Paula Iacob isi dezvaluie secretele casniciei sale de 55 de ani! Citeste ce le sfatuieste pe femeile din Romania! Vestita avocata are o casnicie de peste 55 de ani cu un procuror si intr-un reportaj realizat de "Happy Hour" ea a dezvaluit secretele sale. "Eram amandoi in masina lui, una foarte frumoasa si mare, iar eu am inceput sa-i cant - iubitul meu nu este print, dar are cei mai frumosi dinti din lumea intreaga, iubitul meu e procuror...- iar atunci el m-a intrebat daca nu vreau sa-i cant toata viata. Practic asta a fost cererea in casatorie", a povestit Paula. Cei doi au avut impreuna o fata, pe Anda, despre care avocata spune ca si-a dorit foarte tare sa fie baiat: "La maternitate, le-am cerut sa mi-o schimbe si sa-mi aduca un baiat. Femeile o mai iau razna dupa sarcina si asa am luat-o si eu. Oricum, am crescut-o astfel incat sa invete greutatile vietii", scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Fosta nevasta a lui Marian Dragulescu a ajuns in scaunul cu rotile! Vezi ce a patit! Larisa, fosta sotie a marelui campion la gimnastica Marian Dragulescu, a avut parte de un incident care a dus-o direct la spital. Ex-partenera de viata a lui Marian Dragulescu a ajuns in scaunul cu rotile, dupa cum se poate vedea dintr-o fotografie pe care blonda a postat-o pe contul sau de Facebook. "Zi cu ghinion", a scris Larisa. In fotografia respectiva, ea apare cu bandaje la o mana si la un picior, la spital, anuntaClick.

Ilinca Vandici, catre Catalin Botezatu: "Adio, Catalin! Sufar teribil!" Speculatiile aparute in presa in legatura cu o posibila legatura intre Ilinca Vandici si Catalin Botezatu au fost "intarite" chiar de cei protagonisti. Dupa ce postul Acasa Tv a difuzat imagini cu Catalin Botezatu aflat intr-o ipostaza apropiata de cantareata Anda Adam, Ilinca Vandici a reactionat, mai in gluma, mai in serios: "Adio, Catalin! Sufar teribil! Ce-ai facut, mai Catalin?". Reactia lui Botezatu a fost una cat se poate de eleganta, acesta surprinzand-o in mod placut pe presupusa lui iubita, Ilinca Vandici, prin intermediul unor vorbe mieraose. "Nu am facut nimic. Ilincai o sa ii raspund eu in particular. Pe tine, daca vrei, te duc la Paris, nu in club. Sau la Miami o saptamana, sa stam linistiti. O femeie ca Ilinca e greu de inselat. Cu Anda am stat de vorba doar, eram in club, nu ne auzeam", a povestit designerul putin spasit, informeazaLibertatea.

Daniela Gyorfi intra in reparatii capitale. Vrea sa mearga la doctorul lui Luciu, dar nu are curaj sa-si faca injectii in fata. Daniela Gyorfi vrea sa arate din ce in ce mai bine si are de gand sa mearga la doctorul la care merge si Nicoleta Luciu, pentru a scapa de imperfectinile fetei. Desi pana acum nu s-a tinut departe de cabinetele medicilor esteticieni, de data aceasta, cantareata vrea ceva mai mult. Ea va merge la doctorul la care merge si Nicoleta Luciu, de unde spera sa iasa intinerita si mult mai frumoasa. "La 40 de ani este normal sa vreau sa arat bine nu pentru ca sunt persoana publica, ci ca om. Pana a ramane insarcinata, acum 4 ani, mi-am mai facut botox la ridurile de expresie si la buze. Apoi am intalnit pe cineva care mi l-a recomandat pe doctorul la care a fost Nicoleta Luciu, ceva pentru indepartarea cearcanelor, pentru infrumusetare. Nu o sa-mi fac injectii in fata, pentru ca nu am curaj", a spus ea la Acces Direct, scrieCancan.

Inna, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata! Salbatica si plina de tinte! Cantareata a postat pe contul sau de Facebook o imagine in care apare cu totul diferita decat asa cum si-a obisnuit fanii. Inna are un look salbatic. In fotografia publicata pe pagina sa de Facebook, artista apare cu parul valvoi si cu multe gauri in ureche. Ceea ce socheaza si mai mult este numarul acestor gauri si faptul ca acestea sunt pline cu cercei in forma de tinte. Ineditul look al cantaretei seamana mai degraba cu cel al unui artist rock, anuntaClick.