Forza Steaua! Forza Sexy-Braileanca! A facut striptease special pentru eroii care au batut Chelsea pe National Arena. Forza Steaua! Forza Sexy-Braileanca! A facut striptease special pentru eroii care au batut Chelsea pe National Arena. Si-a luat o lenjerie neagra, provocatoare, dar a avut grija ca, atunci cand si-a dat jos sutienul, toata lumea sa vada ca sanii ei au fost cei care au sustinut intreaga echipa. Unul era rosu, altul albastru, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Fiica lui Mick Jagger, cu sanii goi, la 21 de ani, intr-o reclama! Fiica lui Mick Jagger, Georgia May, arata, la cei 21 de ani pe care ii are, ca a mostenit firea rebela si excentrica a celebrului ei tata, pozand in sanii goi in reclama la un parfum. Imbracata doar o pereche de blugi cu imprimeu de piele de sarpe si aproape nimic in rest care sa-i acopere abdomenul plat si silueta de invidiat, frumoasa fiica a rockerului Mick Jagger si a fostului supermodel Jerry Hall si-a etalat calitatile mostenite de la parinti, potrivindu-se perfect ca imagine a parfumului "tineresc si jucaus" de la Cavalli, caruia i-a facut reclama. Ba mai mult, tanara de de ani pare sa fie in elementul sau in timp ce alearga in incaperile si holurile unei cladiri si pozeaza ademenitor in fata camerei, dupa care joaca rolul amantei seducatoare in scene sexy alaturi de fotomodelul brazilian Marlon Teixeira, anunta Libertatea.

Catalin Botezatu a atins Nirvana prin meditatie. Catalin Botezatu a fost intotdeauna pasionat de religie, exoterism si parapshilogie. Designerul nu a spus niciodata "nu", atunci cand a avut ocazia sa afle ceva nou si sa intre in contact cu traditiile si culturile antice ale lumii. In urma cu cativa ani, acesta a fost atras iremediabil de budism, religie pe care a imbratisat-o cu tot sufletul. De fiecare data cand are ocazia, Catalin experimenteaza practici si traditii culturale dintre cele mai diverse. Nu se da in laturi de la a manca plante sau a bea ceai din diverse radacini si crede ca nimic din toate acestea nu ii pot face rau. Designerul se lauda chiar ca a atins Nirvana prin meditatie, pe cand se afla la Balea Lac. "Nirvana este mai mult decat o placere lumeasca, vulgara. Starea de Nirvana inseamna beatitudine, zbor, iubire, libertate, e minunat", a declarat Bote pentru Acasa TV, informeaza Click.

Dan Bittman spune tot despre miracolul care i-a salvat vocea! Declaratii exclusive pline de umor si sinceritate! Miercuri, Bittman si trupa Holograf au filmat videoclipul piesei "Daca noi ne iubim". Cu acesata ocazie, solistul care timp de cinci luni s-a temut ca nu va mai canta niciodata, ne-a vorbit despre miracolul vindecarii. Cinci luni de zile dupa ce o suferit operatia de la nivelul gatului, Bittman nu a stiut daca va mai putea sa cante vreodata asa cu o facea inainte. Raguseala persistenta nu l-a ajutat niciun moment sa fi e mai optimist. Un medic, insa, i-a redat speranta, vocea si sanatatea. Este vorba despre profesorul Constantin Popa care, potrivit declaratiilor celebrului sau pacient, a stiut unde sa intepe, scrie Cancan.

Iata ce mare designer, homosexual convins, a fost surprins sarutandu-se de zor cu o vedeta maritata! Toata lumea a ramas cu gura cascata in momentul in care l-au vazut pe designerul Marc Jacobs, un homosexual convins, sarutandu-se cu o domnisoara. Numai ca aceasta domnisoara era Kate Moss, nu doar o veche prietena a lui Marc Jacobs, ci si preferata lui dintre manechine. Asa ca, saruturile dintre cei doi sunt ceva obisnuit, chit ca au inclinatii sexuale diferite. Si daca acum sarutarile s-au desfasurat in culisele show-ului Louis Vuitton din Paris, un moment asemanator a avut loc, anul trecut, chira pe podiumul de prezentare, cand vedeta colectiei s-a sarutat pe gura cu designer-ul gay al celebrei case de moda, anunta Libertatea.