Secretul trupului de "Zeita sexy a Internetului"! Vezi cum a ajuns suceveanca Alina preferata americanilor! A pozat pentru zeci de firme de lenjerie din America si Europa si, datorita formelor sale perfecte, si-a castigat renumele de "Zeita sexy a Internetului". Nimic nu e perfect insa fara eforturi, recunoaste insa Alina. Intr-un interviu acordat CANCAN.ro, Alina Vacariu a declarat ca pentru a arata asa bine, face miscare in fiecare zi, timp de cel putin cateva zeci de minute. "Cel mai mai bun sfat care il pot oferi esta ca mereu sa fii activ, gimanstica inseamna totul, fara nopti pierdute si bininteles fara vicii. Sa fii mereu sincer cu tine insati si sa iubesti la maxim", e de parere Alina.

VedeteFoto: Colaj foto

Violonista sexy care l-a cucerit pe Mihai Petre la "Romanii au talent". O bruneta inalta, focoasa, pe tocuri si purtand pe umar o vioara melodioasa l-a cucerit total pe Mihai Petre, la "Romanii au talent". Ritmurile melodioase de vioara cantate de tanara provocatoare au devenit si mai spectaculoase datorita unui grup de dansatori rebeli, de la trupa Amadance, care au oferit "un moment exceptional". "Din punctul meu de vedere asta este un moment 'Romanii au talent'", a exclamat Mihai Petre. Si cealalta componenta masculina a juriului a fost la fel de incantata de talentul fetei care s-a unduit pe ritmurile electrizante ale viorii manuite de ea cu maiestrie, scrie Libertatea.ro

Cu cati bani s-a ales Iulia Albu dupa divort. Un apartament cu trei camere si un garaj. Atat au avut de impartit sotii Iulia si Mihai Albu la notar, acolo unde luni au depus actele necesare divortului pe cale amiabila. In urma separarii de sot, Iuliei i-au revenit un apartament in valoare de 90.000 de euro si pensia alimentara pentru fetita lor, Mikaela, de care se va ingriji ea. In opt ani de casnicie, Iulia (31 de ani) si Mihai Albu (50 de ani) n-au agonisit averi colosale. Au strans banuti cat sa-si cumpere un apartament cu trei camere si un garaj. Ba chiar au facut un credit pentru asta, prin 2005, pe care l-au achitat abia recent. "N-am stiut niciodata cat castiga Mihai. Eu am trait mereu pe banii mei. Nu m-a interesat si nici el nu mi-a spus", a spus ieri, pentru Click!, Iulia Albu.

Vei ramane uimit de ce poate face cu mainile in nisip! "Este poate cel mai emotionant moment de la Romanii au Talent". Ana Munteanu are 27 de ani si a venit pe scena concursului pentru a le arata romanilor ce inseamna "sand art" (arta in nisip) si a le prezenta cum functioneaza aceasta tehnica. Tanara este pictor in viata de zi cu zi, dar si lector la Academia de Arta de la Chisinau, iar in clipa in care s-a pus pe treaba, toata sala a ramas muta de uimire. na a reusit sa faca un desen incredibil, in nisip, doar cu mainile, pe o muzica sensibila, scrie Cancan.

Teo recunoaste: "Am zis 'Omul care a f***t acte de caritate'". Invitata la o emisiune de la Acasa TV, Teo Trandafir si-a amintit cum a facut mai multe greseli in direct de-a lungul timpului. "Invitat in emisiunea noastra este domnul care a f....! Mi s-a facut rau! Am auzit-o pe producatoarea mea care mi-a zis sa merg mai departe ca nu s-a auzit nimic. Si am continuat: 'A facut multe acte de caritate'", a povestit amuzata Teo. Aceasta a adaugat: "Am zis PIS DA de doua ori", scrie Libertatea.ro