Caz socant in showbiz-ul romanesc! Uite ce vedeta din Romania si-a gasit logodnicul in pat cu un alt barbat! O vedeta din Romania a facut o serie de dezvaluiri incendiare la CANCAN TV. Este vorba despre Mariana Calfa, fosta iubita a lui Gheorghe Gheorghiu, care dupa 15 ani de iubire, si-a gasit logodnicul in pat cu un alt barbat. "M-am gandit sa-i fac o surpriza si sa ma duc la el fara sa-l anunt, insa, atunci cand am deschis usa de la dormit, am ramas socata. El dormea in pat cu un alt barbat. Evident, primul lucru pe care mi l-a spus a fost ca nu e ceea ce cred eu si ca barbatul din pat e maseurul sau", a dezvaluit Mariana, potrivit Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Satana are chipul lui Obama intr-o miniserie de la History Channel. O noua miniserie TV numita "Biblia" ("The Bibble"), difuzata de postul History Cahnnel, a starnit controverse chiar de la premiera in SUA, pe 17 martie. Motivul: personajul Satana seamana perfect cu presedintele Statelor Unite, Barack Obama. Primul episod dintre cele zece ale miniseriei de la History Channel i-a luat prin surprindere pe telespectatori, iar acestia au comentat imediat in retelele sociale. Diavolul, interpretat de actorul marocan Mohamen Mehdi Ouazanni, este o copie fidela a lui Barack Obama. Iar acest lucru a fost posibil datorita machiajului si-a altor "trucuri" tehince, scrie Adevarul.

Anamaria Prodan este insarcinata. Ii va face un copil lui Reghecampf la 41 de ani. Bomba in showbiz: Anamaria Prodan este gravida! Ea a fost surprinsa de paparazzi impreuna cu Laurentiu Reghecampf (37 de ani), in timp ce ieseau de la o clinica privata de ginecologie, cu analizele in mana. Potrivit emisiunii "Wowbiz" de la Kanal D, cuplul era insotit de echipa de filmare de la reality-show-ul "Prodanca si Reghe", difuzat de Antena 2. Cei doi au impreuna un baietel, pe care il cheama tot Laurentiu, nascut in 2008. Din casnicii anterioare, Anamaria le are pe Rebecca si Sarah, in timp Reghecampf - un baiat, Luca, scrie Click.

Madalina Ghenea si Gerard Butler sunt istorie! Uite cum se distreaza romanca cu un barbat celebru din Italia! Se pregateau de nunta, insa se pare ca sortii nu le-au suras. Conform presei din Italia, Madalina Ghenea s-ar fi despartit de Gerard Butler si s-a cuplat din nou cu un fost iubit, fotbalistul Marco Borriello. In timp ce Gerard Butler isi vede de filmele sale la Los Angeles, Madalina Ghenea se distreaza de mama focului in Milano. Vedeta a mers in club alaturi de Marco Borriello, unul dintre cei mai sexy fotbalisti din Peninsula si fostul ei iubit, din perioada in care fotbalistul juca in tricoul Romei, scrie Libertatea.

Tiger Woods si Lindsey Vonn au recunoscut ca formeaza un cuplu. Doi dintre cei mai celebri sportivi americani, jucatorul de golf Tiger Woods si schioarea Lindsey Vonn, au recunoscut, pe retelele de socializare, ca formeaza un cuplu. "Cred ca nu era cel mai mare secret, dar da, ies cu Tiger Woods. Relatia noastra a trecut de la prietenie la ceva mai serios in ultimele luni si sunt foarte fericita. Nu voi spune mai mult pentru ca vreau ca totul sa ramana intre noi doi, familia mea si prietenii apropriati. Multumesc pentru intelegere si sprijin", a scris Vonn, in varsta de 28 de ani, pe Twitter si Facebook, scrie prosport.ro.

Madalina Pamfile si-a "tras" un iubit sarac lipit! Fotbalistul de la Chiajna castiga 250 de euro pe luna! Madalinei nu ii pasa ca actualul sau iubit, fotbalist la Concordia Chiajna, castiga doar 250 de euro pe luna. De dragul lui Claudiu, manechinul este dispus sa renunte la luxul cu care a fost obisnuita de fostii sai parteneri. A umblat doar cu barbati potenti financiar, care au rasfatat-o cu daruri de mii de euro, insa dragostea nu tine intotdeauna cont de reguli si ratiune. De aproape o luna, Madalina Pamfile simte din nou fiorul iubirii, iar cel care i-a pus inima pe jar se numeste Claudiu Belu-Iordache, are 21 de ani si este fundas la Concordia Chiajna, scrie Cancan.

Moment special la emisiunea Simonei Gherghe: s-a asezat in genunchi in fata lui Bahmu si i-a cerut iertare! Moment incredibil la emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1. Horatiu, reporterul emisiunii, i-a cerut iertare in genunchi Adrianei Bahmuteanu, pe care a suparat-o recent. Invitata la emisiunea moderata de Simona Gherghe, Adriana Bahmuteanu a povestit ca este suparata pe Horatiu. "M-a dezamagit. M-a asteptat o ora si ceva in fata portii si cand am iesit m-a luat foarte tare ca fusesem in club cu o seara inainte. Eu nu si nu, el insista. A facut o stire, dar poza in care apaream cu doi barbati era cu de la o petrecere de 8 martie, unde am facut poze cu foarte multa lume. Una e sa spui ca am facut poze cu doi barbati si alta ca am petrecut toata noaptea cu doi barbati. Il rog pe Horatiu ca data viitoare sa se informeze", a explicat Bahmu, potrivit Click.