Mihaela Radulescu: "Eu si Botezatu ne-am iubit toata viata! Am fost doi prosti ca niciodata nu am concretizat!" Mihaela Radulescu si Catalin Botezatu nu pierd nicio ocazie pentru a se complimenta, insa, marti seara, in emisiunea "Agentul VIP", au dat cartile pe fata. Dupa ce designerul a spus ca Mihaela Radulescu este cea mai frumoasa femeie si ar face orice sacrificiu pentru a o avea, fosta realizatoare TV a intervenit telefonic, in direct, si i-a dat apa la moara. "Toata viata eu si Catalin ne-am intalnit, ne-am placut, ne-am iubit. Niciodata nu am concretizat. Am fost doi prosti la cat ne placem unul pe celalalt", a spus Mihaela. "Vin la Monte Carlo luna viitoare", i-a replicat Bote. "Te invit la cina, poate cine stie ce se intampla", a spus si Mihaela, potrivit Libertatea.ro

VedeteFoto: Colaj foto

Prietenii arunca bomba: "Marcel a inselat-o de mai multe ori pe Gabi Cristea". "Marcel Toader e un fost rugbist de mare succes pe plan international. A avut mereu priza la femei", ne-a povestit ieri un amic de-al sotului Gabrielei Cristea. "Dupa ce-a facut preinfarctul anul trecut a devenit foarte prudent si responsabil, in ceea ce priveste sanatatea. A renuntat la alte vicii, dar nu si la femei", ne-a povestit aceeasi sursa. "Gabriela a trecut peste multe dintre aventurile lui si poate ar fi trecut si in cintinuare. Cred ca a mai fost un motiv la mijloc, pentru care se gandesc la divort", scrie Click.

Nu o sa-ti vina sa crezi ce barbat are legatura cu despartirea Andreei Marin de Stefan Banica. In editia de miercuri a revistei Ciao! apare un articol amplu despre divortul dintre Andreea Marin si Stefan Banica. Se pare ca in spatele despartirii ar exista un barbat. Doctorul Cristian Andrei ar fi divortat-o pe Andreea Marin de Stefan Banica. Cei doi au o relatie apropiata de cativa ani. In plus, Andreea seamana foarte mult cu marea iubirea a lui Cristian Andrei din tinerete, scrie Cancan.

Ce blestem pe capul lui Dan Bittman! Dan Bittman (51 de ani), solistul trupei Holograf, pare urmarit de belele in ultima vreme. Nu si-a recuperat bine vocea, in urma operatiei la gat, ca acum a dat de alt necaz, ieri ajungand la spital, cu hernie inghinala. Daca din cauza raguselii, care a persistat mai bine de cinci luni, Dan a pierdut cam 200.000 euro din contractele neonorate, acum el spera ca dupa operatia de ieri sa nu mai existe pericolul de a inregistra alte mari pierderi financiare, caci recuperarea medicala este mult mai rapida, anunta Libertatea.ro

Rocsana Marcu: "Mi-a parut rau ca l-am refuzat pe Adrian Mutu". Pe vremea in care era jucator la Chelsea, Adrian Mutu a incercat sa aiba o aventura cu Rocsana Marcu, bruneta care, pe atunci, tocmai ce pozase in Playboy pentru prima data. Rocsana Marcu a refuzat sa se intalneasca in urma cu 10 ani cu cel poreclit "Briliantul". Acum, ea povesteste de ce. "L-am refuzat pentru ca nu stiam cine este Adrian Mutu. Nu ma uitam la fotbal. Dupa ce am aflat cine este, mi-a parut rau ca l-am refuzat", a spus Rocsana Marcu la Antena 2, citeaza Click.

Totul despre noua prietena a lui Lucian Stefan! Inna a fost inlocuita cu o pustoaica de liceu cu dimensiuni si aptitudini de model. Relatia controversata dintre Inna si managerul ei, neasumata de protagonisti, dar notorie in cercurile lor profesionale, s-a incheiat. Lucrurile sunt transate, iar impresarul are o noua prietena. Lucian Stefan, barbatul care a urcat-o pe Inna pe un piedestal al gloriei si i-a dus faima dincolo de granitele tarii, si-a inceput saptamana intr-un mod mai mult decat placut. Mai exact, managerul si-a inviorat seara in compania unei brunete pe care a scos-o la o tura prin oras dupa caderea intunericului, scrie Cancan.