Fost component al trupei O-zone ataca melodia P.O.H.U.I : "Este ca si cum un artist roman ar spune in Rusia - ma doare-n p**a". Radu Sirbu, fostul component al trupei O-zone, a avut o reactie publica despre piesa semnata Carla's Dreams impreuna cu Inna, P.O.H.U.I. Acesta a scris un mesaj pe o retea de socializare in care le explica prietenilor sai virtuali cum este de parere ca melodia ar trebuie cenzurata, mai exat titlul acesteia. Chiar daca autorii versurilor au dat o alta semnificatie termenului P.O.H.UI., Radu precizeaza ca acesta, in limba rusa, inseamna ceva foarte urat, scrie Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Iulia Vantur nu a mai facut sex de cand s-a despartit de Marius Moga? Stirista le-a declarat iubirea, vineri, la "Happy Hour", parintilor ei, celei mai bune prietene si, surpriza, fostului iubit, Marius Moga. "Mama este cea mai importanta persoana din viata mea. Eu spun des 'Te iubesc' si i-o spun mamei, pentru ca vorbesc in fiecare zi cu ea. Este prima persoana de care m-am indragostit", a spus Iulia Vantur. "Nu am avut nicio relatie dupa despartirea de Marius Moga". Iulia Vantur a marturisit ca nu exista niciun barbat in viata ei si, desi a trecut mai bine de un an de la despartirea de Marius Moga, nu a mai avut nicio relatie amoroasa de atunci, noteaza Libertatea.

Adriana Bahmuteanu, sechestrata in sediul Etno TV. Vedeta a chemat politia dupa ce bodyguarzii postului de televiziune nu au vrut s-o mai lase sa iasa din cladire. Scandal urias, vineri dupa-amiaza, la Etno TV, cand Adriana Bahmuteanu s-a dus sa-si preia atributiile de actionar majoritar al postului. Vedeta nu a fost lasata sa intre in birou, secretarele motivand ca nu gasesc cheia, iar cand a vrut sa plece, bodyguarzii au sechestrat-o in cladire. La fata locului a venit atat un echipaj SMURD, cat si politia, scrie Click.

Asa arata "bijuteria coroanei"! Regele Stanescu are telefon din aur si diamante! Aparatul are propriul inginer! Una dintre cele mai pretioase obiecte ale regelui romilor din Arges, Dan Stanescu, este chiar telefonul lui. Aparatul este din aur si impodobit cu diamante...fara numar. Regele Stanescu spune ca telefonul, realizat in editie limitata, face parte din tinuta sa oficiala, alaturi de coroana, lanturi de aur si inele. "Este un telefon unicat, care face parte din tezaurul regal. Nu il folosesc zi de zi, ci doar in timpul unor intalniri oficiale, cand primesc delegatii", a declarat Stanescu pentru Cancan.ro.

Supermodelul Candice Swanepoel, "vanat" de rockerul Steven Tyler: "Te vreau in patul meu". Un cuplu greu de imaginat ar fi pe cale sa se formeze, daca e sa ne luam dupa ceea ce sustine presa americana. Superba Candice Swanepoel, 25 de ani, unul dintre cele mai tari supermodele din lume, ar fi in vizorul amoros al rockerului Steven Tyler, 64 de ani, de la Aerosmith. Sud-africana de 25 de ani a fost vazuta recent in tandreturi cu vulpoiul Steven Tyler, care, pe langa faptul ca ar putea oricand sa-i fie tata lui Candice, nu e nici pe departe la fel de atragator, noteaza Libertatea.

Regina Elisabeta a II-a mai are doar cateva luni de trait? Revista "Globe" revine cu un titlu soc! Potrivit acesteia, regina Elisabeta a Marii Britanii, in varsta de 86 de ani, nu ar mai avea decat cateva luni de trait. Se spune chiar ca aceasta nu ar mai apuca sa-l vada pe stranepotul pe care il va naste ducesa Kate. Ba mai mult publicatia sustine ca ducesa Camilla, sotia printului Charles, ar pune la cale un plan sinistru pentru a-l indeparta de tron pe printul William, anunta Click.