E frumoasa si celebra! O actrita se arata complet goala intr-o revista. Naya Rivera este o actrita si cantareata in varsta de 26 de ani. Este cunoscuta gratie personajului Santana Lopez, caruia ii da viata in serialul "Glee". Tanara vedeta a acceptat sa-si arate trupul in toata splendoarea lui in paginile unei reviste. Naya Rivera a pozat complet dezbracata pentru revista "Allure". Intr-una dintre imagini, bruneta sta pe un scaun de culoare albastra. Goala-pusca, ea sta picior peste picior pentru a nu i se vedea zona intima, in timp ce sanii si-i ascunde cun unul dintre brate, noteaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Plina de vanatai si neingrijita. Vedeta care la 26 de ani arata ca la 40. Vedeta din imagini are 26 de ani si s-a transformat in cativa ani din copilul minune al Hollywood-ului, intr-o actrita depravata, dependenta de droguri si alcool. Lindsay Lohan, caci despre ea este vorba, a fost fotografiata in timp ce facea shopping intr-un magazin din Venetia si, asa cum ne-a obisnuit in ultima perioada, nu arata deloc bine. Are cearcane, parul neingrijit si picioarele pline de vanatai. Dupa atatea nopti de betie si dezmat nici nu ar putea sa arate altfel, anunta Libertatea.

Asa teapa sa fi tras? Nicu Covaci a stat mai multe zile la hotel, a mancat, a baut si a plecat fara sa plateasca! Problemele financiare par sa nu se mai termine pentru Nicu Covaci. Fostul component al trupei Phoenix se afla de ceva vreme in Spania si, potrivit prietenilor, nu se descurca deloc bine cu banii. Apropiatii artistului au povestit pentru Cancan.ro un episod neplacut, petrecut zilele trecute in Bucuresti. Potrivit acestora, Nicu Covaci a venit in vizita si s-a cazat la un hotel de lux din Baneasa, unde a dormit mai multe nopti, dar a plecat fara sa plateasca. E vorba in total de o paguba de 500 de euro.

Roberto Cavalli, indragostit lulea de o romanca! La un pas sa se insoare cu ea! Reputatul creator de moda Roberto Cavalli si-a lansat primul magazin in Romania. El a dezvaluit, pentru Romania TV, ca exista un motiv cu totul special care il leaga de tara noastra. Designerul a marturisit ca a fost indragostit de o romanca. "Am avut o relatie cu o romanca si m-a zapacit. Nu stiu unde e. A disparut, a disparut din ochii mei, dar nu din inima mea", a afirmat celebrul creator de moda. Cavalli nu a destainuit numele romancei care i-a furat inima, dar a explicat ca aceasta arata exact ca Irina Shayk, superbul model care a fost prezent la lansarea magazinului sau din Romania, scrie Click.

Margaret, mama lui Gerard Butler: "Gerry, ia-o odata de nevasta pe Madalina!". Divelor de la Hollywood, luati-va adio de la Gerard Butler! Daca e sa ne luam dupa ce scrie prestigioasa publicatie americana National Enquirer, nunta cu romanca noastra, Madalina Ghenea, se apropie tot mai mult. Jurnalistii americani au dezvaluit ca, in afara de faptul ca starul scotian de 43 de ani e topit dupa olteanca de 25 de ani, si mama acestuia e fascinata de frumoasa din Slatina, de cumintenia si de modestia ei. In vreme ce in alte pagini dezvaluirile murdare despre dive si cuceritori faimosi curg pe banda rulanta, cand vine vorba despre relatia lui Gerard cu Madalina, lucrurile iau o cu totul alta intorsatura in revista americana, informeaza Libertatea.