Cris Judd, fostul sot al lui Jennifer Lopez, a povestit cum diva uita sa-si faca indatoririle de sotie. J.Lo este astazi una dintre cele mai dorite femei din lume si a trecut deja prin trei mariaje. Actorul Cris Judd a povestit recent presei din Statele Unite ale Americii despre casnicia de aproape un an cu Jennifer Lopez. Cris Judd este cunoscut mai mult prin prisma casniciei cu Jennifer Lopez, decat cu cariera sa. Acesta a rememorat ca vedeta era obsedata de cariera si silueta ei. "Daca nu calatoream cu ea, era foarte dificil sa avem acele momente de intimitate pe care si le doreste orice cuplu", a spus fostul sot al lui Jennifer Lopez, azi in varsta de 43 de ani, noteaza Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Piedone Jr s-a dat viteaz inainte sa se insoare! Dupa ce a iesit de la starea civila, a facut insa o marturisire neasteptata. Daca inainte de inceperea cununiei civile, Vlad Popescu, fiul primarului sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, spunea viteaz ca nu are emotii, la iesire a facut o marturisire neasteptata. Cei doi insuratei, Vlad si Loredana, si-au spus vineri "Da" in fata ofiterului de stare civila, nimeni altul decat tatal mirelui, Piedone. La inceput, Vlad a vrut sa para tare, asta chiar daca mama sa Iulia mai avea un pic sa planga de bucurie, iar sora sa Ana nu isi gasea cuvintele de emotii, scrie Cancan.

Angelina Jolie vrea sa se sinucida? Brad Pitt, in varsta de 49 de ani, este foarte ingrijorat ca partenera sa de viata, Angelina Jolie, este in pericol de moarte, potrivit "National Enquirer". Dupa ce actrita a lesinat in timpul misiunii sale recente in Africa, starul a avertizat-o ca, daca va mai continua sa se infometeze pentru sileuta, se va sinucide. Conform revistei mai sus amintite, Angelina a fost gasita lesinata in baie in timpul unei vizite in Republica Democrata Congo, informeaza Click.

Fiica lui Donald Trump, Ivanka, este insarcinata pentru a doua oara. In urma cu o luna, vedeta declara pentru revista Forbes ca si-ar dori sa aiba trei sau chiar patru copii. Ivanka si sotul sau, Jared Kushner, au deja o fetita, Arabella Rose, iar fratiorul sau surioara urmeaza sa vina pe lume in luna septembrie. Ivanka, mostenitoare a imperiului financiar construit de tatal sau, este implicata in afacerile acestuia din 1997, cand a devenit vicepresedinte executiv al companiei, administrand toate proprietatile si hotelurile lui Donald Trump, anunta Libertatea.

Andra, aparitie sexy la "Romanii au talent": breton, rochie scurta, dar bolnava. Cantareata si jurata de la "Romanii au talent, de la Pro TV, a atras toate privirile in momentul in care si-a facut aparitia pe scena. Andra a purtat o rochie alba cu negru, scurta in partea din fata si cu trena in partea din spate. Tinuta foarte mulata i-a pus in valoare formele apetisante. Insa, ceea ce a impresionat pe toata lumea prezenta in public a fost noua coafura a artistei. Cantareata a aparut pe scena cu breton si cu parul foarte drept, look care o prinde de minune. Andra a fost laudata de toti colegii ei de la emisiune si aplaudata indelung de spectatori, scrie Click.