Anamaria Prodan vrea sa nasca in direct, la tv. Insarcinata in doua luni, Anamaria Prodan se gandeste deja cum va decurge cea de-a patra nastere prin cezariana. Nu stie daca va alege o clinica din Romania sau din strainatate, dar cert este ca va fi filmata in timp ce naste si totul se va difuza imediat la un post tv. Dar nu la postul tv Euforia. Anamaria a incheiat contractul cu ei si negociaza ca reality-show-ul ei sa se mute la Kanal D. 100.000 de euro, atat ar fi primit Anamaria Prodan (40 de ani) pentru cel de-al treilea sezon al reality-show-ului ei de la postul tv Euforia. Cum filmarile s-au incheiat, sexy-impresara a fost deja chemata de sefii din Antena 1, ca sa discute un nou contract. Trustul Intact este interesat sa continue emisiunea "Prodanca si Reghe: La placinte inainte", care se difuzeaza in fiecare sambata, de la 20.00, la Euforia, dar nu pe aceiasi bani, scrieClick.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Aurelia, adevarata bomba sexy de la MasterChef! A fost eliminata, desi e foarte "buna"! Printre prezentele feminine de la MasterChef care au incantat ochii telespectatorilor s-a numarat si Aurelia Dospina, de 45 de ani, din Ramnicu Valcea, o adevarata bomba sexy. Bruneta, care a gatit somon cu chiftele la preselectie si a fost acceptata, a fost eliminata recent din concurs deoarece nu a reusit sa-i convinga pe jurati. Daca la capitolul gatit nu a convins si nu a mers mai departe, Aurelia Dospina are cu ce se mandri atunci cand vine vorba de fizicul ei. Lucru pe care l-a spus chiar in timpul emisiunii de la Protv. "Fac fitness de 12 ani, am un stil de viata sanatos, drept dovada arat cum arat la varsta pe care o am", le-a spus ea juratilor. Bruneta se mandreste cu trupul ei , iar atunci face plaja in public nu se sfieste sa ramana topless pentru a se bronza mai bine, lucru apreciat cu siguranta de barbatii din jur, dar mai putin de nevestele acestora, anuntaCancan.

Botezatu s-a cuplat cu Roxana Ionescu? Ce a spus designerul despre Mama Natura. Catalin Botezatu a prezentat zilele trecute un eveniment monden, impreuna cu Roxana Ionescu. Cei doi s-au inteles foarte bine si chiar si-ar facut ochi dulci unul celuilalt. "Roxana este cea mai sexoasa femeie. Cand sunt intr-o relatie, prefer ca femeia de langa mine sa ma astepte imbracata intr-o camasa de-a mea si sa fie goala de la mijloc in jos", a spus Bote la Kanal D, informeazaClick.

Laurette, in pericol! A ajuns piele si os, are doar 40 si ceva de kilograme, la 1,78 m! Laurette Atindehou, cunoscutul model de "ciocolata" de la noi din tara, risca sa aiba parte de mari probleme de sanatate! Frumoasa a slabit foarte mult si a ajuns sa aiba mai putin de 50 de kilograme, desi este foarte inalta. Laurette are 40 si ceva de kilograme la 1,78 metri si a ajuns mult mai slaba decat era inainte de sarcina, anunta Stirile Kanal D. Modelul isi constientizeaza problemele, insa spune ca, pur si simplu, nu are pofta de mancare. "Nu vreau sa mai slabesc, am ajuns la 40 si ceva de kilograme, la 1,78 metri. Imi doresc sa ma ingras, dar daca am slabit, ce sa fac...Vreau sa am forme la fund si picioare, dar in partea de sus imi doresc sa raman cu abdomenul plat. Inainte sa raman insarcinata aveam 62 de kilograme, acum sunt mult mai slaba decat atunci. Am luat-o putin razna, tot timpul mi se pare ca sunt grasa. Nu mai am pofta de mancare, m-am schimbat dupa sarcina, organismul nu mai cere de mancare", a explicat Laurette, scrieLibertatea.

De necrezut! Laura Cosoi, fotografiata la WC! Imaginea a ajuns pe internet! Frumoasa blonda a fost fortografiata la toaleta, iar imaginea a ajuns pe Facebook, spre deliciul fanilor. Nu va ganditi insa ca Laura Cosoi a fost prinsa cu pantalonii in vine, caci, de fapt, este vorba de o imagine in care apare la toaleta, nu pe WC. Vedeta a fost intr-o mica excursie prin tara si a vizitat mai multe zone turisitice. La un moment dat, blonda se afla in Sighisoara, oras in care a realizat amuzanta fotografie cu WC-ul, anuntaCancan.

Mihai Traistariu nu are voie sa faca sex! Afla de ce! Mihai Traistariu a vorbit intr-un recent interviu despre felul in care a fost conditionat de interventia chirurgicala pentru implant de par pe care a suferit-o recent. Cantaretul a recunoscut ca medicii i-au interzis sa faca sex din cauza ca o crestere tensiunii ar putea sa efecteze rezultatele interventiei la care a fost supus. "Asta a fost prima intrebare pe care am pus-o medicului. Daca am voie sa fac sex. Mi-a spus ca nu, pentru ca imi creste tensiunea, sangele ajunge la cap. Asta este, n-am ce sa fac", a spus Mihai Traistariu, potrivit atitudineaonline.ro. Cu toate acestea, cantaretul este multumit de rezultate si spera ca parul sau sa creasca atat de mult incat sa isi poata face freze extravagante, informeazaClick.