Irinel Columbeanu, extrem de sincer la CanCan TV: "Am incercat o chinezoaica, inainte de Monica, dar nu a mers". Prezent in platoul emisiunii CANCAN TV, Irinel Columbeanu a declarant ca, momentan, nu intentioneaza sa isi refaca viata alaturi de o alta femeie deoarece se focuseaza pe educatia fiicei sale. Intrebat daca Monica mai este preocupata de Irina, acum ca isi petrece timpul alaturi de vedete rau famate de la Hollywood, Irinel Columbeanu a declarant: "Suntem intr-o etapa de liniste. Monica suna sa intrebe de Irina, nu conteaza cu ce frecventa. Irina este un copil linistit care creste armonios, chiar daca o face intr-o familie care merge intr-un picior". In timp ce Columbeanu isi spunea discursul calm, pe canapeaua de la CANCAN TV si-au facut aparitia Romica Tociu si Cornel Palade care l-au intrebat cata mancare chinezeasca i-a dat Monicai inainte sa plece in America si de ce nu incearca sa se cupleze si el cu o chinezoaica, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

CV Tudor catre Becali: "Gigi, nu fi zdreanta, hahalera, vagabond. Sa-ti ceri scuze!" Gigi Becali a asemuit-o pe bistriteanca Anca Carcu cu o matroana de bordel, sustinand ca PRM-ista nu-l tenteaza deloc, mai mult, un asemenea decolteu il stanjeneste. "Daca imi trimit citatie o iau si ma duc cu ea la toaleta. Nu ma cheama pe mine nimeni pentru o femeie de doi lei. Pentru mine femeia e sfintenie. Femeia inseamna Maica Domnului care l-a nascut pe Hristos(...) Femeile cu tatele scoase sunt femeile care il slujesc pe Satana", a precizat Gigi Becali in cadrul unei emisiuni la Romania TV, despre Anca Carcu. Femeia a mers, miercuri, la "Un show pacatos", unde i-a pretins din nou scuze lui Gigi Becali. Politiciana a fost sustinuta, in demersul ei, de seful de la PRM, Corneliu Vadim Tudor, anuntaClick.

Mai sunt asa apetisante? Uite-o pe Sanziana Buruiana cu sanii lasati si Tonciu fara silicoane la primele aparitii in presa! Era o vreme in care oamenii nici nu auzisera de Andreea Tonciu si Sanziana Buruiana si ele erau innebunite dupa aparitii in presa. Pe atunci tinerele care promiteau nu aveau operatii estetice si nu aratau la fel de bine ca astazi. O incursiune in arhiva foto a ziarului Libertatea a scos la iveala unele dintre primele shooting-uri la care au participat Andreea Tonciu pe de o parte si Sanziana Buruiana pe de cealalta parte. Chiar daca erau abia la inceput, cele doi erau lipsite de inhibitii si dornice sa devina celebre. Andreea Tonciu a aparut la pagina 5 in ziarul Libertatea pe 15 iunie 2006 pe cand avea doar 20 de ani. La acea vreme bruneta spunea: "Am 1,75 m, 50 kg si masuri 90/60/90. Sunt model profesionist si iubesc calatoriile, dansul si sunt pasionata de masini". Anii au trecut si Tonciu si-a marit bustul si tine primele pagini ale ziarelor cu impacarile si despartirile de fotbalistul Nicolae Mitea, informeazaLibertatea.

"Dorel" este somer. A facut sa rada o tara intreaga cu reclamele la coniac, acum isi cauta de munca in strainatate. Il cheama Aurel Boata, insa toata lumea il stie drept "Dorel", celebrul si simpaticul personaj care a jucat in urma cu mai multi ani in reclamele la coniac. Boata are 40 de ani, este oltean, si a intrat in folclor datorita reclamelor pe care le-a facut la bautura spirtoasa. "Dorele, rotesti si dai cu ascutitul", " Era mare sobolanul ala?" sau "Dorele, ne miscam si noi mai cu talent?", sunt cateva din replicile din acele reclame care au facut deliciul publicului. A cunoscut celebritatea, a avut parte si de satisfactii financiare, insa a lasat totul in urma. In urma cu sapte ani afirma ca nu ar pleca din tara ca sa munceasca, ci doar ca sa calatoreasca, insa acum lucrurile s-au schimbat. Aurel Boata spune ca este somer si a luat o hotarare radicala: vrea sa plece in strainatate si sa lucreze acolo. "Dorel" afirma ca a renuntat la filme, la reclame, si vrea sa se dedice echitatiei, marea sa pasiune, scrieCancan.

Claudiu Bleont a divortat de sotie si asteapta un copil cu amanta, la 54 de ani. Actorul Claudiu Bleont isi traieste viata ca intr-o telenovela. Artistul a divortat in luna ianuarie de sotia lui Andra Negulescu. Dar, in scurt timp, Claudia si-a refacut viata. Bleont asteapta un copil cu amanta lui secreta. Divortul de Andra a fost unul civilizat, cei doi avand chiar si un contract prenuptial. "Eu am provocat divortul. Am decis sa mergem pe cai diferite. Dumnezeu a spus sa nu fie barbatul singur si a facut-o pe femeie din coasta lui. Este cea mai buna solutie sa divortam Fosta mea sotie poate a aflat ca urmaeaza sa devin tata in urma emisiunii din aceasta seara. Dar noi suntem divortati. Eu si Andra luaseram decizia sa nu avem copii", a spus Claudiu Bleont la Kanal D. Andra Negulescu a fost a treia sotie a actorului. Cei doi s-au casatorit in 2001, anuntaClick.