Vedeta Playboy renunta la videochat! Dora Costin vrea sa faca o pauza pentru a se dedica altor proiecte! Bistriteanca Dora Costin, cea care a devenit cunoscuta dupa ce a pozat in Playboy, dar si pentru faptul ca facea o adevarata avere doar din videochat, vrea sa se retraga din aceasta industrie. Cel putin o perioada, bruneta nu va mai practica videochatul. Desi castiga si cate 40.000 de euro pe luna din videochat, Dora Costin, "iepuras" Playboy, s-a retras din acesta industrie. Se pare ca motivul real nu este cel pe care site-ul bistritaonline.ro l-a relatat in urma cu cateva zile, potrivit caruia Dora ar fi fost arestata pentru ca facea videochat, ci pentru ca isi doreste o cariera in alt domeniu. "Nu este adevarat ca am fost arestata. Intr-adevar au venit polististii la mine acasa, insa nu pentru a face perchezitii ci pentru a ma invita sa dau o declaratie la sectie. Nu are nicio legatura cu videochatul, mai ales ca este legal acest tip de activitate, ci pentru un dosar mai vechi", a declarat Dora in exclusivitate pentru Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Oana Zavoranu a vorbit despre idila cu fotbalistul Claudiu Niculescu: "Un om deosebit, foarte cald". Inainte de a se casatori cu Pepe, Oana Zavoranu a avut o aventura cu fotbalistul Claudiu Niculescu, pe atunci la Dinamo. Jucatorul se afla atunci dupa despartirea de prima lui sotie, Lidia. "Este un om deosebit, asa cum l-am cunoscut eu. E civilizat, foarte cald. Acum este casatorit. M-am despartit de Claudiu atunci pentru ca a intervenit primul meu sot, Pepe, care, cu vrajeala lui, a avut castig de cauza", a povestit Oana, care a continuat: "Nu este confortabil nici pentru mine, nici pentru el sa discutam despre asta. Este un om foarte OK", anunta Click.

Imagini de colectie! Cum arata Oana Roman la inceputul anilor 90. Oana Roman, fiica fostului premier Petre Roman, a fost dintotdeauna in centrul atentiei presei, astfel ca evolutia sa a putut fi observata an de an de opinia publica. Putina lume isi mai aminteste insa cum arata Oana Roman, la inceputul anilor '90, in perioada in care tatal ei atingea apogeul carierei sale politice. Cu parul carliontat si o privire inocenta, Oana era si atunci nelipsita de la evenimentele importante din Capitala, iar fotografiile au devenit acum prilej de nostalgie pentru fiica fostului premier, informeaza Libertatea.

Schimbare spectaculoasa de look! Anca Turcasiu blonda si Mihai Constantinescu rapper! Ii prinde transformarea? In cadrul emisiunii "Happy Hour" cei doi au acceptat provocarea lui Maruta si au intrat in pielea celor de la N&D. Anca a fost extrem de incantata ca l-a revazut pe Mihai cu ocazia acestei experiente: "Mi-a placut foarte mult. Eu am fost cu ideea sa cant cu Mihai. El este iubitul meu de o viata si nu puteam sa fac asta fara el. Barbatul meu stie ca este dragostea vietii mele". Cei doi si-au facut aparitia in platoul emisiunii complet schimbati - Turcasiu cu peruca blonda si Constantinescu in baiat de cartier. Ei au cantat piesa "Vino la mine" si au aratat senzational, scrie Cancan.

Nicola s-a impacat cu fiul ei secret. Cantareata si baiatul ei, pe care l-a nascut cand avea 19 ani, au reluat legatura, iar relatia lor a intrat in normalitate. Impacare memorabila intre Nicola si fiul sau secret, Andrei (26 de ani). Dupa ce au fost la cutite ani de zile, iar tanarul a acuzat-o ca l-a neglijat, cei doi au acum o legatura fireasca, ca orice mama cu fiul ei. Ba mai mult, Nicola se intelege de minune si cu iubita lui Andrei. In primavara anului 2011, o poveste pe care Nicola (45 de ani) a tinut-o ascunsa ani de zile a devenit publica. S-a aflat ca artista are un fiu secret, pe nume Andrei Atanasoaia. Tanarul i-a reprosat celebrei sale mame ca nu are grija de el, ca a fost crescut de bunicii din partea tatalui, iar in copilarie a fost trimis la o cresa cu program saptamanal. Nicola l-a nascut pe Andrei cand avea doar 19 ani, anunta Click.