Alina Crisan, comportament de adolescenta! A iesit singura in club si a agatat un barbat cu care s-a sarutat in masina! Alina Crisan si-a inceput seara de vineri prin munca si a terminat-o in... parcarea clubului Boa unde, ca o veritabila adolescenta, s-a sarutat cu un barbat in masina. Doar ca apoi... el a trimis-o acasa cu un taxi! Daca inceputul serii de vineri se anunta unul destul de linistit pentru Alina Crisan, finalul a fost total neasteptat. Paparazzii CANCAN.ro au intalnit-o pe Alina in momentul in care, acompaniata de o prietena si de Marian Vasilescu, un fost concurent de la Vocea Romaniei, au mers intr-un club din Capitala, unde cel mai probabil a avut de sustinut un recital. Pentru ca si-a terminat imediat treaba, Alina a plecat glont la o petrecere de pomina, care a avut loc intr-un restaurant central. Aceasta petrecere parca a dat startul distractiei pentru cantareata, care s-a oferit sa-si lase prietenii acasa, sa mearga sa se schimbe si sa continue totul intr-o alta locatie, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Vica, goala complet! Fosta amanta a lui Piturca ne arata ceea ce pana acum a vazut doar selectionerul. Victor Piturca are probleme la echipa nationala dar si in viata particulara. Femeia cu care s-a iubit 16 ani si care i-a daruit un fiu, Vica Blochina, merge pana in panzele albe in instanta pentru a obtine pensia alimentara cuvenita lui Edan, 6 ani. Dincolo de intalnirile cu avocatii, drumurile la procese si job-ul de prezentatore de la Antena 2, gazda emisiunii "Telefonul de la miezul noptii" isi face timp si pentru ea. Vica merge zilnic la sala, face masaje de intretinere si tratamente de infrumusetare, iar rezultatele se vad cu ochiul liber. Si de priveliste nu se bucura doar apropiatii frumoasei originare din Lituania, ci, mai nou, si fanii ei de pe retelele de socializare, anuntaClick.

Traistariu, ingrozit! A ramas fara par pe alocuri dupa ce a adormit cu solutia pe cap si si-a smuls parul cu totul. Mai ieri se bucura de implantul par si astazi Mihai Traistariu plange dupa noile fire de par. Cantaretul si-a smuls din greseala o parte dintre noile fire si cel mai probabil va trebui sa faca o noua operatie pentru a completa partea de scalp fara par. Dupa ce a fost nevoit sa scoata 2.000 de euro din buzunar pentr un implant de par, Mihai Traistariu a ramas fara noile fire de par pe partea din fata. Artistul si-a smuls din greseala o parte din noile fire. "Eu folosesc un tratament zilnic cu o substanta care ajuta la renegerarea parului. Trebuie sa ma dau in fiecare seara si apoi sa ma spal cu grija pe cap inainte sa se intareasca", spunea acum doua zile artistul. Din pacate, Traistariu nu a respectat intocmai indicatiile medicului si un apropiat de-al vedetei ne-a spus ca acesta a adormit cu solutia zilnica pe cap care s-a intarit. Cand a incercat sa o dea jos, Traistariu a tras cu tot cu noile fire, informeazaLibertatea.

Scandal la Hollywood! Fratele Madonnei, un betivan care traieste pe strazi, o ataca dur pe artista: "Traieste in lumea ei". Madonna este una dintre cele mai bogate cantarete de pe planeta, dar cu toate astea, potrivit publicatiilor americane, se pare ca diva a uitat de familie. Fratele sau mai mare, Anthony Ciccone, este cel care a lansat aceste zvonuri, mai ales dupa ce New York Daily News a publicat povestea lui. Barbatul in varsta de 56 de ani traieste pe strazile din Traverse City, Michigan, si admite, totusi, ca intre el si celebra lui sora nu a existat niciodata afectiunea frateasca: "Ea traieste in lumea sa proprie, niciodata nu am iubit-o, ea la fel. In definitiv, noi niciodata nu ne-am iubit", scrieCancan.

Adelina Pestritu a explicat de ce s-a despartit de Liviu Varciu. Prezentatoarea de la Kanal D a mai incercat o data, la inceputul acestui an, sa acorde o sansa relatiei ei cu fostul sot, Liviu Varciu. La doar o luna distanta, cei doi s-au despartit. Adelina a explicat, pe Facebook, motivele care au impins-o la o noua ruptura de Liviu. "Ne-am despartit pentru ca povestea noastra a luat sfarsit. Am incheiat un capitol din viata mea, care nu mi-a dat liniste. Cu Liviu sunt doar colega la Kanal D, atat. Nu regret nimic din ceea ce am facut. Cred in Dumnezeu, iar asta ma ajuta sa merg mai departe. Ce urmeaza n-are cum sa fie de rau", a scris Adelina, anuntaClick.