Imaginile pe care familia Regala se chinuie sa le interzica! Kate Middleton apare goala intr-o revista! Inainte sa devina membra a famiei regale, Kate Middleton a trecut des prin paginile tabloidelor. Ea a fost fotografiata de presa de scandal cand facea topless la plaja alaturi de omul care avea sa ii devina sot. Casa Regala din Marea Britanie a facut tot posibilul sa interzica aceste imagini, dar internetul nu a putut fi cenzurat, scrie sport.ro

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Andreea Bododel s-a imbatat rau inainte de nunta! Desi este proaspata mamica, bruneta nu s-a sfiit sa ajunga acasa pe trei carari! Scene de infarct in urma cu cateva zile in fata blocului in care locuiesc Andreea Bododel, fotbalistul Tibi Balan si fiul lor de patru luni. Abia revenita din oras, bruneta a facut show total. Fericita probabil ca a incheiat pregatirile pentru dublul eveniment care are loc azi - nunta ei si botezul fiului, Andreea Bododel a simtit, probabil, nevoia sa sarbatoreasca, anunta Cancan.

Fata mea este model! Ana, fiica lui Mircea Geoana, a prezentat pentru prima data o colectie de rochii. Ana Geoana (17 ani) are un corp de fotomodel. Si, dupa ce recent a postat pe un site de socializare poze cu ea in tinute sexy, a ajuns sa fie dorita de designeri. Asa se face ca, acum doua zile, fiica senatorului Mircea Geoana a participat la lansarea unei colectii de rochii clasice, in cadrul careia a pozat ca model. "Este prima prezentare pe care o am pentru o casa de moda. Imi place la nebunie modellingul, dar doar sa-l fac in timpul liber", a declarat Ana pentru Libertatea.

Anda Adam: "Da, exista in viata mea un american!"; Solista recunoaste ca se gandeste la un barbat care locuieste in SUA, iar Nick Radoi confirma ca despre el este vorba. Satula sa se mai speculeze ca la fiecare iesire in oras si-a facut un nou iubit, Anda Adam face lumina in ceea ce priveste viata sa intima. "Exista cineva in viata mea. Locuieste in SUA, e cetatean american", a declarat artista, in exclusivitate pentru Click! Sa fie oare vorba despre Nick Radoi, miliardarul roman stabilit in America. El asa crede.

Nicoleta Luciu a mancat bataie de la mama ei de 8 Martie! "I-am descoperit rezerva de bani, i-am furat din ea si m-a prins!". Prezenta la un eveniment monden, Nicoleta Luciu a facut o serie de declaratii interesante reporterilor Cancan.ro. Frumoasa bruneta ne-a povestit ca, fix de 8 Martie, a mancat bataie de la mama ei. Femeia nu a stat prea mult pe ganduri pana sa o altoiasca si, asa, bruneta s-a ales cu o corectie fizica taman de Ziua Femeiii.

Justin Bieber, transportat de urgenta la spital! Uite ce a patit! Faimosul cantaret, care a implinit recent 19 ani, a fost dus de urgenta la spital dupa ce a terminat un concert pe care l-a sustinut la Londra. Potrivit Yahoo, Bieber a lesinat imediat dupa ce s-a dat jos de pe scena din cauza ca nu a mai reusit sa respire. El a fost transportat repede la spital unde i-a fost administrat oxigen si in cele din urma si-a revenit. Ulterior, a publicat pe Instagram o fotografie in care apare pe patul de spital, fara camasa, in dreptul careia a scris cuvinte de multumire pentru mesajele primite de la fani. El i-a asigurat pe acestia din urma ca totul e in regula si ca se simte din ce in ce mai bine, scrie Click.