Mugur Garcea Mihaescu a explicat de ce a disparut Vacanta Mare. Grupul umoristic Vacanta mare a incetat colaborarea cu televiziunile din Romania de aproximativ 5 ani. De-atunci, sketch-urile lor au aparut numai sub forma de redifuzare. Mugur Mihaescu, celebrul "Garcea" al grupului, a mers joi seara la Kanal D, unde a explicat de ce trupa a disparut de pe ecran si de pe scena. "Motivul este simplu: s-a terminat un contract pe care l-am avut, iar de atunci Vacanta mare n-a mai primit nicio oferta. Nicio televiziune nu ne-a mai contactat ca sa lucram. Eu vreau ca grupul sa se reuneasca, imi doresc sa mai lucram, dar ce sa facem? Sa bat la usi, la televiziuni, sa spun: <>", a povestit "Garcea", scrie Click.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Teo, marturisiri cutremuratoare despre perioada in care a fost in coma: "Am auzit voci, am vazut lucruri si mi-am pierdut memoria". Vedeta a venit invitata in emisiunea CANCAN TV, unde a vorbit deschis despre foarte multe subiecte, inclusiv perioada cand a fost extrem de bolnava. Teo a avut pancreatita acuta si a fost operata la o clinica din Viena, unde medicii i-au indus coma pentru a o putea salva. Intrebata daca i s-a intamplat ceva suspect cat a fost lipsita de constiinta, Teo a spus franc: "Am auzit voci pe care nu le-am mai auzit pana atunci si am vazut lucruri. Doamne, tu esti? Sunt singura pe aici? Asta am intrebat cand m-am vazut intr-o ceata groasa". Mai mult, Trandafir a explicat ca si-a pierdut memoria si ca e fericita ca nu a murit, pentru ca altfel ar fi ratat partea mariajului. "Am simtit ca mor si ma bucur ca n-am facut-o, pentru ca as fi ratat faza cu sotu', care ar fi fost pentru mine o pierdere uriasa. Sunt foarte fericita ca nu am murit atunci", a mai spus vedeta, anunta Cancan.

Liviu Varciu catre Andreea Tonciu: "Bai, nesimtito, baaai!" Andreea Tonciu a avut parte de o experienta iesita din comun, intr-o emisiune televizata, in compania lui Liviu Varciu. Andreea Tonciu a facut show la emisiunea lui Liviu Varciu, "Roata norocului". In runda a treia, ea a fost nevoita sa efectueze o pedeapsa. "Gaseste rima" este provocarea la care a trebuit sa raspunda bruneta si in care era nevoita sa faca rima celui de-al doilea vers. Spectacolul a inceput in momentul in care Andreea s-a apucat sa ofere raspunsurile, care nu au fost tocmai ortodoxe. "Bai, nesimtito baaaai! Asa se vorbeste la televizor? Unde ajungem cu tupeul si cu nesimtirea asta?", a fost reactia lui Liviu Varciu, care o apostrofa in gluma, desi o incurajase sa dea raspunsurile pe care toata lumea la astepta, informeaza Libertatea.

Are sau n-are chilotei? Aparitie-surpriza la TVR 1. Extragerea Loto de la TVR 1, de joi dupa-amiaza, le-a adus o mare surpriza celor care stateau cu bilete in mana, asteptand sa vada daca au castigat sau nu premiile puse in joc. Aproape la fel de interesanta ca si extragerea a fost si prezenta cantaretei care incerca sa se lanseze in industrie, la emisiunea destinata Loteriei Romane. Fata, pe numele ei de scena Bijou Official, a adoptat o tinuta extrem de provocatoare, cu o rochita decoltata la baza, cu fermoarul tras pana sus, sub care ne puteam da seama ca tanara nu purta chiloti. Artista si-a etalat "bunatatile" pe televiziunea nationala, la ora de maxima audienta. Altfel, dansatoarele ei s-au prezentat mult mai decent, scrie Click.

Ce nebunatica e DJ Harra! Stie sa starneasca fantezii! Vezi ce fotografii indraznete le trimite barbatilor pe care ii vrea in pat! Sanii brunetei DJ Harra nu mai sunt o necunoscuta pentru nimeni, dupa ce aceasta a mixat fara sutien in mai multe cluburi din tara si strainatate. Felul in care si-i expune insa, poate deveni extrem de interesant intr-un anumit context. Este vorba despre strategiile indraznete cu ajutorul carora bruneta isi pune partenerii pe jar. Cand vrea sa aprinda imaginatia unui barbat, senzuala DJ Harra stie exact ce are de facut. Potrivit unor informatii venite pe celebra adresa pont@cancan.ro, aceasta obisnuieste sa trimita iubitilor ei fotografii incitante, care o infatiseaza in ipostaze fierbinti. In doua dintre acestea DJ Harra arata chiar mai mult decat a aratat pe scena, anunta Cancan.