Silviu Prigoana i-a daruit lui Bahmu "masina impacarii". Cand nimeni nu le mai dadea nici o sansa, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana sunt la un pas de a se impaca si dupa cel de-al patrulea divort. Cei doi fosti soti s-au intalnit, vineri, in mare secret, la un notariat. Surse din anturajul lor spun ca este posibil ca vedeta tv si afaceristul sa fi reglat niste probleme financiare. Tot ieri, Silvia i-a daruti Adrianei o masina nou-nouta, cadou. Contactati de Click!, nici vedeta tv, nici milionarul nu au vrut sa spuna ce acte au perfectat la notar. Este foarte posibil ca intalnirea lor sa aiba stransa legatura cu conditiile pe care Adriana le-a pus in vederea impacarii.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Dansul Andrei la care Maruta o sa faca infact! Un concurent care a vrut sa treaca mai departe cu talentul de dansator nu a trecut de preselectiile "Romanii au talent", dar a ridicat pe toata lumea la dans. Miscarile candidatului la glorie erau de-a dreptul haotice, dar Andra a fost impresionata si a inceput sa se unduiasca alaturi de el, ridicandu-se in picioare chiar la masa juriului, scrie Cancan.

Elena Carstea: "Nu ma mai enervez daca pierd la Eurovision". Elena Carstea (50 de ani) s-a intors, zilele trecute, din Florida (SUA), unde locuieste de sapte ani, alaturi de sotul ei, si de cele doua fete, cu marea speranta ca va reusi sa reprezinte Romania la finala Eurovision, care se va desfasura pe 18 mai, in Suedia. Solista are insa ceva emotii pentru semifinala nationala de duminica, difuzata de TVR 1, de la ora 21.00, caci o raceala puternica ii cam da de furca. "Anul acesta sunt detasata, nu ma intereseaza atat de mult sa castig... Sanatatea este importanta pentru mine", a declarat Carstea pentru Libertatea.

Numarul preferat al lui Mihai Petre la "Romanii au talent": Sper sa castige! "Numarul preferat" al lui Mihai Petre si "cel mai frumos spectacol vazut pana acum" de catre Andra a fost cel de dresura al lui Bruno Icobet, consultant in domeniul informaticii, care si-a adus prietenii canini pe scena pentru a arata unei tari intregi cum se poate distra si comunica omul cu animalele. De la prinderea frisbee-ului pana la "high-five" dat cu fiecare dintre cei trei caini, informaticianul a starnit valuri de entuziasm in randurile spectatorilor si a primit cele trei raspunsuri pozitive de la jurati, continuandu-si drumul pe scena de la "Romanii au talent", scrie Click.

Surpirza! Adelina Pestritu si Liviu Varciu, din nou sot si sotie! Impacarea Adelinei cu Liviu a incins spiritele si facut sa curga siroaie de lacrimi. Acum s-a ajuns si la etapa in care relatia pare sa se consolideze, iar totul devine mai mult decat serios. Adelina Pestritu il numeste deja pe Liviu Varciu "sotul", iar dovada vine chiar de la bruneta. Aceasta a postat pe Facebook o fotografie in care zambeste fericita, alaturi de Liviu, la un restaurant. Mai mult, Pestrita poarta o rochie deschisa la culoare si a scris chiar ea langa poza: "Sotul", scrie Cancan.