Scene pe care le-ai vazut pana acum doar in filme! Cei doi barbati au o relatie clandestina sau a fost o pasiune orbitoare? Un adevar bine pazit a iesit la iveala! Doi barbati bine, considerati macho-devoratori de frumuseti dambovitene, au dat frau liber pasiunii, sub ochii lumii. S-au studiat, s-au evaluat si au realizat ca sunt atrasi unul de altul! Ce a urmat ar putea concura cu scenele controversate din "Brokeback Mountain", pelicula despre dragostea teribila, dar interzisa dintre doi barbati!, scrie Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Connect-R si Alex Velea, impacare dupa 6 ani. S-au iubit ca fratii, iar apoi s-au certat de la o piesa pe care au cantat-o impreuna. Connect-R si Alex Velea nu si-au mai vobit de sase ani, pentru ca nu s-ar fi inteles pe drepturile de autor ale piesei "Daca dragostea dispare". Focul supararii dintre cei doi artisti s-a stins abia marti seara. La fel ca si in alte domenii, si in muzica exista animozitati, iar cele mai dese se regasesc intre cantaretii care interpreteaza acelasi gen muzical, scrie Click.

Smiley are o noua iubita. Smiley, in varsta de 29 de ani, e din ce in ce mai zambaret in ultima vreme si are si motive, deoarece se pare inima lui a inceput sa bata cu putere pentru o fasneata colega de breasla, Sore Mihalache (23 de ani), din trupa Lala Band. O cunostinta comuna de-a celor doi a povestit pentru Libertatea ca intre ei exista o puternica atractie fizica si ca petrec aproape toata ziua impreuna. Ca sa nu bata la ochi ca formeaza un cuplu, ei au demarat pe termen lung o colaborare muzicala, scrie Libertatea.

Cum vor arata noile uniforme Tarom desenate de Catalin Botezatu. Designerul Catalin Botezatu a prezentat pentru prima data schitele uniformelor pe care le va crea pentru TAROM. Intr-un interviu pentru Romania TV, Catalin Botezatu a declarat ca a facut 750 de schite pana a gasit modelele care sa-l multumeasca. "S-a muncit intr-o echipa extraordinara, pentru ca este o munca de Sisif, dar foarte profi", a declarat designerul. Uniformele create de Botezatu vor avea doua modele, unul de iarna si unul de vara, si vor fi compuse din camasi albe si sacou si fusta sau pantaloni bleumarin, scrie Gandul.

Ce fac Badea, Gadea si gasca in timp ce colegii lor iau premii. Tir in desert, poze cu animatoare in pene, sau ciclism in decor exotic: stabimea Antenei 3, deplasata in bloc peste Ocean, s-a distrat grozav la Las Vegas pe spinarea colegilor laureati. Calificarea a trei reportaje la gala New York Festivals World's Best Television and Film 2013, care a avut loc la Las Vegas, a fost ocazia pentru ca toti greii Antenei 3 sa plece in vacanta peste Ocean. Nu mai putin de 14 persoane, printre care Mihai Gadea, Oreste Teodorescu, Dana Grecu, Adrian Ursu si Mircea Badea, a numarat delegatia Intact, chipurile pentru a-i incuraja pe colegi, scrie EVZ.

Delia Matache, complet nemachiata! Cum ti se pare, banala sau frumoasa? Delia Matache (31 ani) este mandra de trasaturile ei naturale si le-a aratat fanilor de pe Instagram cum arata dimineata, complet nemachiata. Cantareata Delia face parte din grupul restrans al vedetelor care arata bine fara pic de machiaj. Dovada sta fotografia pe care aceasta le-a aratat-o fanilor, astazi dimineata, in care apare naturala, fara artificii. "Fara machiaj, fara efecte sau alte unelte;) ", a scris Delia in explicatia fotografiei, scrie Libertatea.

Gabriela Cristea si Marcel Toader, un divort "fabricat"? Succesul pe care-l au vedetele dupa ce divorteaza se pare ca i-a motivat si pe Gabriela Cristea si Marcel Toader sa incerce reteta. Potrivit unor prieteni foarte apropiati lor, cei doi s-au despartit doar temporar si de ochii lumii. Intre timp, isi ingroasa conturile cu banii pe care-i primesc de la televiziuni si isi fac reclama, ca sa le mearga mai bine afacerile, scrie Click.