EBA isi ascunde burtica in hanorac. Fata cea mica a presedintelui e atenta cu sarcina ei, daca ne luam dupa hainele cu care se imbraca. La targul dedicat copiilor de la Romaero Baneasa, Elena Basescu a venit imbracata intr-un hanorac lejer, in pantaloni si incaltari comode, fara obisnuitele tocuri. Ieri, mezina familiei prezidentiale a fost printre primii vizitatori ai targului Baby Boom dedicat copiilor si mamicilor, care s-a deschis la Romaero Baneasa, in Capitala. Gravida in patru luni, Elena Basescu a venit imbracata lejer, scrie Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Gerard Depardieu risca doi ani de puscarie. Ghinion dupa ghinion pentru celebrul actor francez Gerard Depardieu, in varsta de 64 de ani. El trebuia sa compara ieri in fata tribunalului corectional din Paris, ca sa raspunda pentru conducerea scuterului sub inflenta alcoolului. Din cauza faptului ca a facut un accident la 29 noiembrie 2012, aflandu-se in stare de ebrietate, starul risca doi ani de inchisoare si o amenda de 4.500 de euro. Depardieu nu si-a facut ieri aparitia la tribunal, ceea ce ii inrautateste situatia, scrie "Le Figaro". El a transmis ca se afla la New York, unde turneaza un film despre fostul boss al FMI, Dominique Strauss-Khan, si nu a putut sa ajunga la proces, informeaza Click.

Presedinta din Malawi sare la gatul Madonnei: "Ti-ai batut joc de noi". Madonna (54 de ani) este dur atacata de presedinta statului african Malawi, Joyce Banda, politiciana reprosandu- i faptul ca isi bate joc de oamenii din aceasta tara si ca vrea doar sa isi faca o imagine pozitiva pe seama lor. Recenta vizita a Madonnei in Malawi, tara din care a adoptat doi copii, in 2006 si 2009, nu s-a sfarsit asa cum isi propusese diva. Ea trebuie sa faca fata acum unui adevarat tir de acuze din partea femeii din fruntea tarii. Joyce Banda, presedinta din Malawi, nu a uitat ca Madonna a promis, inca din 2006, atunci cand a facut prima adoptie, ca va investi 15 milioane de dolari in construirea a zece scoli pentru copiii din aceasta tara, anunta Libertatea.

A fugit in Franta si s-a apucat de cersit ca sa-si impresioneze fiul! Tatal lui Banel Nicolita. Marin, tatal lui Banel Nicolita a plecat in Franta pentru a-si convinge fiul sa il tina in casa lui si sa il intretina, insa fotbalistul nu a vrut sa se mai lase santajat de parintele sau. Acum, Marin Nicolita a ajuns cersetor in Paris. Sarac, fara un acoperis deasupra capului si mereu cu stomacul gol, Marin, tatal lui Banel Nicolita a considerat, se pare, mereu ca trebuie sa aiba si el un castig de pe urma faptului ca fiul sau este un fotbalist celebru, scrie Cancan.

Halle Berry este insarcinata din nou, la 46 de ani. Va avea un baietel. Actrita Halle Berry este insarcinata cu al doilea copil, a anuntat purtatorul de cuvant al vedetei, care a confirmat astfel zvonurile de la Hollywood. Daca totul decurge bine, Halle ar trebui sa nasca spre sfarsitul acestui an, sarcina fiind deja in trei luni. Site-ul american TMZ a aflat si ca actrita stie sexul copilului: va fi baiat. Halle Berry (46 de ani) este logodita cu actorul francez Olivier Martinez (47 de ani). Ea mai are o fetita dintr-o relatie anterioara, Nahla Ariel, in varsta de 5 ani, anunta Click.