Prima aparitie publica a Laurei Cosoi cu noul ei iubit! Cosmin a fost imbracat la patru ace, iar ea si-a pus decolteul in evidenta. Frumoasa blondina a ales Gala Premiilor Gopo 2013 pentru a-l scoate in lume pe noul ei iubit, Cosmin. Cei doi se cunosc inca din copilarie si sunt extrem de indragostiti unul de celalalt si chiar isi fac planuri pentru viitor. Practic, de cand are aceasta relatie, Laura este cu totul alta femeie: arata din ce in ce mai bine, zambeste tot timpul si parca radiaza. Acest lucru l-a demonstrat si in cadrul evenimentului ce s-a tinut la Opera Nationala Romana. Cosoi si-a facut aparitia imbracata intr-o rochie diafana, cu decolteul la vedere, in timp ce Cosmin a venit imbracat la patru ace, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Andreea Tonciu, mireasa pentru Mitea in direct la TV! Andreea Tonciu a aparut cu voal si diadema de mireasa luni seara, la Acasa TV. Vedeta, care s-a impacat recent cu fotbalistul Nicolae Mitea, a parut intimidata de ipostaza, desi a fost una placuta "Nu mi s-a mai intamplat asa ceva", a afirmat Andreea, care i-a transmis un mesaj important iubitului ei: "In curand fac 27 de ani ani. Acum nu, dar peste un an sau doi as vrea sa ma asez la casa mea", anuntaClick.

Andreea Marin, dezvaluiri din intimitatea ei, in fata a sute de oameni! Uite ce le-a aratat. Andreea Marin este una dintre vedetele cu staif de la noi, care nu face nimic intamplator si care tine foarte mult la propria imagine. Totusi, se pare ca "Zana" mai face si... mici indiscretii din cand in cand. Andreea Marin a demarat acum aproximativ un an si jumatate proiectul "Scoala mamelor", cel mai amplu proiect de consiliere si asistenta gratuita a mamelor aflate in dificultate. "Zana" merge in aceasta perioada intr-un adevarat turneu, in mai multe orase din tara, pentru intruniri cu mamici. Se pare ca din progamul pregatit pentru intalnirea cu mamicile din fiecare oras nu lipsesc nici zambetele, nici voia buna, nici micile "indiscretii" din partea Andreei Marin. Si asta pentru ca la cea mai recenta dintre intruniri, cea de la Sibiu, "Zana" le-a aratat participantelor mai multe lucruri cu ajutorul retroproiectorului, printre care si mai multe fotografii din... propria copilarie. In patut, printre jucarii, zambind la aparatul foto sau in bratele mamei - acestea sunt instantaneele pe care Andreea le-a impartasit cu mamicile prezente, informeazaLibertatea.

Aparitie socanta a Iuliei Albu la Premiile GOPO! Fara sutien, cu o bluza din fasii. Vezi ce tinute au ales celelalte vedete. Iulia Albu tine sa socheze cu orice pret si a reusit sa o faca din nou, la premiile Gopo. In aceasta seara, Opera Nationala Bucuresti gazduieste evenimentul menit sa celebreze excelenta in filmul romanesc.Peste 800 de invitati au pasit pe covorul rosu, in cadrul galei prezentata de actorul Mihai Bobonete. Vedetele s-au intrecut in tinute de gala. Cele mai multe doamne au ales rochii elegante, dar au existat cateva vedete care au iesit in evidenta prin excentricitate. Fosta sotie a lui Mihai Albu, de exemplu, a venit imbracata intr-o bluza cu vedere la bust, din fasii de material care abia i-au acoperit sfarcurile. Partea de jos a tinutei, in totalitate din franjuri, abia ii permitea vedetei sa paseasca, scrieCancan.

Fosta sotie a lui Ion Dichiseanu: "E mai in varsta decat tata. Am aflat dupa casatorie cati ani are". Simona Florescu (45 de ani), fosta sotie a actorului Ion Dichiseanu (79 de ani), a povestit la emisiunea "Happy Hour" de luni, de la Pro TV, ca n-a stiut multa vreme ce varsta are el, desi era barbatul pe care il iubea. "E mai mare decat tata. N-am stiut asta cand l-am prezentat parintilor mei, nici nu ma gandeam la asa ceva. Probabil de aceea nu au fost de acord la inceput", i-a spus Simona lui Catalin Maruta. "Am aflat ce varsta are cam la un an si jumatate dupa ce ne-am casatorit", a conchis cantareata, anuntaClick.

Margherita, fiica Clejanilor, cu sanii la vedere, in direct! Uite ce tinuta transparenta a purtat. Fiica Vioricai si a lui Ionita din Clejani nu se sfieste de nimeni si de nimic. De cand si-a pus silicoane tinutele ei sunt din ce in ce mai sumare si mai transparente. Asa s-a intamplat si luni, cand Margherita a pasit in platoul emisiunii "Acces Direct", de la Antena 1, intr-o tinuta transparenta de cadana, pentru... un dans din buric. Voalul mov nu a reusit sa ascunda faptul ca focoasa bruneta nu purta sutien la costum, lasandu-i bustul perfect vizibil pentru cei din jur. Mai mult, mandra de ea, Margherita s-a lasat fotografiata pentru pagina de Facebook a emisiunii, acolo unde a fost postata imaginea. Altfel, fiica Clejanilor incearca sa se imbrace cat mai provocator, cat mai sumar pentru a-si pune in valoare noul bust, dar, de cele mai multe ori, ea ajunge sa fie vulgara. De exemplu, de curand, Margherita a participat la un eveniment monden la care a purtat o rochie care o acoperea numai partial. In plus, ea nu a purtat sutien, astfel incat prin rochia minuscula se puteau zari toate detaliile bustului ei, informeazaLibertatea.