Simona Gherghe: "Daca as fi putut sa plang la comanda, as fi dat la Teatru". Pe Simona Gherghe (35 de ani), gazda popularei emisiuni de divertisment "Acces direct" (Antena 1), telespectatorii au vazut-o atat amuzandu-se, cat si plangand odata cu invitatii ei, semn ca este o persoana excesiv de sensibila. Insa, de pe data de 4 februarie, cand a fost difuzata celebra secventa cu Ioana Tufaru care isi lustruia de zor urechile, Simona nu mai are somn, fiind vizibil afectata de criticile telespectatorilor. Interviul integral in Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ana Maria Branza, beata moarta in club! La iesire s-a prabusit peste un gard! Inainte de Olimpiada, Ana Maria spunea ca si-a dorit sa se fi nascut langa o plaja superba. Sambata am aflat si motivul. Sportiva e mare iubitoare de distractie si alcool. A iesit din club moarta de beata si a fost dusa pe brate de iubitul sau. Spadasina Ana Maria Branza a intrat in randul select al sportivilor care se fac de ras dupa o noapte de distractie in club, noteaza Cancan.

"Ghiocelul negru" al poetului Lucian Blaga: "L-au mangaiat multe femei, dar in bratele mele a murit". Marea iubire a poetului ,,luminii'', Lucian Blaga, a fost Cornelia Brediceanu, fiica renumitului politician banatean Coriolan Brediceanu. O poveste de iubire profunda, adevarata, unica petrecuta si aici, in Vestul tarii, in Banat. Marea iubire a poetului Lucian Blaga, a fost Cornelia Brediceanu, fiica renumitului politician lugojean Coriolan Brediceanu. Despre Coriolan Brediceanu se spunea: ,,Nu-i roman ca banateanu/Banatean ca lugojanu/Lugojan ca Brediceanu''. Fiica acestuia, Conelia, a trait o frumoasaa poveste de iubire cu poetul Lucian Blaga. Se cunosteau din vremea cand erau colegi de clasa la Liceul ,,Andrei Saguna'', din Brasov, scrie Adevarul.

Kim Kardashian, 400.000 euro pentru un discurs de 40 de secunde! Notorietatea lui Kim Kardashian (32 de ani) ii ingroasa la greu conturile frumoasei vedete. Voluptuoasa bruneta a castigat recent bani frumosi pentru aparitia sa la un eveniment din Nigeria. Mai exact, controversata Kim a fost platita cu 400.000 euro ca sa participe pentru 45 de minute la evenimentul "Love Like a Movie" din orasul Lagos, in postura de coprezentatoare, unde a fost nevoita sa tina pe scena un discurs de doar 40 de secunde, noteaza Libertatea.

Si Nelu Ploiesteanu a dat in boala pacanelelor. Solistul de muzica de petrecere recunoaste ca merge de trei ori pe saptamana la o sala de jocuri de noroc din apropierea casei. Banu-i ochiul dracului. Desi castiga bine din concertele sale, Nelu Ploiesteanu (63 de ani) nu se poate abtine sa si incerce norocul la cazinou. Artistul spune ca nu e dependent de asta, dar se duce des la pacanele, pentru a-si "omori timpul", scrie Click.

Madalina Pamfile, liceana kitch&fake! Purta adidasi contrafacuti, sandale cu doua numere mai mari si ochelari de tocilara. Madalina Pamfile se numara printre cele mai mediatizate asistente TV si s-a facut remarcata dupa ce a pozat intr-o celebra revista destinata barbatilor, alaturi de Radu Mazare. Redactia Cancan.ro a intrat in posesia unor fotografii cu Madalina Pamfile de pe vremea cand era eleva la un liceu din Focsani si nici nu se gandea ca o sa ajunga atat de celebra pe plaiurile mioritice.