relatiei lor cu nabadai. Fotbalistul a vorbit in seara asta despre aceasta despartire si a marturisit ca nu se astepta la asa ceva. "Da, este un moment foarte dificil pentru mine. Sincer sa fiu, nu cred ca mai am cuvinte sa vorbesc in momentul de fata pentru ceea ce s-a intamplat in aceasta zi. Relatia noastra a fost totdeauna cu nabadai, cu certuri si nemultumiri si rasete. Am incercat sa fac ceea ce e bine pentru noi. Am crezut ca Andreea este femeia langa care voi sta tot restul vietii. Lumea crede ca este o inscenare, deoarece foarte multe ori ne-am certat si ne-am impacat", a marturisit Mitea, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Mihai, iubitul Adrianei Bahmuteanu, rupe tacerea: "Intre noi sunt sentimente foarte puternice". Povestea continua intre Adriana Bahmuteanu (38 de ani) si noul ei iubit, Mihai (32 de ani). Miercuri seara, acesta a plecat cu bagajele de la Bahmu, unde se mutase la scurt timp dupa ce a cunoscut-o. Totusi, ruptura dintre cei doi se pare ca nu e definitiva. Mihai a vorbit, in exclusivitate pentru Click!, despre sentimentele pe care i le poarta Adrianei si intentiile lui in ceea ce o priveste pe vedeta tv. Ce s-a intamplat intre tine si Adriana in ultimele zile, de cand Silviu Prigoana a declarat ca inca o mai iubeste si o vrea inapoi? Am luat o pauza sa ne analizam sentimentele. Sunt si copiii raciti si trebuie sa le acorde mai mult timp. Nu se poate considera ca ne-am despartit. Relatia mea cu Adriana este cel mai frumos lucuru care mi s-a intamplat in viata mea, anunta Click.

Laurette s-a dezbracat in direct, la TV, pentru a-si arata sanii. Laurette a oferit un spectacol senszul, in direct, la TV, dorind sa isi arate sanii pe care i-au aparut vergeturi. "Am contactat mai multi medici, dar solutii pentru a elimina acestor vergeturi nu exista. Dar eu sunt foarte linistita. Nu am o problema cu asta", a declarat Laurette, care nu se rusineaza cu vergeturile de pe sani, aparute dupa ce si-a pus silicoane. Pentru a demonstra cat de bine arata, mulatra si-a descheiat geaca si lasand sutienul si sanii la vedere. Mai mult, ea si-a unduit trupul in studio, spre deliciul publicului, informeaza Libertatea.

Pictorialul asteptat de toata planeta! Pamela a pozat din nou sexy! Are 45 de ani, dar arata ravasitor in chilotei albi! Blondina arata senzational in cel mai nou pictorial al sau. Fostul star din Baywatch demonstreaza ca inca are cu se mandri, la cei 45 de ani ai sai, intr-o campanie la lenjerie intima. Astfel, Pamela apare in ipostaze extrem de incitante, intinsa pe un pian, in timp ce-si arata toate atuurile. Utilizatori din lumea intreaga au privit infierbantati fotografiile, chiar daca multi dintre acestia au sustinut ca imaginile au fost lucrate in Photoshop, scrie Cancan.

Dana Marijuana isi accepta soarta! Uite de ce nu mai canta! Dana Coteanu, cunoscuta in Showbizz drept Dana Marijuana, are un trecut tumultuos insa se pare ca a reusit de ceva vreme sa faca pace cu ea insasi si sa isi indrepte viata in alta directie. Dupa ce a scapat de dependenta de droguri si a revenit pentru o scurta perioada in showbizz, Dana recunoaste ca si-a gasit linistea in cu totul alte lucruri. Ea a renuntat la muzica si isi duce existenta din afacerea ei cu gablonturi. Mai mult, ea s-a apucat si de pictura si deja a terminat patru tablouri. "Nu mai cant pentru ca melodiile mele n-ar mai fi gustate de public si ar fi considerate depasite. Dar viata merge inainte", a marturisit pentru Ring fosta artista, anunta Click.

Anormal de sexy. Tili Niculae se face tot mai "buna" cu varsta. Mult mai frumoasa si mai sexy decat la debut, Tili (27 de ani) s-a intors in televiziune cu un bagaj impresionant de experiente de tot felul. In perioada in care n-am vazut-o pe micul ecran, a bifat o nunta, in 2010, iar un an mai tarziu a devenit mama unei fetite, Sofia Maria. Pana sa nasca, a fost profa de actorie pentru pici, la o gradinita din Capitala, apoi s-a dedicat 24 de ore din 24 propriului copil. "Am fost profesoara de actorie, dar elevii mei erau prea mici, iar eu visam cai verzi pe pereti. Imi doream sa fac anumite lucruri cu ei, insa cand vine vorba de copii, totul este imprevizil. Mi-ar placea sa mai lucrez intr-o gradinita, dar nu ca profesor, ci mai degraba pe partea administrativa. Acum, ca sunt mamica, inteleg altfel pretentiile parintilor", ne-a povestit Tili, informeaza Libertatea.