Scandal de proportii in finala Eurovision. Luminita Anghel a ratat sansa de a merge mai departe in concurs, in Suedia, din cauza unui jurat aparut pe ultima suta de metri: Stefan Naftanaila. Omul de radio a punctact-o pe solista de notorietate cu nota zero, iar lui Cezar Ouatu i-a oferit punctajul maxim, 12 puncte. Finala de sambata seara a concursului national Eurovision s-a desfasurat in liniste, la inceputul serii. Pe scena au urcat cei 12 concurenti, plini de emotii si cu sperante mari pentru calificarea in semifinala de la Malmo din Suedia, insa rezultatele televotingului si punctajul oferit de jurati au incins spiritele in camera verde. Cea mai nemultumita de rezultate a fost Luminita Anghel, scrie Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Forte oculte au planat asupra finalei nationale a Eurovisionului de anul acesta. Sau cel putin asa crede Luminita Anghel care a pus esecul ei pe seama unui atac energetic. Chiar inainte de inceperea finalei, in vecinatatea studioului din care se facea transmisiunea live a ultimei faze nationale a Eurovisionului, printre picioarele artistilor finalisti si membrilor echipelor care i-au sustinut, s-a strecurat o pisica neagra, scris si Cancan.

Cezar Florin Ouatu, contratenorul care va reprezenta Romania la concursul Eurovision: "Nu sunt gay, sunt barbat 100%". Cezar Florin Ouatu (33 de ani), alintat "The Voice" (n.r. - "Vocea"), a castigat finala Eurovision Romania 2013, sambata seara, dupa ce a obtinut cele mai multe puncte in urma cumularii votului publicului si al juriului. Cezar va reprezenta Romania la Malmo, Suedia, la concursul Eurovision de anul acesta, care va avea loc pe 18 mai. Piesa lui, "It's My Life", compusa de Cristian Faur, a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor (9.774, dintr-un total de 42.567). "am citit si eu astfel de lucruri despre mine. Insa doamnele si domnisoarele pot fi linistite, sunt barbat 100%, nu am alte orientari sexuale, nu sunt gay. Nu ca ar fi un lucru rau, dar Dumnezeu m-a lasat barbat si asa sunt", a declarat Cezar intr-un interviu pentru Libertatea.ro

Verdictul lui Traistariu despre finala Eurovision! Mihai Traistariu, muzicianul care a inregistrat una dintre cele mai bune performante ale Romaniei la Eurovision Song Contest. Piesa "Tornero", compusa de Eduard Circota, a vorbit despre cel care ne va reprezenta tara la concursul international si despre alegerea lui Stefan Naftanaila de a nu-i acorda niciun punct Luminitei Anghel, scrie Click. "Au fost mai multi care m-au surprins mai mult decat ma asteptam. Cezar este un contratenor de care Romania are nevoie, ne trebuie voci bune de baieti. Mi-a placut Cezar mult. Eu sunt foarte multumit de rezultat, pentru ca Cezar este ceva special si vine cu ceva unic. Si intotdeauna cand vii cu ceva nou castigi voturi", a spus Mihai Traistariu, pentru Mediafax.

Cristea a tanjit la ea, insa Marica si-a adjudecat-o! Ea este femeia care il tine treaz pe fotbalist atunci cand vine in tara! In weekend, Marica a fost in Romania. Fotbalistul de la Shalke a profitat de revederea cu amicii sai si a petrecut o noapte de pomina in club. Surse din preajma lui Marica ne-au dezvaluit faptul ca acesta ar avea o relatie fara obligatii cu superba Eleni Confiatis, coperta de luna aceasta a revistei Playboy. Inainte insa de a poza goala, Eleni s-a remarcat in videoclipul lui Stefan Banica Jr. "Ce e dragostea", in care a jucat rolul iubitei artistului, scrie Cancan.