Foto soc! Rita Muresan, mai grasa cu peste 40 de kilograme. S-au dus vremurile cand Rita Muresan (40 de ani) defila pe podium, ca manechin. Chiar si dupa ce si-a incheiat cariera de topmodel si dupa ce a adus pe lume doua fetite, Rita si-a pastrat supletea. Fotografii recente, suprinse de fotoreporterii Click!, ne-o arata pe Rita asa cum este acum: greu de recunoscut si cu multe kilograme in plus. Kilogramele in plus sunt un subiect sensibil pentru orice femeie. Nu si pentru Rita Muresan. Fostul manechin recunoaste ca a luat foarte mult in greutate, in ultimele luni, dar spune ca modificarea siluetei nu este cauzata de mancatul in exces, scrie Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Detaliul vestimentar care i-a atras ghinionul Luminitei Anghel la Eurovision! N-ar fi trebuit niciodata sa poarte asa ceva! La mustata! Asa a pierdut Luminita Anghel finala Eurovision de sambata. In spatele esecului, crede ea, s-ar fi aflat forte oculte, ea simtind ca a fost atacata energetic in zona capului si a gatului. Potrivit consultantului Feng-Shui si Coloanele Destinului, Gena Rusu, ziua de 9 Martie i-a fost profund nefavorabila artistei, care este nascuta in zi guvernata de Caine si de Metal Yang. Oricare alta zi din acest an ar fi fost probabil mult mai buna. In asemenea zi, nici daca ar fi purtat un element care sa o apere de fortele rele nu i-ar fi fost de ajuns. Singura varianta prin care ar fi putut atrage energie pozitiva ar fi fost sa poarte haine albe sau de culorile pamantului, precum portocaliu, bej, maro si rosu, scrie Cancan.

Liviu Varciu rupe tacerea: "Eu am pus capat relatiei cu Adelina. Nu s-a mai putut". Nici nu se impacasera bine, ca s-au despartit din nou acum ceva timp. Adelina Pestritu si Liviu Varciu sunt din nou singuri, insa au evitat sa vorbeasca despre asta. Acum, Liviu a rupt tacerea. "Nu pot sa continuu acesta relatie. Eu si Adelina nu mai putem fi impreuna. Nu s-a mai putut. Sunt foarte multe motive. Ramanem prieteni, suntem colegi la Kanal D. Le multumesc celor care ne-au fost alaturi, dar asta e. Viata mea continua cu sau fara Adelina. Sunt fericit. Am mai incercat o data. Aveam o gheara, acum nu mai am. Sunt linistit. Am plans, am ras, am plans, am ra... E momentul sa merg mai departe. Si ea la fel. Dar nu in stresul asta. Cred ca o sa mai iubesc la fel cum am iubit-o pe Adelina. Dar fiecare iubire e alta. Alta liniste. Cu Adelina nu as mai avea liniste", scrie Libertatea.

Cu cine seamana baiatul Madalinei Manole? O afirmatie socanta: "E leit Serban Georgescu". Cititorii Click! se indoiesc ca solista care s-a sinucis in 2010 a facut copilul cu sotul ei Petru Mircea. Nascut intr-o familie de artisti, micutul Petru jr., fiul regretatei Madalina Manole, a avut parte de prima aparitie televizata. Prezenta micutului alaturi de tatal sau Petru Mircea, luni, la emisiunea Happy Hour a repus pe tapet o veche controversa. Cine e tatal lui Petru jr., pentru ca seamana izbitor cu Serban Georgescu, fostul sot si prima iubire a Madalinei Manole, scrie Click.

Cerceii Loredanei au starnit controverse in randul electronistilor! Au criticat-o ca a purtat accesorii defecte in clipul "Apa"! In videoclipul "Apa", Loredana apare cu cercei din tuburi, insa din pacate unul dintre ei era defect, ceea ce a starnit o adevarata dezbatere printre electronisti. Acestia au remarcat imediat defectiunea. In ultimul videoclip semnat de Loredana Groza, artista a schimbat mai multe tinute si a adoptat accesorii cat mai extravagante. Cu toate acestea, in momentul in care a decis sa poarte o pereche de cercei facuti din lampi electrice, electronistii au luat foc. Conform unor surse avizate, Loredana a purtat cercei din tuburi EL84, insa din pacate tubul cercelului din urechea dreapta avea "getterul afectat de incluziunea de are", scrie Cancan.

Drama din liceu a Nicoletei Luciu! Uite ce a marturisit vedeta despre adolescenta ei. Nicoleta Luciu nu a fost mereu, evident, femeia frumoasa si de succes de astazi. In timpul liceului, ea a trait o adevarata drama. Se pare ca titlul de Miss Romania obtinut in 1999 nu a fost pentru Nicoleta un succes prea rasunator, mai ales ca in la Miss Boboc, iesise... pe ultimul loc, fapt care a marcat-o pentru mult timp. "In liceu, aveam o acnee foarte, foarte urata. Ma uitam in oglinda si ma gandeam oare cu aratam fara bubele alea pe fata. In timp, a trecut. Baietii nu ma bagau in seama in liceu. Eu nu aveam ce trebuia. In clasa a douasprezecea, baietii jucau un joc de carti. Cel care a pierdut a avut pedeapsa sa ma pupe pe gura. Ce bataie si-a luat... Cred ca in clasa a zecea, un baiat din cartier, a fost primul cu care m-am intalnit. Am fost in oras. Dupa ce ne-am pupat pe gura n-am mai iesit. Eu nici acum nu ma consider o femeie frumoasa, ma consider o femeie normala", a marturisit Nicoleta Luciu, potrivit Libertatea.

Monica Gabor le-a facut o dezvaluire halucinata apropiatilor: "Nu vreau sa-i fac copii cu Mr. Pink! El vrea sase!". Fosta doamna Columbeanu declara la un moment dat ca Mr. Pink este sufletul ei pereche si nici acum nu crede altfel. Cu toate acestea, planurile ei nu coincid cu dorintele lui. De cate ori are ocazia, Monica Gabor vorbeste despre viata de poveste pe care o are in Statele Unite. Mr. Pink este printul ei, iar ea se simte ca o printesa. Si cu toate acestea, fosta doamna Columbeanu pare sa se opuna evolutiei lucrurilor. Daca lumea se asteapta ca romanca sa faca pasul catre altar, iar urmatorul sa fie catre maternitate, planurile ei sunt altele, scrie Cancan.