​Super-imagini! Mihai, "micul afacerist" al lui Bahmu, schimba becuri la mall, poarta chiloti de la super-market si circula pe gaz! Inceputul acestui an a prins-o pe Adriana Bahmuteanu, proaspat divortata de Silviu Prigoana, in amoruri cu Mihai, un tinerel pe care l-a prezentat ca fiind patronul unei mici afaceri. De cand este cu el, Bahmu pare sa infloreasca pe zi ce trece. Dupa patru divorturi de Silviu Prigoana, un afacerist cu multe milioane de euro in cont, Bahmu a ajuns in bratele unui tinerel care nu trada o conditie materiala stralucita. In timp ce dadea uitarii traiul de printesa pe care l-a dus alaturi de Prigoana, Adriana il prezenta lumii pe Mihai ca fiind patronul unei afaceri mici, dar infloritoare. Cu ce anume se ocupa el, nu a zis niciodata, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Nicoleta Luciu a fost in pericol sa-si piarda sanii. In aceasta iarna, Nicoleta Luciu a profitat de fiecare clipa libera pentru a fugi la munte, alaturi de familia sa. Vedeta a laut lectii de schi, bucurandu-se ca poate skia alaturi de fiul sau, Zsolt jr. In timp ce se afla pe partie, Nicoleta a avut parte de un incident neplacut. Vedeta a cazut de mai multe ori, lovindu-se foarte rau la sani. Nico s-a speriat atat de rau, incat si-a anulat mini-vacanta si s-a intors in Bucuresti. Aici, sora sa, Iuliana, a dus-o imediat la doctorul estetician care ii pusese silicoanele. In urma controlului, doctorul Kasem Abu Baker, anchetat pentru evaziune fiscala, a dat verdictul: sanii Nicoletei sunt in stare perfecta, iar vedeta este in afara pericolului, anuntaClick.

O vedeta indragita de la noi, fara sutien si cu sanii la vedere. E frumoasa, cunoscuta si are un iubit la fel de celebru. Aceasta vedeta a aparut la un eveniment monden, ticsit de figuri cunoscute de la noi, intr-o rochie la care nu a purtat sutien. Privelistea a fost una placuta, mai ales pentru barbatii din jur care i-au putut admira sanii Adelei Popescu, desi aceasta nu avea un decolteu exagerat. Totusi, problema a fost materialul rochiei care a parut chiar transparent in lumina camerelor de luat vederi. Mai mult, Adela care a fost insotita de iubitul ei, Radu Valcan nu a purtat nici sutien si asta din cauza rochiei cu spatele gol, pe care a purtat-o. Adela Popescu (26 de ani) traieste de mai bine de doi ani o frumoasa poveste de amor cu Radu Valcan (36 de ani). Adela Popescu marturisea recent este fericita cand citeste o carte buna, cand vede un film bine realizat sau cand iubitul ei, Radu Valcan, o trezeste dimineata cu aroma cafelei preferate, informeazaLibertatea.

Bote si-a facut de cap cu... mainile pe trupul Andei Adam! S-a lipit de ea si a mangaiat-o cu tupeu! Blonda nu a protestat! In weekend, Catalin Botezatu a tintit si a tintit bine, fix in decolteul generos al Andei Adam. Cei doi s-au distrat intr-un club din Capitala, iar mangaierile, imbratisarile si cuvintele duioase soptite la ureche au facut deliciul serii. Fara sa tina cont ca Anda l-a avertizat ca "O sa ai belele ca ai probleme de comportament indecent" (nr. versuri din ultima piesa a artistei, "Amo"), Catalin Botezatu a luat-o in brate pe cantareata si, nu o data, mana i-a alunecat ceva mai mult decat de obicei... sub talie. Totul s-a petrecut intr-un club din Capitala, in urma cu doar cateva zile. Paparazzii au fotografiat intreaga scena, surprinzandu-i pe cei doi in ipostaze in care nu au mai fost vazuti pana acum, scrieCancan.

Antonia, intr-o ipostaza de groaza: si-a facut praf nasul! Antonia si-a obisnuit fanii cu desele schimbari de look. De aceasta data, cantareata a facut o schimbare majora la infatisarea ei, lucru care nu face sa demontreze decat ca Antonia este una dintre cele mai rebele aparitii de pe scena muzicala. Tanara si-a facut un piercing in nas, a postat poza pe Facebook, asteptand reactii din partea fanilor ei, anuntaClick.