Marcel Toader a plecat de acasa in viteza! Si-a facut bagajele si a lasat-o singura pe Gabi Cristea! Probleme grave in "micul paradis" al Gabrielei Cristea cu Marcel Toader! Se pare ca dupa cinci ani, totul a ajuns la final intre ei, iar cel care a luat decizia sa plece de acasa este Marcel. Vineri seara, in jurul orei 18, paparazzi Cancan.ro l-au fotografiat pe Marcel Toader in timp ce se indrepta spre masina incarcat cu bagaje. Afaceristul a bagat in portbagaj un troller voluminos si o geanta imensa, si-a pus haina pe bancheta din spate si dus a fost.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Andreea Balan si-a aratat chiloteii pentru 18.000 euro. Prestatia Andreei Balan (28 de ani) la "Te cunosc de undeva" a fost apreciata de sefii sai din Antena. Acestia au fost multumiti de audienta adusa de blonda sexy, care nu s-a sfiit sa-si arate desuurile in fata camerelor de filmat. Drept urmare, Andreea va fi in juriul urmatoarei editii a emisiunii. Iar pentru asta va primi o suma frumusica: 1.500 de euro pe editie, noteaza Libertatea.

Sotul a bagat-o in faliment pe Gabriela Cristea? Casnicia Gabrielei Cristea cu Marcel Toader a ajuns la final de drum. Cei doi s-au separat, deocamdata neoficial, dupa un mariaj de cinci ani. Despartirea s-ar fi produs pe fondul infidelitatii sotului vedetei, dar si a unor probleme financiare. Marcel Toader ar fi risipit un milion de euro, bani care i-au apartinut sotiei sale si pe care el i-a investit intr-o afacere nerentabila. Gabriela Cristea (38 de ani) si Marcel Toader (50 de ani) s-au casatorit in 2008, la doi ani dupa ce fostul rugbist a divortat de o alta vedeta, Anamaria Ferentz. Gabi nu a plecat urechea la acuzatiile pe care Anamaria i le-a adus lui Marcel Toader, printre care si aceea de violenta fizica. Atunci, bruneta parea convinsa ca a gasit barbatul alaturi de care va imbatrani, anunta Click.

Justin Bieber si prietenii sai organizeaza orgii cu zeci de femei si droguri. Presa americana scrie ca Justin Bieber, 19 ani, si-a transformat resedinta din California intr-o casa in care au loc adevarate orgii sexuale condimentate cu alcool si droguri din belsug. Jurnalistii de la revista National Enquirer au aflat cum decurge viata lui Justin Bieber, idolul a milioane de adolescente, atunci cand acesta nu este in turneu. In noptile in care este liber, el si-a facut obiceiul sa organizeze, alaturi de cinci prieteni apropiati, adevarate orgii sexuale in resedinta sa din California, SUA. Sursele au povestit ca la petrecerile salbatice participa, alaturi de cantaret si de amicii sai, aproximativ 40 de femei, fie dame de companie, fie simple admiratoare, si ca drogurile si alcoolul in exces condimenteaza distractia celor prezenti, scrie Libertatea.ro

Unul dintre cei mai mari actori din lume, pe moarte! Actorul american Nick Nolte a dezvaluit intr-un recent interviu ca starea lui de sanatate este precara si ca el crede ca nu mai are mult de trait. Interviul a fost acordat revistei "Bild am Sonntag" iar Nolte, in varsta de 72 de ani, a recunoscut ca sufera de ani buni de o forma grava de artroza si ca boala i-a macinat organismul. Sursa citata mentioneaza ca membrii familiei lui Nick Nolte nu au facut nicio declaratie cu privire la ceea ce a spus actorul. Nolte si-a inceput cariera in 1969, iar rolul sau din filmul "Om bogat, om sarac" l-a facut celebru. A jucat in peste 50 de filme si a castigat un Glob de Aur in 1991, anunta Click.

Una dintre cele mai iubite actrite de Hollywood renunta la cariera. "E dificil, dar trebuie sa fac asta". Una dintre cele mai iubite actrite din lume a decis sa renunte la cariera infloritoare pentru a de ocupa de familie. Este vorba despre Drew Barrymore, care a nascut, in luna octombrie, o fetita pe nume Olive. Vedeta a luat aceasta decizie deoarece nu mai poate impaca cele doua planuri din viata ei, cel profesional si cel personal. De cand a nascut, Drew s-a ocupat doar de fetita ei si a constat ca nu se poate indeparta de ea pentru a-si duce cariera mai departe, noteaza Cancan.