Iubitul Innei, in tandreturi cu o bruneta focoasa, in club! Imaginile care o vor scoate din minti pe artista! In timp ce Inna sustine concerte pe banda rulanta, in strainatate, iubitul si, totodata, impresarul sau, iese in oras cu prietenii. In weekend, el si-a facut de cap cu o bruneta focoasa, insa a ajuns acasa singur. Inna si impresarul sau, Lucian Stefan au o relatie de mai bine de zece ani, iar apropiatii sustin ca incep deja sa se auda clopotele de nunta, scrie Cancan.

VedeteFoto: Colaj foto

Copil senzational la "Romania danseaza": CRBL a fost dat pe spate de miscarile sale. Duminica seara a fost prima editie a show-ului "Romania danseaza" de la Antena 1, cu imagini de la preselectiile defasurate in tara. Un copil i-a impresionat pe CRBL, Monica Petrica si Mihai Bendeac, juratii concursului. Pasionat de break-dance, Rares Borsa a dansat cu toata energia, a executat miscari dificile, in timp ce parintii sai il incurajau din culise. Baiatul a primit trei stele aurii, ceea ce inseamna ca a trecut in etapa urmatoare. Drept multumire, el a aplaudat cu picioarele, potrivit Click.

Ritualul de furmusete al Oanei Roman. Vedeta Kanal D le-a marturisit amicilor virtuali ca are si ea un obicei pe care se pare ca il respecta cu sfintenie pentru a avea o imagine impecabila in fata telespectatorilor care urmaresc emisiunea ei, "Drept la tinta". "Ca de obicei sambata vin la prietenul meu Laurent Tourette care are grija ca parul meu sa fie sanatos, vopsit si aranjat! Si Laurent e cel mai in masura sa faca asta fiind un adevarat maestru in ale coafurii!", a scris Oana, pe Facebook, langa fotografia postata. In imagine, vedeta sta asezata pe scaun, cu un prosop pe umeri, astepand cuminte ca stilistul sa ii finizeze coafura, scrie Libertatea.ro

Gafa colosala facuta de chef Catalin Scarlatescu. Rusinica! Catalin Scarlatescu este as in bucatarie, dar cu gramatica nu se impaca deloc! Fanii de pe Facebook au ramas socati dupa ce au vazut ca Scarlatescu a facut o greseala gramaticala colosala. Bucatarul a "omis" sa puna o cratima acolo unde aceasta era obligatorie, iar prietenii virtuali l-au taxat imediat. "Ma luat Vantu(r)!", a scris Scarlatescu pe contul de Facebook, la o fotografie in care apare alaturi de stirista Iulia Vantur, in loc de "M-a luat Vantu(r)!", cum este corect, potrivit realitatea.ne

Rock&love! Andrea Raicu si Tudor Chirila, cea mai tumultuoasa poveste de iubire din showbiz! Se impaca iar? Povestea de amor dintre Andreea Raicu si Tudor Chirila a umplut ani intregi paginile ziarelor. Flacara iubirii dintre ei a ars intens timp de doi ani, intre 2006 si 2008, s-a reaprins in 2010, pentru ca apoi sa se stinga iar. Definitiv? "Din pacate, asta-i soarta marilor iubiri: au finaluri triste. Happy-enduri sigure au doar filmele de la Hollywood", spunea dezamgita Andreea Raicu, in 2011, intr-un interviu, la cateva zile dupa ce ea si Tudor Chirila isi spusesera Adio! Toata lumea spera ca si de data aceasta despartirea dintre ei sa fie termporara. N-a fost sa fie, din pacate. Intre timp, s-au mai facut speculatii privind o reimpacare, insa de fiecare data, amandoi au negat zvonurile, scrie Cancan.

Chuck Norris, de nerecunoscut la 73 de ani: fara barba si cu burta! Paparazzii l-au suprins pe celebrul actor in vacanta pe care a petrecut-o in Hawaii. Imbracat sport, in sort, maiou, cu ochelari de soare si sapca pe cap, cu burtica proeminenta si fara celebra barba, starul este de nerecunoscut. Nimic din look-ul lui de acum nu aminteste de eroul filmelor de actiune de altadata. Nici macar cei mai infocati admiratori ai actorului nu si-ar da seama cine este personajul din imagine, scrie Click.