Corina demonstreaza printr-o poza extrem de sexy ca nu este nici gravida, nici grasa! Dupa ce in presa au aparut tot felul de zvonuri, taote generate de silueta Corinei Bud, aceasta a tinut sa demonstreze ca nu este nici gravida, nici grasa. Corina s-a pozat aproape goala in baie, intr-o pozitie si niste desuuri extrem de sexy, ca sa vada oricine ca nu asteapta un copil si nici nu a exagerat cu shaorma. Ba mai mult, artista sustine ca burta din pozele aparute ieri, de la un concert, nu e a ei, scrie Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Una dintre cele mai mari campioane la tenis are probleme cu justitia! Afla ce a facut! Fosta glorie a tenisului mondial, jucatoarea americana Jennifer Capriati, in varsta de 36 de ani, va comparea in fata justitiei pe 17 aprilie. Jennifer Capriati ca trebui sa se apere in instanta contra acuzatiilor pe care i le aduce fostul sau iubit, Ivan Brannan. Acesta sustine ca a fost molestat de ex-jucatoarea americana de tenis, anunta Click.

Nu este film, este povestea vietii lui Florin Chilian. "Femeia care doream sa ma infieze mi-a interzis sa mai intru in casa ei". Pe Florin Chilian lumea il stie dupa celebrele sale piese "Iubi", "Zece" sau "Chiar daca", dar si dupa felul lui razvratit de a fi. Putini ii cunosc insa povestea de viata, care bate aproape orice scenariu de film. Chilian a avut o copilarie extrem de grea, a ajuns la camin la o varsta frageda, a trait pe strazi, deseori avand ca hrana doar fructele din pomii de prin oras. Integral in Cancan.

Victor Slav nu se grabeste sa se mute cu noua lui iubita: "Dormim ba la Bianca, ba la mine!". Daca la inceput multi nu dadeau relatiei lor prea multe sanse, iata ca se implinesc cinci luni de cand Bianca Dragusanu (30 de ani) si Victor Slav (32 de ani) formeaza un cuplu, o adevarata performanta in showbiz. Inca nu s-au mutat impreuna, dar asta nu i-a impiedicat sa faca schimb de masini. Le-au dat peste nas carcotasilor care nu le prevesteau viata lunga impreuna! Bianca Dragusanu si Victor Slav sunt la fel de indragostiti ca-n prima zi, iar dovada stau atat fotografiile pe care sexoasa roscata le posteaza adesea pe pagina ei de Facebook, cat si declaratiile celor doi, informeaza Libertatea.

Roxana Vancea, dezbracata pe motocicleta. Fosta asistenta de la "Neatza cu Razvan si Dani" s-a obisnuit sa poarte tinute sumare, indiferent de activitate. Roxana Vancea a postat pe Facebook o serie de poze care ilustreaza o pasiune mai putin cunoscuta a vedetei. Sexoasa a "pilotat" o motocicleta de viteza imbracata numai in bikini. Cea mai acoperita parte a corpului este capul, pe care si-a pus o casca. Dupa ce a plecat de la show-ul matinal al Antenei 1, Vancea a primit oferta de a prezenta rubricile meteo din cadrul jurnalelor de la postul din Baneasa, scrie Click.

Aylin Cadir a fost lasata balta de rochia mult prea stramta! Sanul i-a evadat din corset cand toate obiectivele erau pe ea! Un moment de neatentie a costat-o scump pe Aylin Cadir. Aflata la un eveniment monden, vedeta si-a aranjat frumos rochia stramta si s-a asezat cuminte la poza, fara sa isi dea seama ca un san ii iesise obraznic din decolteu. A refuzat de nenumarate ori sa isi dezgoleasca trupul in revistele dedicate barbatilor, desi i s-au oferit sume consistente de bani. Ceea ce a ascuns cu incapatanare atatia ani, frumoasa bruneta a aratat joi seara, la evenimentul de lansare a marcii de lux "Agent Provocateur" in Romania, anunta Cancan.