Poveste incredibila! Cum a ajuns sotul Mariei Marinescu sa fie retinut pentru traficarea a 700 kg de cocaina! Afaceristul Frank Colin a fost retinut la Paris, intr-un caz de trafic de droguri la scara mare! Inclusiv Maria Marinescu, sotia lui, a fost invitata la Ministerul Francez de Interne pentru a da declaratii legate de implicarea barbatului ei. Desi pare o poveste politista clasica, lucrurile in acest caz sunt mult mai complicate. Politistii francezi au descoperit si filat o retea de traficanti de droguri, scrie Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Uite-o acum pe Angela Merkel in costum de baie! E sau nu e ea in pozele nud? Cancelarul german Angela Merkel, in varsta de 59 de ani, se afla la relaxare in Ischia, Italia, alaturi de sotul ei. Politiciana, considerata cea mai puternica femeie din lume, a fost fotografiata in costum de baie. Angela Merkel se reface alaturi de sotul ei la Spa Aphrodite din Ischia. Fotografii aflati pe urmele cancelarului german au reusit sa surprinda imagini cu ea imbracata in costum de baie, scrie Click.

O romanca, prietena la catarama cu Beyonce. Linda Teodosiu (22 de ani) devine, usor-usor, un nume cunoscut in randul vedetelor internationale. Romanca noastra a impresionat nu doar prin voce, ci si prin felul sau de a fi. Dovada ca Jennifer Rush si Beyonce i-au ramas bune prietene dupa ce au cunoscut-o mai bine pe romanca, scrie Libertatea.

Calin Popescu Tariceanu se va casatori pentru a cincea oara. Aleasa, mai tanara cu 26 de ani. La nici doi ani de la divortul de cea de-a patra sotie, senatorul este pe cale sa spuna din nou: "Da". De aceasta data, unei doamne cu 26 de ani mai tanara. Evenimentul ar putea avea loc chiar la sfarsitul lunii mai. Discret cum il stim in privinta vietii sale private, fostul premier nu a vrut sa faca nici o declaratie despre nunta. N-ar fi prima insa data cand Tariceanu s-ar casatori in mare secret, asa cum a facut si in urma cu 10 ani, scrie stirileprotv.ro.

Madalin Ionescu, prins cu 120 km/h in oras. Politia l-a luat pe sus la sectie. Prezenatorul de la Kanal D a avut intalnire cu politia. Este drept, nu una care sa-i faca placere. Madalin Ionescu a fost acuzat de oamenii legii ca a condus cu 120 km/h in oras. Vedeta TV s-a luat la harta cu politistii, pe motiv ca nu avea mai mult de 55 km/h. Madalin Ionescu a refuzat sa se legitimeze, iar politistii l-au bruscat si l-au luat pe sus la sectie, scrie Click.

Vedeta care a iesit pe strada aproape in fundul gol si a innebunit toti barbatii. Vedeta care a incantat paparazzii, duminica, este top model brazilian, are 31 de ani si doi copii. Adriana Lima a fost fotografiata cu fundul la vedere, in timp ce se plimba prim Miami. Imbracata intr-o pereche de pantaloni minusculi si un maiou alb, lejer, vedeta a pus imaginatia pe jar tuturor trecatorilor. Nu este prima data cand Adriana Lima a fost surprinsa aratand aproape totul, scrie Libertatea.

Catalin Striblea a revenit in redactia Romania TV, dupa atacul cerebral. Vezi cum arata acum! urnalistul Catalin Striblea s-a intors luni dupa-amiaza printre colegii sai de la Romania TV, la doua luni de la atacul cerebral pe care l-a suferit. El a fost primit cu aplauze in studio si a recunoscut ca i-a fost dor de atmosfera agitata din redactie. "M-am jucat pe calculator si pe consola. Mi-a fost dor sa stau in casa pur si simplu, sa ies in oras, sa merg in aer liber", a spus Striblea, transmite Click.

Catalin Botezatu a fost in pelerinaj la manastirile din Sri Lanka: "M-am rugat sa-mi intalnesc dragostea adevarata". In sfarsit, s-a dezlegat misterul disparitiei subite a lui Catalin Botezatu (47 de ani), despre care se spunea, saptamana trecuta, ca s-ar fi internat intr-un sanatoriu. Apropiatii acestuia, care se dadeau de ceasul mortii ca nu mai reuseau sa ia legatura cu Bote, s-au lansat in speculatii care mai de care mai grozave: ca a plecat la o prezentare peste hotare, ca s-a internat din cauza ca avea probleme ba cu alcoolul, ba cu depresia. Adevarul insa e altul: Catalin a fugit in Sri Lanka (insula in sudul Indiei) pentru a se ruga, scrie Libertatea.